• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۶۵۵۹۷
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۲
ورزشی

رئیس فدراسیون تنیس روی میز: بهانه نمی‌آورم، اما دفاع می‌کنم

رئیس فدراسیون تنیس روی میز: عملکرد بازیکنان ایران در رقابت‌های انتخابی المپیک قابل دفاع است و نتیجه نگرفتن آن‌ها دلایل خاص و موجهی دارد.

رئیس فدراسیون تنیس روی میز: بهانه نمی‌آورم، اما دفاع می‌کنممهرداد علی قارداشی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار اخبار ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، افزود: اعضای تیم ملی ایران به خصوص ندا شهسواری در دوره‌های گذشته مسابقات انتخابی المپیک در رقابتی بسیار نزدیک موفق به کسب سهمیه شدند.
وی گفت: شهسواری در مسابقات انتخابی المپیک ریو، نتیجه بازی را در شرایط استثنایی به نفع خود تغییر داد بطوری که وقتی در ست پنجم ۱۰ بر ۶ از رقیبش عقب بود پیروز و موفق کسب سهمیه شود، در چهار سال گذشته رقبای تیم ایران در رشته تنیس روی میز بیکار نبودند و با برگزاری اردو‌های تدارکاتی و تمرینات حرفه‌ای برای کسب سهمیه المپیک تلاش کردند.

 تحریم‌های ظالمانه روی ورزش هم اثر گذاشته است 
رئیس فدراسیون تنیس روی میز افزود: نمی‌خواهم از کم و کاستی‌ها بگویم، اما طبیعی است در شرایط تحریم، اثرات منفی در بخش‌هایی بیشتر نمود می‌کند که فعالیت بین المللی در آن نقشِ بسزا و حیاتی دارد، ورزش هم جزو آن دسته از بخش‌هایی است که اگر فعالیت بین المللی و اردو‌های خارجی نباشد برای گرفتن نتیجه کار سخت‌تر می‌شود.

 باید برای اهداف و تلاش رقباء هم احترام قائل شد 
قارداشی گفت: طبق رده بندی بین المللی حریف قزاقستانی ندا شهسواری جایگاه نخست جدول رده بندی مسابقات را داشت نباید در کنار این مسائل از این موضوع هم غافل شد، البته این وضعیت در سنوات قبل هم حاکم بود، اما چون بانوی ملی پوش ایران روحیه‌ای جنگنده، اعتماد به نفس بالا و ورزشکار روز‌های سخت است در ۲ دوره گذشته موفق بود و این امر توقع کسب نتیجه را بالا برد.
وی افزود: حریف قزاق، ملی پوشان ایران در این دوره از رقابت‌های انتخابی المپیک، حدود یک سال در یکی از ایالت‌های چین که مهد تنیس روی میز است اردوی تمرینی داشت و در این مدت طولانی کنار بهترین‌ها بازی کرده بود.

 واقعیت روی کاغذ است نه توقعات! 
قارداشی افزود: انتظارات از ندا براساس رنکینگ ثبت شده روی کاغذ نیست برخی‌ها می‌گویند، چون ندا در ۲ دوره گذشته موفق به کسب سهمیه شده باید در این دروه هم این اتفاق تکرار می‌شد در صورتی که نباید از تلاش‌های رقبای این ورزشکار غافل شد.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز گفت: مربی تیم‌های ملی طبق قانون جدید مسابقات تنیس روی میز بعد از کسب هر امتیاز می‌تواند بازیکن را برای اجرای تکنیک جدید راهنمایی کند همین مسئله نقش مربی را برای رسیدن به نتیجه پررنگ‌تر کرده است.

 برای پرورش جوان‌ها برنامه داریم 
قارداشی در پاسخ به این سوال که آیا برای آینده‌ای بهتر در تنیس روی میز آسیب شناسی کرده اید؟ گفت: اجرای سیاست جوانگرایی به آن معنا نیست که روی اسم بزرگانی، چون افشین نوروزی یا ندا شهسواری خط بکشیم باید شخصیت این قهرمانان و مدال آوران حفظ شود، اما در اردو‌های تیم ملی جوانان را دعوت می‌کنیم البته آن‌هایی که موفق به برد رقبایشان شده باشند، ما هیچ یک از ملی پوشان را کنار نمی‌گذاریم بلکه جانشین پروری می‌کنیم تا این جوانان، پشتوانه‌های محکمی برای تنیس روی میز ایران باشند.

 تفاهم نامه‌های خارجی کمبود بودجه را جبران می‌کند 
رئیس فدراسیون تنیس روی میز گفت: اجرای برنامه‌های سطح بالا و حرفه‌ای به بودجه‌ای قابل تامل نیاز دارد که در این خصوص با موانعی روبرو هستیم، برای رفع این مشکل به بستن تفاهم نامه همکاری با روسای فدراسیون‌های دیگر کشور‌ها اقدام کردیم و گام نخست را با فدراسیون قطر که جزو یکی از مجهزترین کشور‌ها در این خصوص است برداشتیم.
قارداشی تصریح کرد: براساس تفاهم نامه همکاری دو جانبه‌ای که با قطری‌ها بستیم هزینه اردو‌های تدارکاتی تیم‌های نوجوانان و جوانان ایران در این کشور برعهده میزبان است و این به معنای صرفه جویی در هزینه‌ها و بالاترین بهره برداری از روابط دوجانبه است چرا که حداقل هزینه برای اعزام یک تیم حدود یک میلیارد تومان است، اما حالا میزبانی از قطری‌ها را با حداکثر چند ده میلیون تومان برعهده می‌گیریم و از تجارب و امکانات آن‌ها استفاده می‌کنیم.

 هجمه‌ای که تکذیب شد 
رئیس فدراسیون تنیس روی میز در خصوص اخبار مربوط به برکناری نایب رئیس فدراسیون جهانی که برحسب تصادف رئیس فدراسیون قطر هم هست، گفت: نمی‌دانم این هجمه در مورد برکناری خلیل المهنادی از پست جهانی اش به چه دلیل بود؟ چون ما با پستی که وی در قطر داشت تفاهم نامه امضاء کردیم نه سِمتِ جهانی اش!
قارداشی تصریح کرد: هیئت رئیسه فدراسیون جهانی در اطلاعیه‌ای خبر بازگشت المهنادی به سمت جهانی اش را اعلام کرد، چرا که اعضای فدراسیون جهانی برای گرفتن این کرسی به وی رای داده بودند و رئیس به تنهایی نمی‌تواند او را برکنار کند.

 برای بزرگسالان هم برنامه داریم 
رئیس فدراسیون تنیس روی میز گفت: تیم ملی بزرگسالان ایران برای آماده سازی و رسیدن به شرایط ایده آل نیاز به اردوی تدارکاتی با کشور‌های پیشرفته دارد به همین علت مذاکراتی با فدراسیون‌های سوئد، مجارستان و قطر داشتیم و منتظر گرفتن نتیجه نهایی روسای آن‌ها در این خصوص هستیم.

 به المپیکی شدن نوشاد امید داریم 
قارداشی افزود: نوشاد هنوز شانس المپیکی شدن دارد البته اگر شانس همراهمان باشد، طبق قوانین جدید فدراسیون جهانی پس از پایان رقابت‌های انتخابی قاره‌های اروپا و آمریکا مسئولان مربوطه اسامی برخی بازیکنان را که براساس رنکینگ منتشر شده جایگاه خوبی دارند المپیکی معرفی می‌کنند، البته هنوز قاعده و اصول این انتخاب اعلام نشده است و امیدمان را از دست نمی‌دهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
دومین همایش زکات شهرستان انار
بیش از ۷۷ درصد صادرات البرز در بخش صنعت است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
آخرین وضعیت بارش در هرمزگان تا ساعت ۶ صبح ۲۶ آذر ۱۴۰۴
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)