• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۶۹۳۰۵
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۰
قزوین » اقتصادی

افتتاح بزرگترین سرمایه گذاری در صنعت خودرو با حضور رئیس جمهور + فیلم

شرکت توسعه قوای محرکه تیوان بزرگترین و پیشرفته‌ترین کارخانه تولید موتور خودرو کشور توسط رییس جمهور به صورت ویدیو کنفرانس در قزوین به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، بزرگترین سرمایه گذاری در صنعت خودرو با ساخت موتور‌های کم مصرف، اما پر افتتاح بزرگترین سرمایه گذاری در صنعت خودرو با حضور رئیس جمهورقدرت داخلی، در شهرک کاسپین آبیک افتتاح خواهد شد.

این شرکت با مشارکت بخش خصوصی و تسهیلات صندوق توسعه ملی، توان تولید موتور انواع خودرو‌های داخلی را دارد.

با اجرای این طرح کلان ملی چراغ زندگی صد‌ها نفر هم روشن می‌شود.

این واحد صنعتی در ۸۲ هزار متر زمین و ۵۳ هزار متر مربع زیر بنا به بهره برداری رسیده و منجر به اشتغال ۵۵۹ نفر شده است.

این واحد صنعتی که امروز فاز نخست آن به بهره برداری رسیده است، موتور پرقدرت کم مصرف یورو ۶ خودرو سواری تولید خواهد کرد.

چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری ثابت و سه هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری در گردش مورد نیاز این پروژه خواهد بود.

این شرکت توانایی تولید ۲۰هزار موتور پرقدرت کم مصرف یورو ۶ برای سالجاری دارد.

در این مراسم هدایت الله جمالی پور استاندار قزوین، علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، لطف الله سیاهکالی مرادی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی، عیسی قبادی معاون اقتصادی استاندار قزوین و سایر مسئولان استانی حضور داشتند.

شیوه‌های نوین مدیریت و مشارکت نیروی انسانی باید در کشور اجرایی شود

علی آقا محمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم افتتاح شرکت توسعه قوای محرکه تیوان که به صورت ویدیو کنفرانس با حضور رئیس جمهور برگزار شد، اظهار داشت: برای پیشرفت همیشه تولیدکنندگان و کنندگان کار و محیطی که در آن فعالیت می‌کنند تعیین کننده هستند و سنت هستی این است که هر کاری که انسان اراده بر انجام آن داشته باشد اگر با قوانین هستی مخالفت نداشته باشد، انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اراده و خواست انسان‌ها باید متناسب با شان انسان باشد، افزود: وقتی مکان‌هایی را می‌بینیم که انسان‌ها در آن مجموعه موضوعات را اراده و محقق می‌کنند یعنی اندازه و شانیت خود را تا حدودی متوجه شده اند.

آقامحمدی گفت: توسعه و پیشرفت یعنی بزرگ شدن همه جانبه و برای بزرگ بودن یک مجموعه باید انسان‌های بزرگ وجود داشته باشد که این بزرگ بودن در تمامی اعضای حاضر در آن شرکت معنا می‌شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: تمامی کسانی که در یک واحد صنعتی کار می‌کنند یکسان هستند و باید با نگاه متوازن به آن‌ها نگاه کرد تا بدین وسیله باعث رشد آن کشور شویم.

تولید موتور کم مصرف یورو ۶ نماد صنعت کشور به حساب می‌آید

سید مجتبی میرسهیل، مدیر عامل شرکت توسعه قوای محرکه تیوان اظهار داشت: هر ساله با شروع فصل سرد سال در کلانشهر‌ها و به ویژه در تهران با موضوع آلاینده‌ها و تعطیلی‌ها رو به رو می‌شدیم که در این زمینه با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید یک پروژه فرابخشی تعریف شد.

وی افزود: در این طرح تعدادی از وزارت خانه و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری وارد شده و برای کاهش آلودگی تصمیمات لازم اتخاذ شد.

میرسهیل گفت: در آغاز کار بحث واردات مطرح شد، ولی بعد‌ها با انتقال فناوری از کشور‌های پیشرفته دنیا به سمت تولید داخلی آمده و وزارت خانه‌های مختلف سعی کردند بخشی از این کار بزرگ را انجام دهند.

وی اضافه کرد: انتقال فناوری موتور‌های یورو ۶ به عنوان نخستین قرارداد برجامی شناخته می‌شود و پروژه تا ۲ سال ابتدایی مذاکرات به خوبی پیش رفت، ولی با خروج آمریکا از برجام این طرح با اختلالاتی رو به رو شد.

مدیر عامل شرکت توسعه قوای محرکه تیوان اظهار داشت: البته این طرح حتی پس از خروج آمریکا از برجام هم متوقف نشد و با ایجاد تغییراتی در طراحی و ساخت تولید آن را ادامه دادیم.

نیروی انسانی ارزشمندترین عنصر توسعه به حساب می‌آید

هدایت الله جمالی‌پور، استاندار قزوین در مراسم افتتاح شرکت توسعه قوای محرکه تیوان که به صورت ویدیو کنفرانس و با حضور رئیس جمهور برگزار شد، اظهار داشت: تلاش بیش از یک سال مدیران و فعالان اقتصادی در استان امروز به ثمر نشسته و شاهد افتتاح خط تولید موتور یورو ۶ هستیم که بسیار مطلوب ارزیابی می‌شود.

وی به سرعت راه‌اندازی پروژه تولید موتور یورو ۶ در استان و اینکه هیچ مانعی برسر راه این طرح قرار نگرفت، اشاره کرد و یادآور شد: اقدامات لازم و مناسب از سوی دستگاه‌های ذیربط برای بهره برداری از این واحد تولیدی در سطح استان نیز به عمل آمد.

استاندار قزوین با ابراز امیدواری از اینکه با بهره‌برداری از این واحد تولیدی، جهش خوبی را در حوزه تولیدات صنعتی، به خصوص در حوزه خودرو شاهد باشیم، اضافه کرد: ایران اسلامی شایسته توسعه صنعتی است و تمامی ظرفیت‌های لازم برای تبدیل شدن به یک کشور قدرتمند اقتصادی را در منطقه دارد و منابع، نیروی انسانی و موقعیت جغرافیایی فوق‌العاده‌ای را نیز در خود جای داده است.

به گفته جمالی‌پور، ما می‌توانیم با وحدت، اتحاد و همبستگی به افق‌های بلند مدتی که در گام دوم انقلاب اسلامی مقام معظم رهبری آن را تبیین کرده‌اند، برسیم و ضمن حل مشکلات پیش رو، با هماهنگی و اتخاذ تدابیر مناسب زمینه توسعه کشور را در زمینه‌های مختلف فراهم آوریم.

وی ادامه داد: تنها با سرمایه انسانی نمی‌توان در قالب نگاه سیاسی و جناحی رفتار کرد و هر مرتبه که این مهم اجرایی شده کشور متوجه خسارت‌های جدی شده است.

استاندار قزوین افزود: بداخلاقی و بد رفتاری‌ها در موضوعات سیاسی در جهت روند توسعه کشور باید کنار گذاشته شود و امیدواریم با توجه و توکل به خداوند این مهم عملیاتی شود.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۵۲ هزار نفر تماشاگر نمایش‌های مرکز تئاتر کانون
۷۰هزار دانش آموز در شهرستان اردبیل در طرح نماد غربالگری شدند
برگزاری جشن نسل آینده ساز در بیارجمند
تسریع در مهار تب برفکی با واکسن‌های جدید
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
باند کلاهبردارن ۱۸۰۰ میلیاردی در دام پلیس آگاهی کرمانشاه
افزایش سرعت باد و کاهش محسوس دما در سیستان و بلوچستان
قهرمانی بانوان خراسان رضوی در مسابقات دوومیدانی کشور
گرامیداشت روز پرستار و تجلیل از پرستاران درشاهیندژ
پروژه‌های معاونت علمی به قوت خود ادامه می‌یابد
افزایش بهره وری صنایع فلزی با هوش مصنوعی
اجرای مسابقات سنگ نوردی طبیعت قهرمانی کشور در ارتفاعات انجدان
کشف ۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در نی ریز
بازدید فرمانده نیروی دریایی سپاه از جزایر بوموسی و سیری
اجرای طرح عملیاتی مقابله با سارقان منزل در خراسان جنوبی
آغاز فرایند تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در استان
پرستاران نماد مهربانی، ایثار و مسئولیت‌پذیری هستند
ممنوعیت مانع تراشی در اجرای طرح های مسکن
کاخ موزه باغچه‌جوق ماکو، جلوه‌ای زیبا از تاریخ و فرهنگ
عارف: طرح ارتقاء جایگاه عشایر به خوبی در حال انجام است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)