• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۵۰۱۱
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۲
بین الملل » اروپا
ادامه شیوع کرونا

فوت بیش از ۱۵۰ هزار انگلیسی مبتلا به کرونا

مرکز ملی آمار انگلیس از افزایش بی سابقه قربانیان کرونا و شیوع کرونای آفریقای جنوبی در این کشور خبر داد.

شمار قربانیان کووید ۱۹ در انگلیس از ۱۵۰ هزار نفر فراتر رفتبه گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیمااز لندن؛ مرکز ملی آمار انگلیس امروز اعلام کرد از زمان آغاز همه گیری کووید ۱۹ در این کشور، بیش از ۱۵۰ هزار گواهی فوت که در آن ها، علت مرگ متوفیان، ابتلا به ویروس کرونا ثبت شده، صادر شده است.

براساس گزارش مرکز ملی آمار انگلیس، تا دوم ماه آوریل، ۱۳ فروردین ماه، ۱۵۰ هزار و ۳۶۸ گواهی فوت، ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در این کشور صادر شده است. به نوشته این روزنامه، از دوم ماه جاری میلادی تاکنون نیز ۲۸۴ گواهی فوت دیگر صادر شده است که در آن ها، علت مرگ، ابتلا به ویروس کرونا ثبت شده است.
نشریه دیلی میرور در این باره نوشت: بدین ترتیب از زمان آغاز همه گیری کرونا در انگلیس، تاکنون ۱۵۰ هزار و ۶۵۲ نفر به علت ابتلا به این ویروس کرونا جان باخته اند.
دیلی میرور افزود: فقط در کشور‌های آمریکا، مکزیک، برزیل و هند، بیش‌تر از انگلیس، شهروندان قربانی همه گیری کووید ۱۹ شده اند.
به نوشته دیلی میرور، دولت انگلیس فقط افرادی را که تا ۲۸ روز پس از مثبت شدن نتیجه آزمایش کرونا، فوت کنند، قربانی ویروس کرونا محسوب می‌کند. وزارت بهداشت و رفاه اجتماعی انگلیس دیروز گزارش داد ۱۲۷ هزار و یکصد نفر در این کشور، قربانی کووید ۱۹ شده اند.

شیوع سویه جهش یافته کووید در آفریقای جنوبی، در جنوب شهر لندن
وزارت بهداشت و رفاه اجتماعی انگلیس اعلام کرد سویه جهش یافته ویروس کرونا در کشور آفریقای جنوبی، اکنون در محلاتی در جنوب شهر لندن، شایع شده است.
همزمان با آغاز بازگشایی‌ها در انگلیس پس از سه ماه قرنطینه سراسری در این کشور وزارت بهداشت و رفاه اجتماعی انگلیس اعلام کرد، تاکنون ۴۴ نفر مبتلا به سویه جهش یافته کووید در کشور آفریقای جنوبی، در دو محله وندزورث (Wandsworth) و لمبث (Lambeth) در جنوب لندن شناسایی شده است.
منابع بیمارستانی احتمال داده اند ۳۰ مبتلای دیگر نیز در این محله حضور داشته باشند.
در منطقه جنوب گلاسسترشایر (South Gloucestershire) در نزدیکی شهر بریستول نیز که دو بیمار مبتلا به سویه جهش یافته ویروس کرونا در برزیل شناسایی شده اند، آزمایش کرونا با دقت بیش تری در حال اجراست.
مقامات وزارت بهداشت و درمان انگلیس می‌گویند برخی از ویروس‌های جهش یافته در برابر واکسن نیز مقاومند و و موجب بی اثر شدن ان می‌شوند.
روزنامه گاردین نوشت در پی شناسایی مواردی از ابتلا به سویه جهش یافته کووید در آفریقای جنوبی، سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، آزمایش کرونا در محلات جنوب لندن را گسترش داده است، زیرا این سویه جهش یافته، در برابر واکسن‌های موجود، بیش‌تر مقاومت می‌کند. سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس اعلام کرده است با بزرگ‌ترین طرح آزمایش کرونا تاکنون، همه افراد بالاتر از ۱۰ سال را که در محلات وندزورث و لمبث، زندگی می‌کنند، کار می‌کنند یا از این منطقه عبور می‌کنند، مورد آزمایش فوری کرونا، پی سی آر (PCR)، قرار خواهد داد و علاوه بر آن، هر هفته نیز دو بار از این افراد آزمایش کرونا می‌گیرد.
به نوشته گاردین، همه آزمایش‌های مثبت کرونا در این محلات، برای شناسایی نوع سویه جهش یافته، به آزمایشگاه‌های مربوط ارسال خواهد شد. همچنین افرادی که نتیجه آزمایش آنان مثبت شده است، قرنطینه می‌شوند و همه تماس‌های آنان با دیگران، شناسایی و ردیابی خواهد شد تا از گسترش این سویه، پیشگیری شود.
دولت آفریقای جنوبی، استفاده از واکسن آسترازنیکا / آکسفورد (Oxford/AstraZeneca) را از ماه فوریه متوقف کرد، زیرا بررسی‌ها نشان داد این واکسن، فقط تا ۱۰ درصد جوانان را در برابر موارد متوسط و شدید سویه جهش یافته ویروس کرونا در این کشور، محافظت می‌کند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
برپایی نمایشگاه گل و گیاه با حضور تولیدکننده‌هایی از نقاط مختلف کشور در مهاباد
قدرشناسی از یک افتخار
استقرار ۳۸ گروه راهداری در جاده‌های لرستان
پیش بینی بارش پراکنده باران در سمنان
دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیاردی ارز دیجیتال در تنکابن
سومین نمایشگاه اسوه در نور گشایش یافت
۵۵ فوتی ناشی حوادث کار در مازندران
آغاز رزمایش تامین و توزیع ۱۷ هزار و پانصد بسته لوازم التحریر کمیته امداد امام (ره) مازندران
حمایت از اشتغال و تولید راهبرد دولت چهاردهم در مازندران
برگزاری کلاس های دانش افزایی صنعت فوتبال درقائم شهر
تبدیل پسماند‌های خشک به گل و سرسبزی در مرکز «گلماند»
جسارت علمی از شاخصه‌های برجسته علامه جعفری بود
اجرای طرح محله محور
اهل کتاب و قلم جایگاهی والا در جامعه دارند
سد خرسان و ماندگان مجوز زیست محیطی ندارند؛منافع مردم خط قرمزم است
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آبان ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۲۵ آبان در یک نگاه
اختتامیه جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد در دوگنبدان
ادامه مایه کوبی دام‌های سبک و سنگین در مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
تکذیب استعفای اعضای دولت
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)