• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۲۵۴۷
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۱
اقتصادی » آب و انرژی

بروزرسانی مقررات تامین برق مراکز استخراج رمزارز‌ها

سخنگوی صنعت برق گفت: وزیر نیرو آخرین ویرایش مقررات تامین برق مراکز استخراج رمز ارز را ابلاغ کرد.

بروزرسانی مقررات تامین برق مراکز استخراج رمزارز‌هابه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما از توانیر، آقای مصطفی رجبی مشهدی افزود: براساس این ابلاغیه، تامین برق مرکز استخراج رمزارز‌ها به چهار روش امکان پذیر است که انتخاب آن به عهده متقاضی است.

چهار روش تامین برق برای مراکز استخراج رمزارز

رجبی مشهدی گفت: تامین برق از طریق الف) سرمایه‌گذاری در طرح‌های بهینه‌سازی مصرف برق، ب) تامین برق از طریق نیروگاه‌های تجدیدپذیر (اعم از موجود و جدید)، ج) اتصال به شبکه و خرید انرژی از شرکت برق و یا د) با نصب و بهره‌برداری از مولد‌های حرارتی، چهار روش تعریف شده‌ای است که متقاضیان می‌توانند برای تامین برق مراکز خود یکی از آن‌ها را انتخاب نمایند.

اوقات سال به سه نوع تقسیم‌بندی شد

سخنگوی صنعت برق افزود: در دستورالعمل جدید که با اصلاحاتی ابلاغ شده، اوقات سال به سه دسته نوع یک (اوج بحرانی)، نوع دو (محدودیت بار) و نوع ۳ (عادی) تقسیم بندی شده است که هر کدام نیز تعرفه خاص خود را دارد.
 
مصطفی رجبی مشهدی در خصوص اوقات نوع یک یا اوج بحرانی گفت: این دوره به زمان‌هایی اطلاق می‌شود که به دلیل کافی نبودن ظرفیت تولید در مقایسه با اوج بار درخواستی، احتمال بروز خاموشی وجود دارد. حداقل میزان اوقات بحرانی برابر با ۳۰۰ ساعت است و مطابق با تبصره «۲» ماده «۴» مصوبه شماره ۵۸۱۴۴ مورخ ۱۳۹۸/۰۵/۱۳ هیات محترم وزیران فروش برق از طریق شبکه در این ایام به مشترکین استخراج رمزارز‌ها ممنوع می‌باشد. 
 
وی در خصوص شرایط نوع دو یا محدودیت بار نیز گفت: این اوقات خارج از اوقات نوع یک (اوج بحرانی) بوده و حداکثر ۲۷۰۰ ساعت است که توسط شرکت توانیر و براساس محدودیت‌های تامین سوخت نیروگاه‌ها، عرضه برق و سایر قوانین و مقررات در کشور تعیین و اعلام می‌شود.
 
رجبی مشهدی درباره زمان‌های نوع ۳ یا عادی نیز گفت: این زمان‌ها، شامل کلیه اوقات سال به جزء اوقات نوع یک (اوج بحرانی) و دو (محدودیت دار) است.

تعرفه‌های برق رمزارز‌ها 

سخنگوی صنعت برق در زمینه تعرفه برق مراکز استخراج رمز ارز نیز گفت: براساس ابلاغیه جدید، بهای هر کیلووات ساعت برق مصرفی مراکز استخراج رمزارز برابر با ۱۶۵۷۴ ریال تعیین شده است که این میزان در زمان‌های نوع ۳ (عادی) با ضریب نیم و در زمان‌های نوع ۲ (محدودیت دار) با ضریب ۲ محاسبه خواهد شد.
 
وی همچنین افزود: تعرفه تعیین شده براساس متوسط بهای صادراتی برق و نرخ تسعیر سامانه نیما، هر سه ماه یک بار توسط شرکت توانیر اصلاح وبه روزرسانی شده و گزارش آن برای وزارت نیرو ارسال می‌شود.

مشوق‌های وزارت نیرو برای مراکز استخراج رمزارز

سخنگوی صنعت برق در عین حال درباره برخی از تخفیفات در نظر گرفته شده برای این مراکز گفت: بهای برق دریافتی از سطوح ولتاژ ۴۰۰ و ۲۳۰ کیلوولت با تخفیف ۲۰ درصدی و از سطوح ولتاژی ۱۳۲، ۶۶ و ۶۳ با تخفیف ۱۲ درصدی محاسبه خواهد شد. همچنین برق مصرفی مراکز استخراج رمزارز‌ها که بر اساس تائید مراجع ذیصلاح به استخر‌های استخراج داخل کشور متصل می‌شوند علاوه بر تخفیف‌های ولتاژ اتصال مذکور، مشمول ۱۵ درصد تخفیف دیگر نیز خواهند شد.
 
رجبی مشهدی افزود: کلیه واحد‌های استخراج رمزارز‌ها که دوره ساخت آن‌ها به پایان رسیده است و اقدام به راه‌اندازی واحد خود نموده و فعالیتشان را آغاز کرده‌اند موظف به تبدیل جواز تاسیس به پروانه بهره‌برداری با درخواست از وزارت صمت می‌باشند در غیراینصورت قدرت مجاز آن‌ها برابر با توان مصرفی دوره ساخت (کارگاهی) در نظر گرفته شده و هزینه تجاوز از قدرت برق دوره احداث از مشترک اخذ خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)