پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			صندوق پژوهش و فناوری امیرکبیر با سرمایه ۱۰ میلیارد تومانی امروز ۲۳ فرودین با حضور آقای دکتر علی وحدت رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و آقای دکتر سید احمد معتمدی رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر بهصورت رسمی آغاز بکار کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، یکی دیگر از صندوقهای پژوهش و فناوری با سهامداری دانشگاه امیرکبیر و به منظور تأمین نیاز مالی طرحهای فناورانه و طرحهای شرکتهای دانشگاهی با حضور رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی تأسیس شد. 
صندوق پژوهش و فناوری امیرکبیر وابسته به دانشگاه امیرکبیر در جلسه ۴۷ کارگروه صندوقهای پژوهش و فناوری مورخ ۳۰ اردیبهشت ۹۹ به تصویب رسید و در فروردین امسال ثبت رسمی شد. 
ترتیب سهامداری در این صندوق علاوه بر دانشگاه امیرکبیر، شامل شرکت سرمایهگذاری فناوری تک وستا پیشرو در حوزه IT و فناوری اطلاعات و همچنین شرکت مشاوره مالی تابان خرد فعال در حوزه سرمایهگذاری و امور مالی است. 
این صندوق با سرمایه ۱۰ میلیارد تومان آغاز بکار کرد.