• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۰۱۴۲
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۲
بین الملل » آمریکا
آخرین وضعیت کرونا در آمریکا؛

شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا از ۳۲ میلیون نفر عبور کرد

با ابتلای دست‌کم ۴۰ هزار و ۸۳۱ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کرونا در ایالات متحده آمریکا از ۳۲ میلیون نفر عبور کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ آمار جدید پایگاه اطلاع رسانی «ورلد اُ مترز» وابسته به سازمان جهانی بهداشت حاکی از آن است که با ابتلای دست‌کم ۴۰ هزار و ۸۳۱ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کرونا در ایالات متحده آمریکا به ۳۲ میلیون و ۴۰۴ هزار و ۴۵۴ نفر رسید و همچنین در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ دست‌کم ۳۲۴ مورد جدید، شمار قربانیان کرونا در این کشور به ۵۸۱ هزار و ۶۱ نفر افزایش یافت.
شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا از ۳۲ میلیون نفر عبور کرد

پایگاه اطلاع‌رسانی «کووید یو اس ای» که آمار مربوط به شیوع کرونا را در آمریکا تجزیه و تحلیل می‌کند، برآورد کرده است که شمار کلی مبتلایان به کروناویروس در آمریکا ظرف یک ماه آینده به ۳۳ میلیون و ۵۰۰ هزار و ۴۳۴ نفر و شمار قربانیان آن در این کشور به ۶۱۶ هزار و ۳۲۶ نفر می‌رسد.

این وبگاه سازمان جهانی بهداشت همچنین گزارش کرد ایالت کالیفرنیا با سه میلیون و ۷۱۸ هزار و ۷۰۵ مورد ابتلا و ۶۱ هزار و ۳۳ مورد فوتی به کانون بیماری کرونا در آمریکا تبدیل شده است و ایالت تگزاس هم‌اکنون با دو میلیون و ۸۵۴ هزار و ۱۵۳ مورد ابتلا و ۴۹ هزار و ۸۲۰ مورد فوتی به رده دوم انتقال یافته است. ایالت نیویورک نیز که زمانی کانون کووید-۱۹ در آمریکا بود، هم‌اکنون با دو میلیون و ۴۵ هزار و ۶۵ مورد ابتلا و ۵۱ هزار و ۸۵۶ مورد فوتی در رده چهارم ایالات آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا ویروس قرار دارد.
مبتلایان به کرونا در آمریکا از ۳۲ میلیون نفر عبور کرد
وضعیت شیوع کرونا در ایالات آمریکا نگرانی‌هایی را در میان مقام‌های بهداشت این کشور برانگیخته است و اخیراً «آنتونی فائوچی» مدیر موسسه ملی بیماری‌های عفونی و آلرژی هشدار داد که که آمریکا به زودی شاهد موج چهارم ابتلا به ویروس کرونا خواهد بود. وی همچین طی نشستی پیش‌بینی کرد که که شرایط کرونایی این کشور در اواسط ماه ژانویه ۲۰۲۱ بد‌تر خواهد شد.

با این حال، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آمریکا گزارش کرده است که بیش از نیمی از تمامی افراد بزرگسال در آمریکا حداقل یک دوز از واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و یک سوم از آن‌ها به طور کامل واکسیناسیون شده‌اند، ولی هنوز گروهی از مردم این کشور حاضر به دریافت واکسن کرونا نیستند و «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا از آن‌ها خواسته تا حتماً واکسینه شوند.

این آمار و ارقام نشان می‌دهد که ۵۰.۴ درصد از آمریکایی‌های بین ۱۸ سال و بالاتر دست‌کم یک دوز واکسن کرونا دریافت کرده‌اند و ۳۲.۵ درصد از جمعیت آمریکا به طور کامل هر دو دوز واکسن «کووید-۱۹» را دریافت کرده‌اند.با این وجود، علی‌رغم ارائه واکسن کرونا برای آمریکایی‌ها، افزایش میزان مبتلایان به کرونا موجب پر شدن بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها در برخی از نقاط این کشور شده است.

طبق آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، دستکم ۱۴۱ میلیون و ۱۱۳ هزار و ۷۲۱ نفر از مردم سراسر جهان به کروناویروس آلوده شده‌اند و از آن میان سه میلیون و ۱۷ هزار و ۴۱۲ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند و دست‌کم ۸۰ میلیون و ۵۵۰ هزار و ۲۲۳ نفر بهبود یافته‌اند.

آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند با ۱۵ میلیون و ۵۷ هزار و ۷۶۷ مورد ابتلا و ۱۷۸ هزار و ۷۹۳ مورد فوتی و برزیل با ۱۳ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۷۱ مورد ابتلا و ۳۷۳ هزار و ۴۴۲ مورد فوتی در رده‌های دوم و سوم کشور‌های جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)