• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۰۵۳۱
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۹
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

شیوه جدید پذیرش بیماران در مراکز درمانی

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا وضعیت فعلی بیماری در کشور را فوق بحرانی خواند و با اعلام پر بودن تخت‌های بیمارستانی به دلیل مراجعات بالای بیماران، شیوه جدید پذیرش بیماران را تشریح کرد.

شیوه جدید پذیرش بیماران در مراکز درمانیبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ آقای دکتر مسعود مردانی با اشاره به روند رو به افزایش بیماری کرونا در کشور، گفت: این روند کاملا مشهود است و متأسفانه مرگ و میر‌ها هم بر اساس پیش‌بینی‌های قبلی ما در حال افزایش است.
 
وی با تأکید بر پر بودن تخت‌های بیمارستانی، بیان کرد: از این رو مراکز مراقبت‌های حاد تنفسی و مراکز سرپایی درمان کرونا در مجتمع‌های بیمارستانی ایجاد شده است که بیمار مبتلا به کرونا به دلیل پر بودن تخت‌های بستری به آنجا مراجعه کرده و دارو‌های حیاتی همچون رمدسیویر به بیمار تزریق می‌شود و بیمار را به خانه می‌فرستند؛ چون دیگر بیمارستان‌ها جایی برای پذیرش بیمار ندارند.
 
آقای دکتر مردانی گفت: این مراکز در بیمارستان‌های تهران ایجاد شده و بر اساس بخشنامه، بیمارستا‌های شهرستان‌ها هم می‌توانند این کار را انجام دهند. در این شیوه تمام دارو‌های درجه یک با دفترچه بیمه و قیمت مناسب به بیمار ارائه می‌شود تا دارو را از بازار آزاد تهیه نکنند؛ چون ممکن است سلامت این دارو‌ها در بازار آزاد زیر سوال باشد. اکنون دیگر وقت انتخاب بیمارستان و دکتر خاص نیست، انتخاب شاید امکان پذیر نباشد و باید به نزدیک‌ترین مرکز درمانی مراجعه کنند.
 
این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: کلیه افرادی که نیاز به درمان بستری دارند، ولی جایی برای بستری شدن آن‌ها وجود ندارد در این مراکز پذیرش و بستری می‌شوند، آزمایش یا عکس‌های لازم از او گرفته می‌شود و در صورت نیاز درمان‌های بیمارستانی را برایشان انجام می‌دهیم. اگر در منزل امکانات اکسیژن و تزریق وجود داشته باشد مابقی دارو‌ها را در خانه به او می‌دهیم و اگر این امکان وجود نداشته باشد می‌تواند روز بعد مجددا به مرکز درمانی مراجعه کرده و دارو دریافت کرده و برود. با این کار حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر در روز که نیاز به بستری دارند را به شکل سرپایی مدیریت می‌کنیم. تخت‌های بیمارستانی کاملا پر هستند و اگر مثلا فرزند خود من بیمار شود جایی برای او نیست.
 
وی افزود: عمدتا، چون مراکز درمانی پذیرای بیماران بستری نیستند مطمئنا بیماران کرونایی که به ما مراجعه می‌کنند پیشرفته‌تر از قبل هستند. الان عمدتا بیمارانی را می‌بینم که در خانه درمان کردند و به بیمارستان نیامدند؛ به شکلی که در برخی حتی بیش از ۵۰ درصد از سطح ریه درگیر شده است. این افراد همان‌هایی هستند که در ICU یا بخش معمولی بستری می‌کردیم و، چون جایی برای بستری نبوده مراجعه نداشتند و به این شکل باید درمان شوند.
 
آقای دکتر مردانی در پاسخ به اینکه ادامه روند درمان در منزل و بستری نشدن در بیمارستان چه تأثیری بر روند درمان بیماران خواهد داشت؟ گفت: مسلما شرایط ایده‌آلِ بیمارستان در منزل وجود ندارد، ولی وضعیت فعلی ما باید با زمان جنگ مقایسه شود. الان وضعیت بیماری در کشور بحرانی و حتی فوق بحرانی است. از طرفی ما تجربه نقاهتگاه‌های کرونا را هم داریم، اما مردم از این نقاهتگاه‌ها استقبالی نکردند. رفتن به منزل برای بیمارانی که علائم کمی دارند خوب است، اما مشکل بعدی ما این است که این افراد در خانه سایر افراد را هم بیمار می‌کنند. الان یک بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی می‌تواند ۷ نفر دیگر را در آن واحد بیمار کند.
 
وی درباره شرایط بیماری در روز‌های آتی، تصریح کرد: مطمئنا تعداد مرگ و میر از رقم فعلی بالاتر خواهد رفت و اگر تعطیلات پیش رو جدی گرفته نشود مطمئنا روند افزایشی بیماری در کشور ادامه خواهد یافت تا خود اپیدمی فروکش کرده یا خداوند کمک‌مان کند.
 
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه اکنون در حال مشاهده تاثیر سفر‌های نوروزی بر افزایش بار بیماری در کشور هستیم، گفت: متاسفانه بر اساس اعلام وزارت بهداشت میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی حدود ۵۸ درصد است. زدن ماسک به تنهایی کفایت نمی‌کند و حفظ فاصله اجتماعی از اهمیت بالایی برخوردار است. الان با اینکه اعلام شده باید دورکاری ادارات برقرار باشد، ببینید در بانک‌ها، اداره دارایی، دادگستری و... چه خبر است. اکنون بهترین کار تعطیلی چنین مراکزی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
رزمایش پدافند غیر عامل در دبیرستان خاتم الانبیاء کیش
دیدار وزیر امور خارجه با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
فردا ۱۲ آبان، تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
تجهیز مجموعه ورزشی ساحلی بانوان کیش به باجه های پرداخت الکترونیک
پایش میدانی مزارع کلزا در اسکو
وزش باد شدید همراه با گردوخاک در سمنان
مانور پهپادی یگان سجیل در حضور فرمانده کل سپاه
کشف بیش از ۵ هزار بسته شکلات خارجی قاچاق در مراغه
آغاز برداشت برنج از شالیزار‌های دره‌شهر
رزمایش آمادگی شرکت آبفای لرستان در شرایط بحران
گره گشایی از پرددترین کوچه هالی اتصالی بلوارامام خمینی به بلوار طالقانی آمل
بسته خبر‌های کوتاه ۱۱ آبان در یک نگاه
اجرای پدافند غیرعامل در مرکز صداو سیمای خراسان شمالی 
پیام تسلیت نماینده ولی‌فقیه و حوزه علمیه لرستان در پی ارتحال عالم ربانی حجت‌الاسلام والمسلمین سید مجید شاهرخی
معرفی هیأت داوران سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)