• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۷۸۶۹
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۷
فارس » اجتماعی

ضیافت مجازی و جشنواره‌های قرآنی رمضان در فارس

ضیافت قرآن در شب‌های آسمانی و جشنواره‌های قرآنی در فارس برگزار می‌شود.

ضیافت مجازی و جشنواره‌های قرآنی رمضان در فارسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس گفت: ضیافت قرآن در شب‌های آسمانی، جشنواره ملی نیایش، برگزاری آزمون سراسری قرآن کریم، کرسی تلاوت بین المللی و گرامیداشت قاریان و هنرمندان کاتبان وحی از فعالیت‌های فرهنگی هنری ویژه ماه مبارک رمضان در این استان است.
صابر سهرابی افزود: ضیافت قرآن در شب‌های آسمانی در قالب محافل مجازی ترتیل خوانی قرآن کریم با سخنرانی سید نورالدین فرجی و به همراه تلاوت دانش آموزان و دانشجویان قرآنی به شکل زنده هر شب ساعت ۲۱ در اسکای روم ضیافت قرآنی قابل مشاهده است.
وی همچنین از فراخوان «نخستین جشنواره ملی نیایش» و «جشنواره ملی خوشنویسی آیات» سخن گفت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس گفت: جشنواره ملی خوشنویسی آیات» در راستای بزرگداشت استاد بزرگ قرآن نویسی، میرزا احمد نی ریزی از سری جشنواره‌ای آیات معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و انجمن خوشنویسان ایران، شعبه شیراز برگزار می‌شود.
به گفته وی، ترویج فرهنگ کتابت قرآن کریم، گسترش فعالیت‌های فرهنگی و هنری مرتبط با رشته خوشنویسی در خطوط قرآنی نسخ و ثلث، گرامیداشت تولیدکنندگان و پدیدآورندگان آثار حوزه فرهنگ و هنر خوشنویسی و کمک به انتشار گسترده‌تر این هنر اصیل و تکریم از مقام زند یاد میرزا احمد نی ریزی کاتب بزرگ قرآن کریم، از اهداف این جشنواره است؛ محور‌های فراخوان قرآن کریم سور مبارکه انعام و ابراهیم است.
سهرابی گفت: قالب‌های این جشنواره، ثلث و نسخ است و فرآیند ثبت نام، اطلاعات لازم و ارسال اثر از طریق پایگاه اطلاع رسانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس به نشانی fars.farhang.gov.ir انجام می‌شود.
وی گفت: شرکت در جشنواره با ارسال حداکثر سه اثر در هر بخش است و فایل آثار می‌بایست با فرمت jpg با حجم تقریبی یک مگابایت باشد و فایل‌های دیجیتالی که فاقد کیفیت باشند در مرحله انتخاب بررسی نخواهند شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس افزود: معاونت علوم قرآنی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در نظر دارد برای ایجاد انگیزه در ایام مهمانی و ضیافت خدا بین هنرمندان و عموم مردم جشنواره‌ای ملی با عنوان «نیایش» برگزار کند.
به گفته وی، این جشنواره با موضوع نیایش با خدا در دوبخش هنری پادکست و نماهنگ در راستای تقویت و گسترش هنر دوبله و صداگذاری، شناخت و تشویق هنرمندان این عرصه بصورت بین المللی، ایجاد نشاط عمومی بین مردم، تقویت فعالیت هنرمندان است.
وی ادامه داد: داوری جشنواره با استفاده از کارشناسان مطرح این عرصه صورت می‌پذیرد و تنها یک اثر با آرای مردمی برگزیده می‌شود.
سهرابی اظهار داشت: رشته‌های جشنواره شامل پادکست، نماهنگ و موضوع جشنواره نیز نیایش با خدا است که قوانین جشنواره بدین صورت تنظیم شده که ویدئو نماهنگ و پادکست به مدت سه دقیقه با کیفیت در قالب mp ۴ و mp ۳ ارائه شود و هر شرکت کننده می‌تواند تا سه اثر ارسال کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس گفت: حضور در جشنواره برای هنرمندان آماتور، حرفه‌ای و علاقمندان آزاد می‌باشد و آثار ارسالی می‌تواند به هر زبان و گویش ملی و محلی باشد و در این‌صورت در بخش نماهنگ می‌بایست با زیرنویس فارسی و در بخش پادکست فایل متنی word دلنوشته به زبان فارسی ترجمه و ارسال شود.
سهرابی گفت: شرکت کنندگان می‌توانند از دلنوشته آثار، ادعیه و دعا‌ها جهت شرکت در جشنواره با ذکر منبع استفاده کنند و به شرکت کنندگان در جشنواره گواهی حضور داده می‌شود و تمامی آثار در چارچوب موازین شرعی جمهوری اسلامی و عرف عموم جامعه باشد.
به گفته وی، پذیرش آثار با نظر کارشناسان طرح خواهد بود و بارگذاری آثار پس از ثبت نام در سایت مربوطه امکان پذیر می‌باشد که نحوه ارسال آثار نیز در اخبار و اطلاع رسانی‌های بعدی اعلام خواهد شد.
سهرابی با بیان اینکه جزئیات برنامه‌ها و آیین‌های دیگر در اخبار بعدی اعلام خواهد شد، گفت: نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت که به دلیل مشکلات و فراهم نشدن زیر ساخت فنی به تعویق افتاده بود، نیز طی روز‌های هشتم تا دهم اردیبهشت مصادف با پانزدهم ماه مبارک رمضان، سالروز میلاد حضرت امام حسن مجتبی (ع) تا هفدهم این ماه به صورت مجازی برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: این آزمون در ۱۴ رشته است و برای حمایت از برنامه‌های آموزشی و تلاش برای کارآمدی و اثربخشی هرچه بیشتر این برنامه‌ها یکی از مأموریت‌های راهبردی معاونت قرآن و عترت به شمار می‌رود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزادی یک مادر بدهکار در روز مادر
انتقال مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس به سمیرم
مسمومیت ۲ شهروند یاسوجی بر اثر نشت گاز مونوکسیدکربن
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم آذر به افق آبادان و خرمشهر
بارش باران در نقاط مختلف کشور، امروز جمعه ۲۱ آذر
تجلیل از مادران شهدا در یامچی
مشاوران املاک باید معاملات خود را در سامانه خودنویس ثبت کنند
پویش درخت‌کاری زیر سایه مادر
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
سرمای شدید جان کودکان و سالمندان را تهدید می‌کند
عراقچی: خواهان «فصلی جدید» در روابط ایران و لبنان هستیم
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج به سه کشته و ۱۵مصدوم
دوران جنگ‌های امپریالیستی و کودتا تمام شده است
آغاز تحقیقات در مورد جدیدترین پرونده مبارزه با فساد، صدای مفسدان را درآورد
شاخص ۲۱ درصدی مشارکت اقتصادی زنان در کیش
ظرفیت بالای راهگذر قزاقستان ـ ترکمنستان و ایران
بازدید استاندار خوزستان از روند مهار آتش در شرکت جلگه دز دزفول
زنجان میزبان پویش در سایه مادر
آب سالم با همت نذر خدمت ۸ هلال‌احمر زنجان به چم‌گرداب لرستان رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
ادامه بازگرداندن اتباع فاقد مدرک افغانستانی از ایران
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)