• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۶۲۹۷۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی

تاکید باقری‌کنی بر پیگرد قضائی جنایات آمریکا در غرب آسیا

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در فضای مجازی به جنایات آمریکا در منطقه غرب آسیا واکنش نشان داد.

تاکید باقری‌کنی بر پیگرد قضائی جنایات آمریکا در غرب آسیابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی باقری‌کنی، در صفحه شخصی خود در فضای مجازی با اشاره به جنایات آمریکا در منطقه غرب آسیا نوشت:
«حمایت از داعش (به گفته ژنرال فلین) و القاعده (به گفته جیک سولیوان) در سوریه؛ کمک به [حمله]و محاصره اقتصادی یمن توسط محمد بن سلمان؛ حمله به عراق به بهانه‌های واهی و کشتار بیش از یک میلیون انسان؛ نقض فجیع حقوق بشر توسط تنها رژیمی که از سلاح‌های هسته‌ای استفاده کرده؛ جنایاتی که باید تحت پیگرد قضائی قرار گیرند.»
بر اساس گزارش ستاد حقوق بشر، اشاره دبیر ستاد حقوق بشر به ایمیلی است که به تازگی منتشر شده و نشان می‌دهد جیک سولیوان، مشاور امنیت ملی بایدن، تصریح کرده که «در تحولات سوریه القاعده طرف ما (آمریکا) قرار دارد». سولیوان که زمانی معاون وزیر امور خارجه بود و اکنون یکی از مهمترین پست‌های امنیتی در کاخ سفید را در اختیار دارد تاکید کرده بود: القاعده در زمان دولت اوباما در کنار واشنگتن ایستاده بود.

مایکل فلین، مدیر سابق اطلاعات دفاعی پنتاگون نیز در مصاحبه با شبکه الجزیره به صراحت به نقش آمریکا در شکل‌گیری گروه تروریستی داعش اذعان کرده و گفته بود: «رشد گروه‌های افراط‌گرا در سوریه حاصل تصمیم ارادی از سوی دولت آمریکا بود.»

این اولین بار نیست که در میان گفته‌های شخصیت‌های آمریکایی سرنخ‌هایی از نقش واشنگتن و متحدان آن در شکل‌گیری گروه‌های تروریستی منطقه و همراهی با تروریست‌ها مشخص می‌شود. اقدامات آمریکا در منطقه غرب آسیا و نقض حقوق ملت‌های منطقه بر کسی پوشیده نیست. چنان که حمایت‌های مادی و معنوی ایالات متحده زمینه‌ساز و تسهیل کننده حمله عربستان به یمن شد، جنگی که به گفته سازمان ملل به شکل گیری بدترین بحران انسانی منجر شده و کشور فقیر یمن را با کمبود شدید مواد غذایی و دارویی مواجه کرده است.

فرافکنی در مورد جنگ، ایجاد دشمن موهوم و ادعای خلع سلاح‌های کشتار جمعی عراق سیاستی بود که آمریکا از سال ۲۰۰۳ برای تجاوز به عراق از آن استفاده کرد. جنگی که حدود یک میلیون کشته و بیش از ۴ میلیون آواره به عراق تحمیل کرد و باعث ویرانی و فرسایش جامعه عراق شد.

این در حالیست که هنوز جامعه بین‌الملل نتوانسته آمریکا را بابت جنایاتی که در جهان انجام داده مجازات کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
تحریمهای دولتهای آمریکا و اروپا بزرک ترین جنایت علیه بشریت اند
---
دهها سال است از حقایق آشکار تحریمهای ضد بشری دولتهای آمریکا و اروپا ثابت شده است که برای تحمیل اهداف استعماری منفور این دولتها علیه استقلال کشورهای دیگر و برای سلب حقوق مشروع حاکمیت ملی این کشورها با راه اندازی کشتارها و ویران گریها و آواره سازی دست جمعی علیه ملتها و برای وادار کردن ملتها به تسلیم در مقابل این اهداف استعماری ضد بشری به کار گرفته می شوند.
هیچ اصل انسانی در قانون و عرف بین الملل وجود ندارد که چنین تحریمهای ددمنشانه ی ضد بشری رسوا و پیامدهای فاجعه بار این تحریمها را علیه بشریت تجویز بنماید.
وظیفه همه سازمانهای بین المللی مدافع بشریت و مدافع صلح و امنیت جهانی بویژه سازمان ملل و شورای امنیت این سازمان است که برای حفظ حیثیت و مشروعیت وجود خود ؛ علیه همه ی اقدامهای ضد بشری استعماری رسوا به مبارزه ی حقوقی جدی بپردازند و این اقدامهای ضد بشری را که برای نابودی استقلال و حقوق حاکمیت ملی کشورها و برای تحمیل بدترین زیانها به ملتهای با ددمنشانه ترین شیوه ها اجرا می شوند محکوم کنند و جانیان بین المللی مروج این تحریمها و تایید کنندگان این جانیان را برای مجازات به دادگاه های ذی صلاح بسپارند و مجازات این جانیان ضد بشر بین المللی را با جدیت و صداقت پیگیر شوند.
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)