• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۶۳۷۲۱
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۰
بین الملل » آفریقا
پس از گذشت بیش از یک هفته؛

ادامه عملیات تخلیه هزاران بازمانده در شمال موزامبیک

پس از گذشت بیش از یک هفته از حمله تروریستی به شهر پالما در شمال موزامبیک، عملیات تخلیه این شهر از هزاران بازمانده همچنان ادامه دارد.

  ادامه عملیات تخلیه هزاران بازمانده در شمال موزامبیکبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ ۲۴ مارس افراد مسلح در حمله‌ای به شهر پالما ده‌ها غیرنظامی‏، مأمور پلیس و نیروی نظامی را به قتل رساندند. گروه تروریستی داعش مسئولیت این حمله را که با دقت برنامه ریزی شده بود و در چند کیلومتری یک پروژه بزرگ گازی تحت مدیریت شرکت فرانسوی توتال روی داد، بر عهده گرفت.
هزاران نفر از ساکنان این شهر ۷۵ هزار نفری با قایق‌های ماهیگیری یا پای پیاده از شهر فرار کردند. نهاد‌های وابسته به سازمان ملل و سازمان‌های غیردولتی، بسیاری از آن‌ها را که چند روز بی آنکه چیزی بخورند یا بنوشند در جنگل مخفی شده بودند، پیدا کردند. برخی نیز که بسیاری از آن‌ها زن و کودک بودند، با هواپیما یا قایق‌های متعلق به سازمان‌های بشردوستانه به شهر‌های نزدیک انتقال یافتند. اما هنوز خبری از بسیاری از آن‌ها در دست نیست.
«جولیانا قاضی» سخنگوی کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در شهر پمبا موزامبیک گفت: «تعداد زیادی هستند که تازه رسیده اند.» در همین حال،  یک فعال امور بشردوستانه گفت، همچنان ده‌ها نفر تلاش می‌کنند خود را به اردوگاه‌های آوارگان در استان‌های همجوار برسانند. بنا بر اعلام سازمان ملل، طی یک هفته گذشته هشت هزار و ۱۰۰ نفر خود را به مناطق نزدیک رسانده اند.
انجمن توسعه کشور‌های جنوب آفریقا روز جمعه نشستی فوری در هراره پایتخت زیمبابوه، به منظور گفتگو درباره خشونت‌ها در موزامبیک برگزار کرد.
اتحادیه آفریقا نیز روز چهارشنبه ضمن ابراز نگرانی در مورد تهدید گروه‌های تروریستی در منطقه جنوب آفریقا، خواستار یک اقدام فوری منطقه‌ای و بین المللی شد.
 
ادامه عملیات ارتش برای باز پس‌گیری شهر پالما
همچنین شبکه فرانس ۲۴ گزارش داد: عملیات ارتش موزامبیک برای بازپس گیری شهر پالما از دست تروریست‌ها همچنان ادامه دارد. اوضاع در موزامبیک همچنان مبهم و نامعلوم است و ارتش این کشور به منظور بازپس گرفتن شهر پالما که به دست تروریست‌ها افتاده است تلاش می‌کند.
«مارک پوپ» خبرنگار شبکه فرانس ۲۴ در گزارش خود گفت: ارتش موزامبیک در تلاش برای یافتن تروریست‌های داعشی، کم کم در حال پیشروی در خیابان‌های پالما است. مقامات موزامبیک از روز چهارشنبه در تلاش برای بازپس گیری این شهر هستند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
«چونگو ویدال» سخنگوی ارتش موزامبیک در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: "امنیت کل شهر هنوز برقرار نشده است. در حال حاضر در مرحله برقراری ثبات مناطق اصلی هستیم. نیرو‌های خود را آماده می‌کنیم تا بتوانند کنترل سراسر پالما را به دست گیرند".
«ماریامو تاجیر» زن موزامبیکی آواره در حالی که گریه می‌کرد، گفت: "خسته شده ام. هفت روز است که در جنگل‌ها سرگردانیم. به شدت خسته و فرسوده هستم. در راه چند بار با افراد تبهکار (تروریست ها) برخورد کردیم. در شرایط بسیار بدی به سر می‌بریم. تعداد زیادی کشته شدند".
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
تاج: اقتدار ایران را حفظ می‌کنیم؛ هیچکس به آمریکا نمی‌رود
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)