• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۹۸۶۷
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دکتر علیرضا رئیسی در نشست فوق العاده روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی:

واکسیناسیون علیه کرونا برای همه رایگان است

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا: واکسیناسیون علیه کرونا برای همه گروه‌های جامعه رایگان خواهد بود.

بواکسیناسیون علیه کرونا برای همه رایگان استه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، دکتر علیرضا رئیسی در نشست فوق العاده روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسرکشور با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که به صورت ارتباط تصویری برگزار شد، افزود: براساس سند ملی واکسیناسیون تمام گروه‌های کشور براساس اولویت بندی‌ها و به صورت رایگان واکسن کرونا دریافت خواهند کرد.
معاون امور بهداشت وزیر بهداشت افزود: تا پایان سال ۱۴۰۰ همه گروه‌های هدف واکسینه می‌شوند.
دکتر رئیسی اضافه کرد: تا ۱۰ روز آینده نیز یک میلیون نفر در مرحله نخست شامل مرحله گروه‌های درمانی و گروه‌های آسیب پذیر واکسینه می‌شوند.
وی افزود: مرحله دوم واکسیناسیون نیز از نیمه اردیبهشت آغاز شده و سالمندان براساس اولویت سنی و بیماران خاص از ۱۸ تا ۶۴ سال را شامل می‌شود.

پرداخت هزینه، ناقض سند ملی واکسیناسیون است

سخنگوی سازمان غذا و دارو هم تاکید کرد: واکسیناسیون در چارچوب سند ملی واکسیناسیون علیه کرونا بصورت رایگان تا رسیدن به نقطه هدف یعنی ایمنی جمعی ناشی از واکسیناسیون انجام خواهد شد.
آقای جهانپور افزود : وزارت بهداشت هرگونه سیاست موازی یا دورزدن این برنامه ملی تحت هر عنوان اعم از پرداخت هزینه واکسن را که ناقض برنامه ملی واکسیناسیون باشد تکذیب می‌کند.
وی تصریح کرد : هر واکسن مجاز از هرجا وارد یا تولید شود توسط وزارت بهداشت خریداری و در چارچوب برنامه واکسیناسیون ملی علیه کووید۱۹ بصورت رایگان توزیع و تلقیح خواهد شد.
 
دکتر رئیسی: پیش بینی بستری ۶۰ هزار بیمار کرونایی

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: نیاز به ۶۰ هزار تخت در اوج موج جدید کرونا در کشور پیش بینی شده است.
دکتر علیرضا رئیسی در نشست مجازی روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با وزیر بهداشت افزود: در اوج موج سوم کرونا ۲۳ هزار تخت بیمارستانی اشغال شده بود، اما اکنون که به اوج موج چهارم نیز نرسیده ایم ۴۰ هزار بیمار بستری داریم.
وی اضافه کرد: پیش بینی می‌شود در اوج این موج جدید کرونا که بیماری بسیار افزایشی و نگران کننده شده است تا ۶۰ هزار تخت بیمارستانی نیاز باشد.
دکتر رئیسی اضافه کرد: مرحله پنجم طرح شهید سلیمانی به منظور درمان سرپایی بیماران مبتلا به کرونا آغاز شده است که این درمان سرپایی موجب کاهش نیاز به بستری بیماران می‌شود.
وی گفت: تمام روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در نشست مجازی با وزیر بهداشت که امروز برگزار شد متعهد شدند از تمام ظرفیت‌های موجود برای مقابله با ایستادگی با موج جدیدکرونا استفاده کنند.
 
 بخش خصوصی فقط با مجوز، واکسن کرونا وارد می‌کند

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: بخش خصوصی فقط در صورت تایید سازمان غذا و دارو امکان ورود واکسن کرونا به کشور را خواهد داشت.
 دکتر علیرضا رئیسی در نشست روسای دانشگاه‌های علوم پزرشکی کشور با وزیر بهداشت که به صورت مجازی برگزار شد افزود: بخش خصوصی می‌تواند براساس استاندارد‌ها و مجوز سازمان غذا و دارو، واکسن کرونا وارد کند.
وی گفت: پس از ورود واکسن کرونا در بخش خصوصی به کشور، این واکسن‌ها می‌توانند به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واگذار شوند که براساس سند ملی واکسیناسیون و اولویت بندی‌های تعیین شده، تزریق خواهند شد.
دکتر رئیسی افزود: در شرایط دیگر نیز بخش خصوصی می‌تواند به عنوان مثال برای کارکنان خودش واکسن وارد و با مجوز سازمان غذا و دارو خارج از نوبت برای کارکنانش تزریق کند.
وی اضافه کرد: طرح ملی مدیریت هوشمند نیز به منظور حذف مراحل اداری و طولانی ابلاغ دستورالعمل‌ها تدوین شده است تا به محض اعلام رنگ بندی شهر‌ها و مناطق براساس این طرح اجرای محدودیت‌ها الزامی باشد.
دکتر رئیسی گفت: با اجرای این طرح نیازی به ابلاغ تک به تک نخواهد بود و تمام گروه‌های اجتماعی باید مطابق محدودیت‌های متناسب با رنگ هر منطقه محدودیت‌ها را اجرا کنند که در غیر این صورت تخلف مرتکب شده اند.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: محدودیت‌ها در گروه‌های آموزشی و همچنین فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی و مذهبی به خوبی اجرا شده، اما مشکل در بخش مشاغل است.
وی گفت: مهمترین معضل، کارکنان ادارات هستند که در شهر‌های قرمز باید تا یک سوم حاضر شوند و حتی در صورت امکان یک هفته تا ۱۰ روز به صورت کامل تعطیل شوند.
دکتر رئیسی با بیان اینکه رئیس اتاق اصناف عضو ستاد ملی مقابله با کروناست افزود: از همکاری اتاق اصناف با ستاد ملی مقابله با کرونا قدردانی می‌کنیم، اما برخورد با اصناف و مشاغلی که محدودیت‌ها را رعایت نمی‌کنند برعهده این اتاق است.
وی گفت: گروهی متشکل از سازمان تعزیرات (قوه قضائیه)، ۱۵۰۰ بازرس اتاق اصناف و همچنین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تخلفات مشاغل نظارت و رسیدگی می‌کنند.
 
 مشاغل حساس در اولویت سوم واکسیناسیون کرونا 
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، مشاغل حساس همچون خبرنگاران و معلمان را اولویت سوم در تزریق واکسن کرونا اعلام کرد.
دکتر علیرضا رئیسی گفت: مرحله اول واکسیناسیون کرونا شامل همه کارکنان درمان حتی بخش‌های خصوصی و همچنین بیماران آسیب پذیر است.
وی افزود: اولویت دوم تزریق واکسن کرونا شامل سالمندان به ترتیب بالای ۸۰ سال، ۷۵ تا ۸۰ سال، ۷۰ تا ۷۵ سال و ۶۵ تا ۷۰ سال است و همچنین تمام بیماران خاص ۱۸ تا ۶۴ سال در این گروه قرار می‌گیرند.
دکتر رئیسی اضافه کرد: مرحله سوم و اولویت سوم تزریق واکسن کرونا مشاغل حساس همچون خبرنگاران، آموزگاران و ... است.
وی تاکید کرد: همچون تمام کشور‌ها واکسیناسیون در ایران نیز براساس اولویت بندی و به صورت رایگان خواهد بود.
آقای رئیسی افزود: کشور چین بدون محدودیت مالی و تحریم فقط ۹ درصد از جمعیت خود را واکسینه کرده که قطعا براساس اولویت بندی بوده است.
وی گفت: همه گروه‌های هدف تا پایان سال ۱۴۰۰ علیه کرونا واکسینه خواهند شد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
خواهشا زودتر بزنین به همه .دیگه خانوادها دارن ناقص میشن از هر خانواده یکی میمیره .واکسن رو بدین درمانگاهها برای همه بزنن پولدار ومعمولی نباشه فرق نزارین
جالبه در مورد چیزی که وجود نداره بحث هم میکنید.
کو واکسن؟
پیرمون کردید
خداخیرتون بده
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
 اقدام خیرخواهانه پزشک زنجانی؛ دو کودک نیازمند رایگان جراحی شدند
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری برای دریافت مهر اصالت ملی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
همت اهالی روستای مصر آباد زنجان قنات قدیمی را زنده کرد
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
مقاومت ملت ایران مقابل استکبار، الگوی جهان اسلام است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
استان یزد فردا بارانی می شود
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)