• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۲۵۸۸
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۹
اردبیل » اجتماعی

خلخال هم برای قرمز شدن خیز برداشت

فرماندارخلخال گفت: با افزایش شمار مبتلایان و فوتی‌های کرونا شرایط منطقه بحرانی ترشده و وضعیت بیماری کوویید ۱۹ به سمت رنگ قرمز پیش می‌رود.

خلخال هم برای قرمز شدن خیز برداشت
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل فریدون بابایی افزود:با افزایش شمار ابتلا و فوت مبتلایان کرونا در این شهرستان هم اکنون وضعیت از رنگ نارنجی گذر کرده و با توجه به شرایط فعلی بزودی تبدیل به قرمز دور از انتظار نیست.
وی با تاکید بر تشدید برخورد با افراد بی‌توجه به دستورالعمل‌های بهداشتی در بین تمامی گروه‌های اجتماعی گفت: وضعیت کرونا در این شهرستان بحرانی بوده و برای جلوگیری از ادامه وضعیت فعلی انجام هرگونه فعالیت‌های ورزشی، اجرای برنامه‌های جمعی و همچنین برگزاری مراسم عروسی و عزا با حضور بیش از ۱۰ نفر ممنوع است.
بابایی اظهار کرد: با توجه به اینکه درشرایط فعلی وضعیت کرونا در سطح همه استان‌ها و مناطق همجوار شهرستان خلخال نیز قرمز و یا نارنجی است نمی‌توان انتظار هیچ کمکی از سایر مناطق برای کنترل کرونا در منطقه داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه کرونا باید در داخل این شهرستان و با کمک عوامل انسانی موجود مدیریت شود، افزود: بانک اطلاعاتی کاملی از نیروی انسانی، پرستاران، پزشکان، نیرو‌های امدادی، نیرو‌های بسیچ و خدمات‌رسانی در تمامی ارگان‌ها تهیه شده و در صورت نیاز فراخوانی نیرو‌های شاغل در بخش خصوصی انجام و از پزشکان غیر دولتی برای کمک به درمان بیماران استفاده شود.
او با اشاره به افزایش بستری‌ها با ضریب سن پایین در مراکز درمانی و بیمارستانی بیان کرد: در حال حاضر اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) خلخال تبدیل به بخش بستری شده و این امر خود موجب افزایش آلودگی است.
خلخال هم برای قرمز شدن خیز برداشت
راه‌اندازی بخش جدید بستری و درمان کرونا در بیمارستان خلخال 
فرماندار خلخال با بیان اینکه از امروز بخش جدید بستری و درمان کرونا در بیمارستان خلخال راه‌اندازی می‌شود، اظهار کرد: با توجه به احتمال افزایش شمار مبتلایان به کویید ۱۹ در روز‌های آینده محلی مناسب برای راه اندازی بیمارستان صحرایی از سوی دانشکده علوم پزشکی خلخال در نظر گرفته شده وسریعا این مکان برای پذیرش مبتلایان کرونایی تجهیز می‌شود.
بابایی با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی کرونایی، بیرون‌بر بودن رستوران‌ها و غذاخوری‌های خلخال معنی و مفهوم ندارد، اظهار کرد: فعالیت کلیه صنوف، رستوران، کبابی‌ها و اغذیه فروشی‌ها، کافه‌ها و کافی شاپ‌ها نیز از امروز در این شهرستان ممنوع بوده و این واحد‌های صنفی باید تعطیل شوند.
وی با اشاره به این‌که وضعیت بازار خلخال نیز چندان مناسب شرایط کرونای فعلی نیست، گفت: اگر در هر زمانی تشخیص داده شود که موج بیماری در حال افزایش و شیوع در حال گسترش است بازار تعطیل خواهد شد.
فرماندار خلخال بیان کرد: در روستا‌های پرخطر طی هفته‌های گذشته تمامی مصوبات قرارگاه زیستی اجرا و در روز‌های آتی نیز علاوه بر نظارت بر قرنطیه‌های خانگی با همکاری پایگاه‌های مقاومت بسیج ادامه می‌یابد و طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با هدف پیشگیری از شیوع بیشتر در کل روستا‌ها از سوی بسیج انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه از زمان آغاز شیوع کرونا در این شهرستان ۹۸ نفر از اهالی خلخال جان خود را از دست داده‌اند اظهار کرد: متاسفانه با شروع ایام تعطیلات نوروزی وضعیت ثبات توقف فوتی‌های کرونا در شهرستان از بین رفته و در طول چند روز گذشته شمار قربانیان این بیماری به پنج نفر افزایش یافته است.
  • بیشتر بخوانیبم:
    زنگ خطر؛ تعداد مبتلایان روزانه سه رقمی شد
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
 جیرفت قطب کشاورزی جنوب کشور و آماده گسترش همکاری‌های تجاری است
فراخوان رویداد ملی با هوش مصنوعی، حقیقت را روایت کن
دعوت سه بازیکن تیم فوتبال ملوان بندرانزلی به تیم ملی امید ایران
ظرفیت پهلوگرفته در اقتصاد دریامحور
ارائه خدمات رایگان پزشکی از استان قم در پویش سلامت علوی
با هدف تسهیل دسترسی مردم به مسئولان ، تسریع در رسیدگی به مشکلات
افزایش ۳۴ درصدی تجارت خارجی ونزوئلا زیر سایه تحریم‌ها
اخبار گوناگون از نقاط مختلف کردستان
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۱۰/۰۲
معرفی رئیس حدید هیئت بسکتبال لرستان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی همدان، به علت برودت هوا
همبستگی بیش از پیش نیرو‌های مسلح در راستای خدمت مضاعف به مردم
تاکید نماینده ماهنشان بر لزوم حمایت از کشاورزان و پرورش‌دهندگان ماهی برای عبور از بحران آب
اعضای هیئت اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی کهنوج مشخص شدند
سه شنبه نظارتی مجلس با حضور تیم اقتصادی دولت
اختتامیه سیزدهمین جشنواره مقاومت در یزد
مراسم بزرگداشت چهارمین سالگرد ارتحال آیت الله صافی گلپایگانی در قم
طرح‌های هادی و قصه پر غصه ساخت و ساز‌ها در مناطق روستایی
هیچ فعالیت کشاورزی بدون پیوست محیط زیستی تایید نمی‌شود
پایان انتظار برای تصفیه‌خانه شهرک صنعتی شماره ۸ زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)