• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۶۱۶۹۷
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۸
کرمان » اقتصادی
بررسی بازار مرغ و سیمان

مشکل سیمان احتکار است

استاندار کرمان در ستاد تنظیم بازار گفت: نباید به کشتارگاه‌ها و تولیدکنندگان متخلف، احتکارکنندگان و مخلان در شبکه توزیع رحم کرد ، دستگاه‌های نظارتی با احتکارکنندگان و مخلان بازار به شدت برخورد کنند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان به نقل از استانداری، علی زینی وند امروز در ستاد تنظیم بازار استان کرمان که به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور رئیس جمهور برگزار شد، با بیان اینکه پشتیبانی امور دام در شبکه توزیع به کمک سازمان صمت خواهد آمد اظهار داشت: تقاضا داریم که در این فرآیند به یکباره شبکه توزیع برهم زده نشود که  این اتفاق باعث ایجاد اختلال در بازار خواهد شد.
وی با بیان اینکه تعاونی‌های سالم نباید از چرخه توزیع حذف شوند افزود: گاهی دست‌کاری در شبکه توزیع باعث دردسر خواهد شد که انتظار می‌رود این فرآیند و ساز و کار به صورت کارشناسی و دقیق و با یک برنامه مناسب صورت گیرد.
استاندار کرمان با تاکید بر اینکه باید گیرندگان و محل‌های توزیع مرغ در استان مشخص باشد تصریح کرد: فرمانداران موظف هستند بسیج اصناف را که به کمک تیم‌های نظارتی برای کنترل بازار آمده را تا زمان رسیدن بازار به تعادل، مورد حمایت و پشتیبانی قرار دهند.
زینی وند با اشاره به فعالیت ۱۲ کشتارگاه و بیش از ۳۰۰ مرغداری در سطح استان کرمان گفت: سازمان‌های جهاد کشاورزی شمال و جنوب باید میزان کشتار‌های روزانه مرغ در سطح استان را مورد رصد قرار دهند.
وی با اشاره به مانیتورینگ چرخه جوجه ریزی از اختصاص نهاده‌ها تا کشتارگاه از سوی جهادکشاورزی و دامپزشکی گفت: باید راستای آزمایی نیز در این زمینه صورت گیرد برخی گزارش ها حاکی از آن است که این جوجه ریزی بر اساس ثبت در سامانه ، واقعی نیست و انتظار داریم نهاد‌های نظارتی نیز به کمک سازمان جهادکشاورزی و صمت آمده و با متخلفان برخورد کنند.
وی با بیان اینکه مرغداری‌ها و کشتارگاه‌های استان باید به صورت روزانه مورد رصد قرار گیرند افزود: انتظار می‌رود شبکه توزیع نیز به صورت روزانه از سوی سازمان‌های جهاد کشاورزی و صمت مورد رصد قرار گیرد که این موضوع شامل سیمان نیز می‌شود.
زینی وند با بیان اینکه مشکل بازار سیمان در احتکار است افزود: باید از گزارش‌های مردمی استفاده کرده و از مردم بخواهیم در هر مکانی که انبار‌های احتکار سیمان را مشاهده کردند به تعزیرات اعلام کنند و همچنین می‌خواهیم دستگاه‌های نظارتی نیز تمامی انبار‌هایی که احتکار سیمان را انجام می‌دهند ، شناسایی و با آن‌ها برخورد‌های لازم را بکنند.
استاندار کرمان با تاکید بر اینکه نباید به کشتارگاه‌ها و تولیدکنندگان متخلف ، احتکارکنندگان و مخلان در شبکه توزیع رحم کرد افزود: اگر این شرایط پیگیری شود در آینده نزدیک بازار سیمان و مرغ تنظیم خواهد شد.
 

نشست راهبردی استان کرمان:

بحث و بررسی مشکلات استان در بخش های مختلف

استاندار کرمان، بسیج پشتیبانی‌های کشور بعد از تولید را در راستای تحقق نامگذاری سال و رفع نقطه آسیب کشور در حوزه اقتصاد و معیشت مردم مورد تاکید قرار داد.

به گزارش خبرگزاری صداو سیمای مرکز کرمان و به نقل از  استانداری کرمان، زینی وند در نشست شورای راهبردی استان کرمان امروز با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان اعضای مجمع نمایندگان و دیگر مسولان مسائل و مشکلات استان کرمان از جمله تامین آب، اشتغال، حمایت از تولیدکنندگان، حاشیه‌نشینی، تامین کالاهای اساسی و ... مورد بحث و بررسی قرار دادند
علی زینی‌وند استاندار کرمان در این نشست به اهم مباحث اجرایی استان در سال ۱۴۰۰ اشاره داشت و گفت: در حوزه اجرایی استان همدلی و همراهی مطلوبی میان ارکان مختلف مدیریتی وجود دارد و امسال با برنامه و انگیزه بهتر در خدمت به مردم هستیم.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه کوتاهی و کم کاری در حوزه تامین کالاهای اساسی استان صورت گرفته است، افزود: مسائل متعددی در این امر دخیل هستند و نواقصی نیز وجود دارد که با کمک همه باید برای رفع آنها کار کرد.
زینی‌وند به مسائل و اولویت‌های استان در سال جاری اشاره داشت و از برگزاری مطلوب فرآیند اجرایی انتخابات در استان نام برد و افزود: انتخابات پرشور، امن و با اعتماد بالا راهبرد اساسی حوزه اجرایی استان در سال 1400 است که همه دستگاه‌ها باید کمک داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: حوزه تنظیم بازار نیز از مسائل مورد توجه ما قرار دارد، بخشی از اتفاقات بازار مرغ کشوری است، و به صورت عادی 40 درصد کمبود تولید نسبت به میزان مصرف داردو اما بخشی از مشکل نیز در شبکه توزیع است که باید با برنامه ریزی مناسب رفع شود.

 

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز طرح سلام محله در بویین میاندشت
وابسته‌های نظامی اروپایی از خاک ایران اخراج شوند
پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه در پی درگذشت پدر شهید نصرالله
فوتبال جام حذفی امارات؛ صعود شباب الاهلی و گلزنی عزت اللهی
دستکند تاریخی تهیق، ظرفیتی برای رونق گردشگری خمین
قیمت پیشنهادی گندمکاران برای خرید تضمینی
گره خوردن مسائل زیست‌ محیطی مشهد با بلاتکلیفی ساماندهی کشف رود
توسعه زیرساخت‌های حمل‌ و نقل فارس با اجرای ۹۹ طرح
روایت زمستان سرد دانش آموزان؛ گرمایی که هنوز نرسیده
حدود ۱۰ هزار کرسی مناظره به همت شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد
اژه‌ای: اجازه نخواهیم داد دشمن و ایادی آنها در ایران ناامنی ایجاد کنند
بهره‌برداری از ۶۰ طرح سلامت به ارزش ۴۰۰ میلیارد تومان در دهه فجر
انجام بیش از ۶ میلیون نوبت واکسیناسیون دام در کردستان
عبور ارزش معاملات خرد از مرز ۱۲.۸ همت
سامانه بارشی جدید در راه خوزستان
کمک بانوی یزدی به آزادی زندانی
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم مالیاتی تا ۲۶ بهمن
۳۶ طرح راهداری در همدان در دهه فجر به بهربرداری می‌رسد
تکذیب واریز کالابرگ ۴ میلیونی ویژه ماه رمضان
پخش ویژه ۱۰ سرود حماسی انقلاب برای نخستین بار از شبکه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نمایندگان مجلس در حمایت از سپاه پاسداران سبزپوش شدند
فهرست مشخصات ۲۹۸۵ جان‌باخته حوادث اخیر منتشر شد
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
برگزاری مسابقات قرآن کمیته روستایی و عشایری آذربایجان شرقی
پیش بینی افزایش دما و ورود سامانه بارشی به خوزستان
اجرای ۴۰۰ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در محورهای خراسان رضوی
اطلاعیه مهم برای گندم کاران استان اردبیل
عراقچی: فقط در حوزه هسته‌ای توافق ممکن است
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن
آمریکایی‌ها بین دو راهی جنگ پرهزینه و بی‌آبرویی
عزل مدیرشبکه افق و توقف برنامه «خط‌خطی»
ملت ایران همچنان سدی استوار در برابر فتنه‌ها خواهند بود
جزئیات سفر وزیر خارجه قطر به تهران از زبان بقائی
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
به دلیل ارتکاب جنایات بین‌المللی آمریکا  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)
هشتگ سپاه ضدتروریسم پربازدید شد  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حذف ارز ترجیحی نیازمند اجرای تدریجی و حمایت هدفمند است  (۱ نظر)