• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۲۸۵۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۲
بین الملل » آمریکا
در تازه‌ترین سرمقاله خود نوشت؛

نیویورک تایمز: ترامپ در بازی با ایران شکست خورد

یک روزنامه آمریکایی در گزارشی اذعان کرد، دونالد ترامپ با خارج شدن از برجام و فشار بر ایران به دنبال وادار کردن تهران به توافق جدید بود که ترامپ در این بازی شکست خورد.

نیویورک تایمز: ترامپ در بازی با ایران شکست خوردبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در تازه‌ترین سرمقاله خود با عنوان "فشار حداکثری شکست خورده است"، نوشت: دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۸ بطور یکجانبه از توافق خارج شد به این خیال که دور جدید تحریم‌ها، ایران را وادار خواهد کرد که تن به توافقی جدید با آمریکا دهد، اما ترامپ در این بازی شکست خورد.
 
نیویورک تایمز تصریح کرد، اگرچه تحریم‌های جدید مشکلاتی برای ایران ایجاد کرده، اما در عین حال باعث شد تا ایران دوباره به سمت یک سری فعالیت‌های هسته‌ای برود که قبلا آن‌ها را متوقف کرده بود.

این رسانه آمریکایی افزود: همچنین کشور‌هایی مثل چین که همکاری نزدیک با آمریکا و اروپا برای امضای توافق هسته‌ای با ایران داشتند، خلاف میل آمریکا عمل کردند و به شکل‌های مختلف به همکاری اقتصادی با ایران ادامه دادند.

نیویورک تایمز در این سرمقاله آورده است بازگشت واشنگتن به توافق هسته‌ای برجام، نخستین گام برای بیرون رفتن از مرداب این سیاست شکست خورده است.

در بخشی از این سرمقاله آمده است: هر چه زمان می‌گذرد شرایط بی ثبات‌تر می‌شود. در صورت توافق نکردن با ایران، دسترسی آژانس به فعالیت‌های هسته‌ای ایران بر اساس مصوبه مجلس این کشور محدود می‌شود.

نیویورک تایمز اذعان کرده است: تحریم ها، بیشتر از حکومت، به مردم آسیب زده است. کمبود دارو و واکسن کرونا در ایران به آمریکا نسبت داده می‌شود.

نیویورک تایمز افزود: اکنون روزنه‌ای در زمان برای بازگشت ایران و ایالات متحده به اصول برجام که حامیان و منتقدان آن را با عنوان توافق هسته‌ای ایران می‌شناسند، به وجود آمده است.

«رابرت مالی» نماینده ویژه «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا در امور ایران، چند روز گذشته را در وین برای مذاکره در باره مسیر بازگشت ایالات متحده به اجرا و پایبندی به این توافق سپری کرد و دیپلمات‌های اروپایی به عنوان میانجی میان هیئت‌های نمایندگی آمریکا و ایران برای انتقال پیام و مذاکرات غیرمستقیم در رفت و آمد مداوم بوده اند. توصیف شدن این مذاکرات به عنوان سازنده و نتیجه محور که قرار است در روز‌های آتی نیز ادامه یابد، موجب پدیدار شدن امیدواری محتاطانه‌ای در این زمینه شده است.

آمریکا، پایان دادن به بیشتر تحریم‌های ناشی از اجرای سیاست فشار حداکثری که دولت ترامپ به منظور جداسازی و انزوای ایران از اقتصاد جهان، اعمال کرده بود، پیشنهاد کرده که شمار گسترده‌ای از نهاد‌های این کشور را مانند بانک مرکزی، وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران، هدف قرار می‌دهند.

نیویورک تایمز می‌افزاید، اما حقیقت آزار دهنده، بی ثباتی تحریم‌های ناشی از سیاست فشار حداکثری است که نه تنها در دگرگون سازی رفتار ایران شکست خورده، بلکه تهران به صورت تدریجی تعهداتش را برای تنبیه ایالات متحده به دلیل خودداری از اجرای وعده‌ها و تعهداتش، نقض کرده تا به واشنگتن، شکل جهان بدون توافق هسته‌ای ایران را نشان دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
رفتن به سوی قلدران غرب و آمریکا برای کشور و ملت عزت آفرین نیست
---
با پای خود رفتن به سوی قلدران ضد بشر غرب و آمریکا یقینا تسلیم به زور گوییهای این قلدران است و هیچ جایی برای روی کرسی نشاندن حرف حساب ما باقی نمی گذارد.
کار مذاکره کنندگان ایرانی برجام تضعیف رسمی نظام است و پذیرفتن این مذاکرات خیانت بزرگ به خون شهدا و خیانت به نظام است .
مصاحبه اخیر صالحی رئیس سازمان انرژی هسته ای ایران در سالروز انرژی هسته ای ایران خیلی بو دار بود و این مصاحبه که افشاگری بنفع دشمنان ایران اسلامی در آن انجام گرفت شاید صلاح نبود رسانه ای شود!!!
ملت خدا پرست ایران اسلامی ثروتمند ؛ با توکل به خداوند توانای منان و با خود کفایی و همت جوانان و دانشمندان وفادار خود بی نیاز به التماس ترحم از قلدران ضد بشر زور گو ؛ با ایمان راستین و صبوری و پای داری و کنار گذاشتن موقت تجملات زندگی و با تنظیم بو دجه های مردم دار عدالت محور و با مدیریت مدیران متعهد امانت دار ؛ بی تردید می تواند با وعده های تخلف ناپذیر خداوند که در قرآن به مؤمنان داده است بی نیاز به بیگانگان قلدر زورگو ، کشور خود را بسازد وآباد کند و خود حتما به سعادت معنوی و مادی خدا پسندانه برسد .
رویکرد خفت بار دست دراز گردن برای ترحم به قلدران ضد بشر زور گوی غرب و آمریکا را متوقف سازیم.
اگر به قدرت و عظمت بی مانند خداوند یگانه ایمان داریم و به دنبال عزت و سربلندی خدا پسندانه ی معنوی و مادی کشور و ملت خود هستیم ؛ سفرا و نوکران و مزدوران این قلدران از خدا بی خبر را مانند زباله از کشور خود بیرون بیاندازیم و با خلوص ایمان و توکل صادقانه به خداوند توانای مطلق و مددهای او با تلاش نستوه عالمانه وهمت خستگی ناپذیر خویش ؛ عزت و سر بلندی و گشایش حال و پیشرفت را فقط از خداوند توانای مطلق جویا باشیم.
بنگرید در قرآن کریم به آیات: ۱۳۹ تا ۱۴۵ سوره نساء
ثبت حق و حقوق دارایی و مالکیت معنوی و فکری : سلام احتراما اینجانب با نام مستعار مارتیک ایرانی درخواست ثبت حق و حقوق دارایی و مالکیت معنوی و فکری خودم را در سامانه اینترنتی کشوری دارم که مبانی جامعه شناسی ازاد داشته باشد مستدعی هستم در این خصوص واحد ساماندهی مقدوم گردد Martikirani75@gmail.com کد ملی 4269575298 متشکرم
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)