• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۳۵۲۲
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی

تأکید بر افزایش کمک‌های مؤمنانه به نیازمندان

رئیس قوه قضاییه با تقدیر از حرکت مؤمنانه مردم و نهاد‌های انقلابی و گروه‌های جهادی در طول دوران مواجهه با ویروس کرونا، بر همت مضاعف همگانی در توجه به آسیب دیدگان از این بیماری تأکید کرد.

تأکید بر افزایش کمک‌های مؤمنانه به نیازمندانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در جلسه صبح امروز (دوشنبه ۲۳ فروردین) شورای عالی قوه قضاییه با اشاره به ویژگی‌های ماه مبارک رمضان در مناجات شعبانیه، اظهار داشت: ماه رمضان ماه خودسازی و ماه ضیافت الهی است که خدا در این مهمانی با بهترین نعماتش از مهمانان خود پذیرانی می‌کند.
رئیس قوه قضاییه گفت: همه نعمات و برکات متعلق به خداوند متعال است، ولی بهترین آن‌ها «مقام ربانی» است که خداوند با این مقام از عباد صالحش پذیرایی می‌کند و با صیام و قیام و تلاوت قرآن و درک لیلة القدر، بندگانش را به مقام والای ربانی می‌رساند تا انسان جلوه اسماءالحسنی شود.

آمار نشان می‌دهد جرم و جنایت در ماه رمضان کاهش می‌یابد

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی یکی از برکات ماه رمضان را دوری از گناه و معصیت و جرم و جنایت خواند و گفت: ماه رمضان بستری معنوی و فرهنگی است که خداوند برای دوری از گناه و معصیت و گرایش به عبادت و بندگی و پاکی عطا فرموده است و آمار نشان می‌دهد در این ماه، میزان جرم و جنایت در جامعه کاهش می‌یابد.
رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه پیشگیری از جرم و جنایت منحصر به پیشگیری‌های کیفری نیست، تصریح کرد: رشد اخلاق و معنویت و توجه به خدا از زمینه‌های بسیار مهم و کارآمد در پیشگیری از جرم و جنایت در جامعه است که جنبه بازدارندگی مؤثر دارد.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی بر همین اساس خاطر نشان کرد که توجه به اخلاق و معنویت در تمام ایام سال نیز بهترین وسیله و زمینه دوری از گناه و جرم و هرگونه آسیب اجتماعی است.

تأکید بر افزایش کمک‌های مؤمنانه به نیازمندان

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از حرکت مؤمنانه مردم و نهاد‌های انقلابی و گروه‌های جهادی در طول دوران مواجهه با ویروس کرونا، بر همت مضاعف همگانی در توجه به آسیب دیدگان از این بیماری تأکید کرد و گفت: مردم عزیز در پرتو نورانیت ماه رمضان تصویر دیگری از همدلی و توجه مضاعف به نیازمندان را به نمایش خواهند گذاشت.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با اشاره به خیز مجدد پدیده شوم کرونا در کشور، تصریح کرد: آغاز موج جدید کرونا مردم را دچار آسیب‌های جدی تری کرده و موجب افزایش خسارت‌های جانی و مالی شده است که این وضعیت اقتضاء می‌کند ضوابط بهداشتی و تدابیر ویژه‌ای لحاظ شود.

مسئولان تصمیم گیر باید پاسخگوی تأخیر در مقابله با موج جدید کرونا باشند

رئیس دستگاه قضا در ادامه به طرح پرسش از مسئولان اجرایی پرداخت که چرا علیرغم هشدار‌های وزارت بهداشت و درمان و مراکز علمی و دانشگاهی نسب به اوج گیری دوباره کرونا و خطرات آن به موقع تصمیم گیری و اقدام نکرده اند؟
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی گفت: زمان شناسی در هر کاری مهم است و در جایی که با جان و زندگی و معیشت مردم مرتبط است، مهم‌تر می‌شود و این سؤال جدی مردم از مسئولان تصمیم گیر است که چرا با تأخیر با موج جدید کرونا مقابله شد که شاهد اشکالات و خسارات آن هستیم و حتماً باید در این خصوص پاسخگو باشند.

دستور ویژه برای رسیدگی فوری به پرونده شهادت محیط بانان زنجانی

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش با ابراز تأثر از شهادت محیط‎ بانان زنجانی گفت که از بدو بروز این حادثه، نیروی انتظامی و دادگستری به سرعت وارد عمل شدند، اما در این حال بر ضرورت تسریع در رسیدگی دقیق به مسأله و کیفر عبرت آموز مجرمین این پرونده برای جلوگیری از تکرار اتفاقات مشابه تأکید کرد.

همکاران دستگاه قضا موظف به حمایت قانونی از مرزبانان و محیط بانان هستند

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی حمایت حقوقی و قضایی از مرزبانان و محیط بانان و همه کسانی را که در میدان حفظ و حراست از مرزها، محیط زیست و ثروت ملی هستند، ضروری دانست و به همکاران دستگاه قضا در بخش‌های مختلف تأکید کرد که خود را موظف به پشتیبانی قانونی از آن‌ها بدانند.

تقدیر از بازگرداندن تعدادی از زندانیان ایرانی از عراق

رئیس قوه قضاییه در ادامه سخنانش از مسئولان قضایی و دیگر مقامات عالی عراق به خاطر اجرایی کردن توافق‌های صورت گرفته در جریان سفر اخیر هیأت عالی قضایی جمهوری اسلامی ایران به این کشور برای بازگرداندن تعدادی از زندانیان ایرانی تقدیر کرد و گفت که تعداد دیگری از این زندانیان نیز در راه بازگشت به وطن هستند.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی درباره تداوم همکاری‌های قضایی کشورمان با عراق و کشور‌های همسایه و دیگر کشور‌های مرتبط با ایران کشورمان ابراز امیدواری کرد و متذکر شد: انتقال ایرانیان زندانی در کشور‌های دیگر موجب کاهش مشکلات و دغدغه‌های آن‌ها و خانواده ‎هایشان می‌شود.

دستور ورود بخش ‎های نظارتی قوه به ترک فعل‎ها و قصور‌ها

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی همچنین با تأکید بر رسیدگی به ترک فعل‌ها و قصور مسئولان از سوی بخش‌های مختلف نظارتی قوه قضاییه از جمله دادستانی، سازمان بازرسی و سازمان قضایی نیرو‌های مسلح تأکید کرد: اگر به موقع با برخی قصور‌ها و ترک فعل‌ها برخورد شود، شاهد خسارت در حوزه‌های مختلف نخواهیم بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تاکید بر سلامت و امنیت انتخابات در فارس
تاخیر در صدور کارت‌های ملی هوشمند
پدر شهید جعفر مالمیر در تویسرکان آسمانی شد
مرکز مدیریت راه‌ها از پاسخ‌گویی به پیش‌بینی حوادث رسید
بررسی الزامات برگزاری نمایشگاه روستا آباد در آذربایجان غربی
بررسی راهکار‌های توسعه بازار برق و مدیریت ناترازی انرژی
ایجاد پنجره واحد صدور مجوز برای سمن‌ها
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان ۳ دی ۱۴۰۴
امام‌جمعه اصفهان: دولت‌ها به نگهداری راه‌ها بی‌توجهند
ضرورت تحول در دانشگاه ها بر اساس پژوهش و حرکت دستگاه‌های اجرایی به سمت پژوهش محوری
پرهیز از نادیده گرفتن سردرد به ویژه سمت چپ سر
واگن‌های ایرانی دروازه صادرات به آسیای مرکزی را گشودند
در‌های چوبی خانه تاریخی صالحی بهاباد احیا شد
اولین جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران برگزار می‌شود
هیئت‌های نظارت بر انتخابات، مستقل عمل می‌کنند
اجبار دستگاه‌ها به ارائه «پیوست رسانه‌ای» برای امنیت سایبری خدمات مالی
از حاشیه فینال کشتی تا بحران فوتبال
نقش کلیدی ائمه جمعه خراسان رضوی در مدیریت مصرف برق
کاهش قربانیان حوادث رانندگی در استان
تشدید نظارت بر مشاوران املاک سمیرم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)