• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۶۴۱۷۱
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۹
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دکتر علیرضا رئیسی پس از جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا:

افزایش ۱۰۰ درصدی تردد جاده‌ای؛ دورهمی‌ها ممنوع

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا: تردد جاده‌ای در نوروز امسال ۱۰۰ درصد افزایش یافت و با کاهش رعایت‌ها برخی استان‌ها وارد موج چهارم شده اند. هفته‌های آتی آمار فوتی‌ها سه رقمی و صعودی خواهد بود.

به گزارش خبرنگار سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما ، آقای دکتر رئیسی پس از جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا ، افزود: پس از خوزستان که قبل از سال نو با موج جدید کرونا مواجه شد ، هم اکنون استان های البرز و ایلام وارد موج چهارم شده اند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

معاون بهداشت وزیر بهداشت افزود: در بعضی از استانها مانند مازندران، گیلان، چهار محال و بختیاری ، مرکزی و لرستان هم در آستانه ورود به موج جدید بیماری هستیم ، سایر استانها هم روند صعودی را طی می کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دکتر رئیسی افزود: آذربایجان های شرقی و غربی، زنجان، فارس و سمنان روند صعودی شان شروع شده است و اگر همین روند را شروع کنند تا 10 روز آینده موج بسیار بلندی خواهیم داشت.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به جلسه امروز این ستاد که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، افزود: در این جلسه آخرین وضعیت بیماری در ایران و جهان مرور شد.

دکتر رئیسی تصریح کرد: با توجه به تردد ها ، دورهمی ها، عید دیدنی ها، خرید های شب عید و رعایت کم شیوه نامه ها شاهد خیز جدید بیماری در خیلی از استانهای کشور هستیم و روند کشور یک روند صعودی است.
وی ادامه داد: در الگو هایی که از جهت همه گیرشناسی ، الگوی افزایش بیماران مبتلا به ویروس جهش یافته انگلیسی در اکثر استانهای کشور در حال اتفاق افتادن است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا خاطرنشان کرد: در تعطیلات نوروز تردد های جاده ای نسبت به سال گذشته صد در صد افزایش یافت و این افزایش نسبت به سال گذشته بسیار زیاد تر بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دکتر رئیسی افزود: در سال گذشته تردد بین شهر ها تقریبا به صفر رسیده بود ، الان وضعیتی که در کشور با ان رو به رو هستیم خیز بسیار بلند است و اگر شیوه نامه ها به خوبی توجه نشود شاهد خیزی بلند هستیم، همان طور که در خوزستان شاهد ان بودیم البته با توجه به رعایتی که دارد صورت می گیرد در خوزستان دارد کنترل می شود.وی با اشاره به افزایش مراجعات و بستری ها در بیمارستان ها خاطرنشان کرد :, متاسفانه در هفته های آتی با فوتی های بالای 100 نفر مواجه خواهیم بود.

معاون بهداشت وزیر بهداشت تصریح کرد : مردم جدا از دورهمی های خانوادگی پرهیز کنند.

 

افزایش شهرهای قرمز به 47 شهر؛ تنها 14 شهر آبی باقی مانده

 
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: هم اکنون 47 شهرقرمز ، 126 شهر نارنجی و 247 شهر زرد و تنها 14 شهر آبی داریم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آقای رئیسی گفت: پیش بینی ما این است اگر با روند کنون تا 10 روز آینده که اثرات سفر ها مشاهده خواهد شد موج بسیار بلندی خواهیم داشت. الان متأسفانه میزان بستری در بیمارستان های ما از مرز هزار و 300 نفر هم گذشته و این نشان دهنده این است که در یک هفته تا ده روز آینده مرگ های سه رقمی ادامه پیدا خواهد کرد و مرگ زیر 100 تن نداشته باشیم.
 
وی افزود: کاری که الان باید انجام دهیم این است که عزیزانی که از سفر برگشتند به عنوان یک هشدار مهم بهداشتی خواهش می کنیم در این چند روز دورهمی برگزار نکنند چون ممکن است آلوده به ویروس باشند و بقیه را الوده کنند.انهایی هم که سفر نرفتند این افراد را به خانه شان دعوت نکنند.حد اقل تا 5 روز رفت و امد نداشته باشند و اگر علائمی پیدا کردند سریع به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند تا شناسایی و قرنطینه شوند.
 
آقای رئیسی افزود: از الان تا جمعه هفته بسیار مهمی است خیلی از افرادی که رفتند سالم بودند ممکن است آلوده شده و برگشته اند و اقوام و دوستانی که رفت و آمد دارند یا در ادارات ممکن است مشکل پیدا کنند. بعد از تعطیلات عید به طور معمول دید و بازدید ها در ادارات شروع می شود و باید در این زمینه دقت کنید.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وی با تشکر از مردم برای رعایت روز طبیعت گفت: در شهر های قرمز 84 درصد، در نارنجی 83 و در آبی و زرد 78 درصد مردم رعایت کردند و در خانه ماندند افرادی که سفر نرفته اند تعدادشان زیاد بوده است.
 
وی ادامه داد: افرادی که سفر رفتند همان افرادی هستند که روز طبیعت را هم اگر بودند می رفتند. این خیلی بد است که خیلی ها سفر رفتند و بعد هم روز طبیعت را رفته اند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
آقای رئیسی گفت:47 شهر قرمز ، 126 شهر نارنجی، 247 شهر زرد و تنها 14 شهر آبی داریم .از مردم خواهش دارم حتما شیوه نامه ها را رعایت کنند. تصمیمی هم درباره ماه مبارک رمضان گرفته شد که برگزاری مراسم در شهرهای زرد و آبی با رعایت شیوه نامه ها امکان پذیر است و اولویت برگزاری مراسم در فضای باز است.درباره شب های احیا هم در شهرهای قرمز و نارنجی در قرار گاه بررسی خواهد شد و به اطلاع مردم خواهد رسید.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وی افزود: از افرادی که رعایت می کنند و هم بیش از 15 هزار نفر افراد مثبت بودند که در این ایام نقض قرنطینه کرده اند که کد ملی آنها به مراجع داده شده و روزی 200 هزار تومان جریمه می شوند و با آنها برخورد خواهد شد.
 
 
 
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استحمام کوتاه‌تر، صرفه‌جویی ۷ میلیون مترمکعبی آب در زنجان
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن و صنایع معدنی وزارت صمت
هیدج ،شهری با گام های کتانی
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده است
برپایی نمایشگاه اسوه بسیج در اهر
لزوم حفظ وحدت و اطاعت از رهبری در جامعه اسلامی
رتبه برتر شهرستان میانه در جذب اعتبارات بانکی
معاون وزیر صمت: سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور برنامه‌های ایمیدرو است
رونمایی از مجموعه وصایای کامل شهدای آذربایجان‌شرقی
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
راه اندازی سامانه راه نیکان مراکز نیکوکاری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان؛ ۳۰ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)