• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۶۸۸۲۱
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۳
گیلان » اجتماعی

دیدار با مدیر کل و معاونان میراث فرهنگی گیلان:

آیت الله فلاحتی: فرهنگ غنی دینی و بومی گیلان را به گردشگران انتقال داده و نسبت به برندسازی صنایع دستی توجه ویژه شود.

دیدار با مدیرکل و معاونان میراث فرهنگی گیلان:به گزارش خبرگزاری صداوسیماي مرکز گیلان آیت الله رسول فلاحتی امروز در دیدار مدیرکل و معاونان میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان ، گردشگری را دارای دو جنبه ظرفیت و تهدید برای ملت‌ها عنوان کرد و افزود: کشور ایران محل تلاقی فرهنگ‌های مختلف محسوب می‌شود و بر این اساس گردشگر هنرمند می‌تواند برای دیگران نیز ایجاد هنر کند.
وی با بیان اینکه گردشگری انسان را هوشمند می‌کند ، تصریح کرد: همه امور را می‌توان برندسازی کرد بنابراین برندسازی فقط برای کالا نیست و می‌توان برای گردشگری و دیگر موارد نیز برندسازی انجام داد.
آیت الله فلاحتی ، خواستار تبلیغ دین در امور گردشگری شد و افزود: با وقوع انقلاب اسلامی به دنبال تمدن سازی نوین اسلامی هستیم و این امر باید در تمام امور نهادینه شود.
وی بر زیباسازی مناطق ورودی گیلان هم تاکید کرد و گفت: مسافر و گردشگر باید از فضای زیبای استان لذت ببرد.
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اینکه فرهنگ دینی و بومی استان بسیار عالی است ، گفت: باید این فرهنگ غنی را به گردشگران انتقال داد و در این خصوص باید رابطه اداره کل میراث فرهنگی با ستاد امر به معروف و نهی از منکر تقویت شود.
آیت الله فلاحتی  صنایع دستی و تبدیلی گیلان را نیازمند توجه ویژه دانست و افزود: کالا و صنایع دستی فاخری در استان داریم که می‌تواند تبدیل به برند ملی شود.
آیت الله فلاحتی خواستار نظارت جدی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای جلوگیری از ویرانگری بوم گردان شد و تاکید کرد: استان گیلان دارای مفاخر مادی و معنوی و همچنین سرمایه‌های انسانی بسیاری است.
وی  خواستار تشکیل اتاق اندیشه ورز برای ارتقای جایگاه فرهنگ مذهبی و بومی گیلانی‌ها شد و افزود: از دانشگاهیان و مفاخر استان در تشکیل اتاق اندیشه ورز میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی گیلان کمک بگیرید.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان نیز در این دیدار به ورود ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر گردشگر در نوروز ۱۴۰۰ به این استان اشاره کرد و گفت: در نوروز امسال یک میلیون خودرو وارد گیلان شده است.
مسعود حلاج پور از مرمت کاخ سردار امجد با اختصاص ۳ میلیارد تومان اعتبار در تالش خبر داد و افزود: این عمارت به منظور نمایش فرهنگ و تمدن غرب گیلان برای نمایش مردم بازسازی می‌شود.
وی با بیان اینکه برندسازی صنایع دستی در برنامه اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی گیلان است ، گفت: رشتی دوزی را با محوریت رشت به عنوان شهر هنر‌های ملی کشور به ثبت رساندیم.
مدیر کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی گیلان به سرمایه گذاری بیش از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخش گردشگری استان توسط بخش خصوصی در سال ۱۳۹۹ اشاره کرد و افزود: پارسال ۱۷۰ طرح گردشگری با سرمایه گذاری یک هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی یک هزار و ۵۰۰ نفر در گیلان به بهره برداری رسید.
حلاج پور با اشاره به وجود ۲۵ هزار هنرمند صنایع دستی در گیلان، تصریح کرد: ۱۲ هزار نفر در بخش گردشگری استان شاغل هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۲ آذر ۱۴۰۴
مهر آب؛ سوژه هنرمندان زنجانی
آمادگی همه‌جانبه برای دفاع از عزت، استقلال و امنیت کشور
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
بانوی کارآفرین زنجانی در مسیر ساخت دستگاه صنعتی
هوای ابری و بارش پراکنده در لرستان
مصرف نان‌های سبوس‌دار؛ گامی مهم در تغذیه سالم روزانه
همیار گاز در مدارس استان زنجان
علل افزایش قیمت طلا در بازار
صلح و سازش ۴۹۶ پرونده قضایی درپویش «به احترام حضرت معصومه (س) در قم
اجرای بنزین ۳ نرخی از امروز
آخرین خبر از بارندگی در کشور ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
اجتماع بانوان فاطمی در لبنان
مجید اخوان سرپرست روابط عمومی و سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری شد
تحول در تولید زیتون با بهره‌گیری از دانش روز و فناوری‌های نوین
طرح ملی درختکاری در زیر سایه مادر
باخت اروند سیرجان برابر کاوان قشم در هفته ششم لیگ حرفه‌ای بسکتبال
کشف ۵۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق در کاشان
بارش‌های امیدبخش در اردبیل، کم‌آبی را جبران نکرد
تضعیف اعتبار ملی ایران، زمینه‌ساز اقدامات خصمانه علیه کشور است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
دایر بودن مدارس آذربایجان غربی
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پاراوزنه برداری دختران؛ حسینی طلایی شد، ایمانی نقره‌ای  (۱ نظر)