• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۸۶۵۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۷
سیاسی » مجلس

پیگیری اجرای فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری خوزستان و ایلام

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس از پیگیری‌های مجدانه این کمیسیون برای اجرای فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری استان‌های خوزستان و ایلام که نقش بسزایی در حوزه کشاورزی دارد، خبر داد.

پیگیری اجرای فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری خوزستان و ایلامبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت؛ آقای علی خضریان در توضیح نشست کمیسیون اصل نود با موضوع رسیدگی به شکایتی درباره توقف طرح ۵۵۰ هزار هکتاری اراضی دشت‌های خوزستان و ایلام که نقش موثری در اشتغال‌زایی و افزایش تولیدات کشاورزی این استان‌ها داشته و در سفر رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۷۶ به تصویب رسیده است، گفت: عملیات اجرایی این طرح در سال ۱۳۷۸ با تأمین اعتبار از صندوق توسعه ملی و توسط موسسه جهاد نصر وابسته به وزارت جهاد کشاورزی به عنوان مجری طرح آغاز شد که فاز نخست آن در سال ۱۳۹۷ به مساحت ۲۹۵ هزار هکتار مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره ویژگی‌های منحصر به فرد این طرح اظهار داشت: گستردگی سطح زیر کشت، تحت پوشش قرار دادن خانواده‌های فعال در زمینه کشاورزی و تجهیز پروژه و سیستم نوین آبیاری شرکت از جمله ویژگی‌های این طرح است.
وی افزود: متأسفانه بر اساس پیگیری‌های صورت گرفته به دنبال شکایات واصله؛ مطلع شدیم عملیات اجرایی فاز دوم طرح به وسعت ۲۵۵ هزار هکتار برای ایجاد شبکه‌های آبیاری و زهکشی به دلیل عدم تخصیص آب از سوی وزارت نیرو و عدم تخصیص اعتبار لازم از سوی سازمان برنامه و بودجه، متوقف شده است.
آقای خضریان در ادامه کاهش مهاجرت روستایی و کاهش حاشیه‌نشینی کلانشهر‌ها و همچنین حرکت به سمت افزایش محصولات کشاورزی و تأمین امنیت غذایی و ایجاد قطب کشاورزی بزرگ در کشور جهت گسترش امنیت غذایی و توسعه پایدار در منطقه را از دیگر اهداف مهم این طرح دانست و افزود: با توجه به اینکه این منطقه زیر کشت امکان تأمین محصول کشاورزی برای داخل و صادرات مازاد به کشور‌های همسایه و حوزه خلیج فارس را فراهم کرده و همچنین منجر به ایجاد اشتغال پایدار در منطقه به صورت مستقیم و غیرمستقیم می‌شود، بسیار حائز اهمیت است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه به جریان رسیدگی به این پرونده در کمیسیون اصل نود اشاره و بیان کرد: در این جلسه از معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی، معاون امور فنی و زیربنایی سازمان برنامه و بودجه، معاون امور مجلس دیوان محاسبات و نمایندگان استان خوزستان دعوت به عمل آمد و موضوع توقف فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری استان خوزستان و ایلام در دستورکار قرار گرفت.
وی افزود: بر اساس نتایج و جمع بندی جلسه مقرر شد سازمان برنامه و بودجه و وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و نیرو گزارشی درباره اجرای فاز نخست این طرح و مشکلات بخش‌های باقیمانده به کمیسیون اصل نود ارائه کنند.
سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: سازمان برنامه و بودجه طی نامه‌ای به کمیسیون اقدامات به عمل آمده برای اجرای فاز دوم طرح به کمیسیون را اعلام و عدم تمکین وزارت نیرو برای اجرای طرح را به کمیسیون گزارش خواهد کرد همچنین سازمان برنامه و بودجه مکلف شد طی ۲۰ روز آینده با وزارت نیرو و جهاد کشاورزی و نماینده این کمیسیون تشکیل جلسه داده تا درباره ۲۵۵ هزار هکتار فاز دوم طرح که مشکلی متوجه آن نیست تصمیم‌گیری و نتیجه نهایی به کمیسیون ارائه شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
این چیزها را اعلام نکنید ، چون بزودی بعضی قاضی ها با لودر
برای تخریب می روند .
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)