• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۳۲۳۷
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۰
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

سوئیچ مخفی درمان سکته قلبی کشف شد!

دانشمندان یک ژن جدید کشف کرده‌اند که امید می‌رود بتواند به قلب انسان‌ها کمک کند تا ماهیچه آسیب دیده قلب را پس از حمله قلبی ترمیم کند.

به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما؛ دانشمندان در انستیتوی تحقیقات قلب ویکتور چانگ در سیدنی یک ژن جدید حیاتی معروف به Klf۱ را کشف کرده‌اند که امید می‌رود بتواند به قلب انسان‌ها کمک کند تا ماهیچه آسیب دیده قلب را پس از حمله قلبی ترمیم کند.

سوئیچ مخفی درمان سکته قلبی کشف شد!
محققان یک سوییچ ژنتیکی را در گورخرماهی شناسایی کرده‌اند که سلول‌ها را روشن کرده و به آن‌ها امکان تقسیم و تکثیر پس از حمله قلبی را می‌دهد و در نتیجه باعث بازسازی کامل و بهبود عضله آسیب دیده قلب در این ماهی‌ها می‌شود.

قبلاً مشخص شده بود که ماهی گورخر می‌تواند قلب خود را التیام بخشد، اما چگونگی اجرای این شاهکار باورنکردنی تاکنون ناشناخته مانده است. در تحقیقاتی که اخیراً در مجله معتبر ساینس منتشر شده است، تیم این موسسه ژن حیاتی معروف به Klf۱ را که قبلاً فقط در گلبول‌های قرمز شناسایی شده بود، کشف کردند. برای اولین بار آن‌ها کشف کردند که این یک نقش حیاتی در بهبود قلب‌های آسیب دیده دارد.

دکتر کازو کیکوچی، که اولین تحقیق جهانی را رهبری کرد، گفت که از یافته‌ها متحیر شده است.

سوئیچ مخفی درمان سکته قلبی کشف شد!

"تحقیقات ما یک سوئیچ مخفی را شناسایی کرده است که به سلول‌های عضلانی قلب اجازه می‌دهد بعد از آسیب دیدن قلب تقسیم و تکثیر شوند. در صورت لزوم به آن لگد می‌زند و در صورت بهبود کامل قلب خاموش می‌شود. دکتر کیکوچی توضیح می‌دهد، در انسانی که عضله قلبی آسیب دیده و زخم شده نمی‌تواند جایگزین خود شود، این کشف می‌تواند یک بازی کننده باشد.

"با داشتن این ماهی‌های کوچک ریز که بیش از ۷۰ ٪ ژن‌های انسانی را به اشتراک می‌گذارد، این واقعاً پتانسیل نجات جان بسیاری از افراد و ایجاد پیشرفت‌های جدید دارویی را دارد. "

این ژن با نابالغ ماندن سلول‌های عضله قلب آسیب دیده و تغییر سیم متابولیکی آن‌ها کار می‌کند. این به آن‌ها امکان تقسیم و ایجاد سلول‌های جدید را می‌دهد.

هنگامی که این ژن برداشته شد، قلب ماهی گورخری توانایی ترمیم خود را پس از آسیب دیدگی مانند حمله قلبی از دست داد، که آن را به عنوان یک ابزار مهم برای خود ترمیم می‌کند.

اطلاعات بیشتر درباره این نوشتار مبدأ برای اطلاعات ترجمه بیشتر، نوشتار مبدأ لازم است.

سوئیچ مخفی درمان سکته قلبی کشف شد!
پروفسور باب گراهام، رئیس بخش قلب و عروق و بیوفیزیک انستیتو، می‌گوید که آن‌ها امیدوارند بتوانند با استفاده از این کشف جهانی که با همکاری موسسه تحقیقات پزشکی گاروان انجام شده است، درمان بیماران حمله قلبی و سایر بیماری‌های قلبی را تغییر دهند.

"تیم توانسته است این پروتئین حیاتی را پیدا کند که پس از اتفاقی مانند حمله قلبی وارد عمل شده و سلول‌ها را برای بهبود عضله آسیب دیده قلب شارژ می‌کند. این یک کشف باورنکردنی است. "

"این ژن همچنین ممکن است به عنوان یک سوئیچ در قلب انسان عمل کند. ما اکنون امیدواریم که تحقیقات بیشتر در مورد عملکرد آن بتواند سرنخی برای بازسازی در قلب انسان‌ها برای بهبود توانایی آن‌ها در پمپاژ خون در اطراف بدن در اختیار ما قرار دهد. "
پروفسور باب گراهام، رئیس بخش قلب و عروق و بیوفیزیک انستیتو، می‌گوید که آن‌ها امیدوارند بتوانند با استفاده از این کشف جهانی که با همکاری موسسه تحقیقات پزشکی گاروان انجام شده است، درمان بیماران حمله قلبی و سایر بیماری‌های قلبی را تغییر دهند.

"تیم توانسته است این پروتئین حیاتی را پیدا کند که پس از اتفاقی مانند حمله قلبی وارد عمل شده و سلول‌ها را برای بهبود عضله آسیب دیده قلب شارژ می‌کند. این یک کشف باورنکردنی است. "

"این ژن همچنین ممکن است به عنوان یک سوئیچ در قلب انسان عمل کند. ما اکنون امیدواریم که تحقیقات بیشتر در مورد عملکرد آن بتواند سرنخی برای بازسازی در قلب انسان‌ها برای بهبود توانایی آن‌ها در پمپاژ خون در اطراف بدن در اختیار ما قرار دهد. "

سوئیچ مخفی درمان سکته قلبی کشف شد!

نکته مهم، این تیم همچنین دریافت که ژن Klf۱ هیچ نقشی در رشد اولیه قلب ندارد و خواص بازسازی آن فقط پس از آسیب قلبی روشن می‌شود.

پروفسور گراهام افزود: "این شواهد واضحی است که نشان می‌دهد بازسازی شما پس از آسیب قلبی همان چیزی نیست که در طول رشد قلب اتفاق می‌افتد بلکه یک مسیر کاملا متفاوت را شامل می‌شود. موضوعی که سال‌ها مورد بحث بوده است. "

پس از هشت سال پربار، دکتر کیکوچی در سال ۲۰۱۹ موسسه مستقر در استرالیا را ترک کرد تا کار خود را در وطن خود، ژاپن ادامه دهد. اما او به همکاری نزدیک با موسسه تحقیقات قلب ویکتور چانگ ادامه می‌دهد تا به طور مشترک پروژه قلب ماهی گورخر را به مرحله نهایی برساند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جشن شب یلدا در پادگان شهید برخورداری عجب شیر
تامین آب شرب پایدار اولویت اصلی فرمانداری کلیبر
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
توزیع ۷۰۰ بسته یلدایی در تبریز
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
آیین کهن یلدا در مدارس گلستان
سفر دختر مکرمه حضرت امام خمینی (ره) به خوزستان
۱۱۷ نانوایی با آرد کامل به شهروندان زنجانی خدمات ارائه می‌دهند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ دی ۱۴۰۴
مرگ ۱۳۰ نفر در محور‌های برون شهری کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در یکم دی ۱۴۰۴
نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلوواتی در ابهر به بهره برداری خواهد رسید
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افزایش مصرف گاز در کشور با کاهش محسوس دما
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
لرستان در شب ولادت امام محمد باقر(ع) غرق در نور و سرور
تغییر ساعت کار ادارات و بانک‌های سراسر کشور
کاهش آسیب‌های اجتماعی در جلفا
تلخ کامی قاچاقچیان شکلات بندرانزلی
صادرات پای مرغ کوهدشت به بازارهای منطقه ای و جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)