• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۶۳۴۴
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۷
سیاسی » دولت

تاکید بر ضرورت تداوم همکاری های منطقه ای

­رئیس جمهور روابط صمیمانه و دوستانه با ترکیه به عنوان یک کشور همسایه و مسلمان را دارای اهمیت بالایی برای ایران دانست و بر توسعه و تعمیق روابط با این کشور در زمینه های مختلف سیاسی ، اقتصادی و تجاری تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اقاي روحانی در گفت و گوی تلفنی با "رجب طیب اردوغان" رئیس جمهور ترکیه، با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان به دولت و مردم این کشور، خاطرنشان کرد: روابط دو کشور بر پایه دوستی و صمیمیت بنا شده و توسعه همکاری های دو کشور می تواند به تحکیم مناسبات دوستانه و ایفای نقش بهتر در منطقه کمک کند.
روحانی با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده برای برگزاری بیست و هشتمین کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه در اردیبهشت ماه سال جاری، از کمیسیون مشترک به عنوان نقشه راه روابط اقتصادی و بازرگانی دو کشور نام برد و ابراز امیدواری کرد با برگزاری موفق این نشست، زمینه ارتقا همکاری ها در زمینه انرژی، حمل و نقل و مبادلات تجاری و کالایی میان دو کشور بیش از پیش فراهم شود.
رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت استفاده از همه ظرفیت های همکاری میان دو کشور برای توسعه و تعمیق مناسبات دو جانبه، استفاده از ظرفیت ها و توانمندی بخش خصوصی و شرکت های اقتصادی فعال در دو کشور را برای تحقق این هدف مورد اشاره قرار داد.
روحانی در ادامه این گفت و گو با اشاره به شیوع گسترده موج جدید بیماری کووید 19 در کشورها از جمله ایران و ترکیه، بر همکاری دو کشور برای مقابله با ویروس کرونا و به اشتراک گذاشتن تجربیات و توانمندی ها در زمینه این بیماری تاکید کرد.
رئیس جمهور همچنین با اشاره به همکاری های تهران – آنکارا در زمینه موضوعات منطقه ای و بین المللی از جمله حل بحران سوریه از مسیر گفت و گوهای آستانه، بر تداوم این همکاری ها تاکید کرد و گفت: همکاری ایران و ترکیه به عنوان دو کشور مهم و تاثیرگذار منطقه می تواند در حل و فصل مشکلات و بحران های منطقه ای تاثیرگذار باشد.
روحانی در بخش دیگری از گفت و گو با رجب طیب اردوغان با اشاره به تحرکات اخیر و اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی در منطقه و همچنین تروریسم هسته ای، تاکید کرد: همکاری کشورهای منطقه برای تامین امنیت و صلح و ثبات ضروری است، باز شدن پای رژیم غاصب صهیونیستی در منطقه را خطرناک می دانیم و برخورد جدی با آن ضروری و لازم است.
رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه نیز در این تماس تلفنی با تبریک متقابل فرارسیدن ماه مبارک رمضان به دولت و مردم ایران، بر اراده جدی آنکارا برای توسعه و تعمیق روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.
اردوغان در این تماس تلفنی با ابراز خوشحالی از اینکه همکاری های دو کشور حتی در دوره شیوع ویروس کرونا نیز همچنان ادامه داشته است، برگزاری نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکیه در اردیبهشت ماه سال جاری را نمونه بارزی از عزم و اراده بالای دو کشور برای توسعه و تعمیق مناسبات دو جانبه بویژه در حوزه های اقتصادی و تجاری دانست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)