• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۷۴۲۲
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۲:۰۰
بین الملل » آمریکا
شبکه تلویزیونی‌ای پی تی ان

خروج نیرو‌های آمریکایی از افغانستان تا بیستمین سالگرد ۱۱سپتامبر

وزیر امور خارجه آمریکا گفت حمایت ما از افغانستان به صورت اقتصادی و دیپلماتیک و سیاسی ادامه خواهد یافت.

شبکه تلویزیونی‌ای پی تی انبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی‌ای پی تی ان، وزیر امور خارجه آمریکا گفت: زمان خروج نیرو‌ها از افغانستان فرا رسیده است و ما نیرو‌های خود را تا بیستمین سالگرد یازدهم سپتامبر خارج می‌کنیم. آنتونی بلینکن گفت: من امروز به افغانستان آمدم، زیرا برای من و رئیس جمهور بایدن مهم است تا شخصا پیام تعهد آمریکا برای شراکت پایدار با افغانستان و مردم افغانستان را اعلام کنم. همانطور که رئیس جمهور بایدن دیروز اعلام کرد، ما نیرو‌های خود را تا بیستمین سالگرد یازدهم سپتامبر خارج می‌کنیم. ما به هدفی که بیست سال پیش تعیین کرده بودیم، رسیدیم. ما هرگز قصد نداشتیم حضور نظامی دائمی در اینجا داشته باشیم.
 
تهدید القاعده در افغانستان به شکل قابل توجهی کاهش یافته است و عدالت درباره اسامه بن لادن اجرا شد. ما سال‌ها گفته ایم ما یک زمانی از لحاظ نظامی خارج خواهیم شد. آن زمان هم اکنون فرا رسیده است، اما حتی زمانی که نیرو‌های ما به کشور باز می‌گردند، شراکت ما با افغانستان ادامه دار و شراکت امنیتی ما پایدار خواهد بود. حمایت قوی دو حزب درباره این تعهد در قبال نیرو‌های امنیتی افغانستان وجود دارد. ما دپیلماسی خود را با دولت افغانستان‏ و طالبان افزایش خواهیم داد و کشور‌های منطقه و سراسر جهان باید در قبال آینده افغانستان سهم خود را ایفا کنند. ما در کنار مردم افغانستان و در تلاش آن‌ها برای آینده شکوفاتر، با سرمایه گذاری اقتصادی و کمک‌ به توسعه باقی خواهیم ماند.
 
ما به حمایت از جوامع مدنی و دفاع از برابری حقوق زنان از جمله مشارکت جدی آن‌ها در مذاکرات پیش رو و نمایندگی آن‌ها به اندازه برابر در جامعه ادامه خواهیم داد. ما سنت آمریکایی در فراهم کردن کمک‌های بشردوستانه را برای افراد بسیار نیازمند از جمله زنان، دختران و آوارگان حفظ خواهیم کرد. من این پیام را در تمام مدت نشست با رئیس جمهور غنی، رئیس اجرایی عبدالله و نمایندگان جامعه مدنی که هر روز برای تغییر در جوامع خود در سراسر کشور تلاش می‌کنند، مطرح کردم. آمریکا شریک ثابت قدم افغانستان باقی خواهد ماند و ما می‌خواهیم مردم افغانستان، کشور‌های منطقه و جامعه بین المللی این حقیقت را بدانند و همچنین این پیامی مهم برای طالبان است.

خروج نیرو‌های آمریکایی از افغانستان تا بیستمین سالگرد ۱۱سپتامبرآنتونی بلینکن گفت: همان طور که می‌دانید من از بروکسل به اینجا آمدم، ما درآنجا با همه شرکایمان در ناتو رایزنی کردیم و پیامی که من از آن‌ها شنیدم، قوی و واضح است: آن‌ها از کار با ما در بیست سال گذشته افتخار می‌کردند و به همان اندازه متعهد به ادامه شراکت با افغانستان هستند. این برای همه ما تا الان مسیری دراز بود. در ماه‌های آینده، کار‌ها و برنامه ریزی‌های زیادی هست که باید انجام شوند تا اطمینان یابیم این خروج مسئولانه، آگاهانه و ایمن است، اما حمایت ما از افغانستان به صورت اقتصادی و دیپلماتیک و سیاسی ادامه خواهد یافت. من باید در این حرکت رو به جلو شجاعت فوق العاده، قدرت و فداکاری نیرو‌های ما را که در دو دهه گذشته در افغانستان خدمت کردند، به یاد آوریم.
 
وی ادامه داد: در اوج فعالیت، نیرو‌های بین‌المللی کمک کننده به امنیت (آیساف) از پنجاه کشور ناتو و کشور‌های شریک نیرو داشتند و امروز ماموریت حمایت قاطع (عملیات فعلی ناتو در افغانستان) از سی و پنج متحد وشریک نیرو دارد. این اعضای نیرو‌های مسلح، جان خود را به خطر انداخته اند و هزاران نفر هم جان خود را تقدیم کردند و ما در رسیدن به هدفی که تعیین کرده بودیم، موفق شدیم و این به خاطر خدمت و فداکاری آن‌ها بود و ما الان فصل جدیدی را در کارمان در اینجا و در شراکت مان با مردم افغانستان شروع می‌کنیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)