• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۱۰۳۸
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۸
آبادان » اجتماعی
فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در استان

دستور نظارت ویژه بر اجرای محدودیت‌ها صادر شد

کارگروه‌های ویژه نظارت بر اجرای محدودیت‌ها و برخورد قانونی با متخلفان از همین امشب تشکیل شود.

دستور نظارت ویژه بر اجرای محدودیت‌ها صادر شدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان معاون امنیتی انتظامی و فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در استان، امروز در جلسه ستاد کرونا در آبادان گفت: از همین امشب کارگروه‌های ویژه نظارت بر اجرای محدودیت‌ها و برخورد قانونی با متخلفان تشکیل شود.

  • گروه‌های ۷ نفره متشکل از سپاه، نیروی انتظامی، دانشکده علوم پزشکی و مراجع نظارتی به مناطق آسیب پذیر و آلوده اعزام و هرچه زودتر کنترل و پایش به صورت ویژه انجام شود.
  • ولی اله حیاتی افزود: صداوسیمای آبادان از مراکز پویا و حرفه‌ای کشور است، از مجموعه رادیو و تلویزیون آبادان درخواست می کنیم در راستای فرهنگ سازی بیشتر و بهتر از معتمدان و سران عشایر و طوایف دعوت کند تا آنان نیز از ضرورت رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و جلوگیری از برگزاری انواع مراسم بگویند، زیرا بیش از ۵۵ درصد از بیماران کرونایی در دورهمی خانوادگی و تفرجگاه‌ها مبتلا شده اند.
  • وی گفت: به هیچ عنوان پذیرفته نیست که مشاغل گروه دو، سه و چهار در زمان اجرای محدودیت‌ها فعالیت نمایند. باید به صورت جدی با قانون شکنان برخورد شود.
  • مشاغل گروه یک نیز که شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند باید پلمب شود.
  • معاون امنیتی ، انتظامی استاندار خوزستان تصریح کرد: از صیادانی که در خارج از مرز‌ها تردد می‌کنند حتما آزمایش کرونا گرفته شود.
  • هرگونه مراسم و اجتماع، غیرقانونی است و متخلفان باید به مراجع قضایی معرفی شوند.
  • وی این را هم اضافه کرد که: پیش از فعالیت دست فروشان و بازار‌های بساطی باید هشدار لازم داده شود تا شاهد فعالیت اینگونه باز‌ارها نباشیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رییس دانشکده جندی شاپور اهواز در نشست مقابله با کرونا گفت: شب نشینی و دورهمی‌ها در روز‌های اخیر سبب اوج گیری بیشتر کرونا در استان شده است.
در آبادان به ازای هر ۱۰۰ آزمایش کرونا،۵۶ مورد مثبت می‌شود، این یعنی آبادان بیشترین میزان بار و آلودگی را در خوزستان داراست، پس از آن دزفول آلوده‌ترین شهر استان است.
دکتر ابول نژادیان افزود: از صیادان در مرز‌های آبی باید به صورت هفتگی یا سه روزه آزمایش کرونا انجام شود و اگر آزمایش کسی مثبت شد همانند مرز‌های خاجی استان باید در مرز قرنطینه شود.


رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان هم از مسئولان استانداری خواست مرز‌ها و عبور و مرور اتباع خارجی را کنترل کنند تا شاهد اوج گیری بیشتر کرونا در منطقه نباشیم.
دکتر سلمانزاده خاطر نشان کرد: شهرستان‌های آبادان و خرمشهر بسبب موقعیت جغرافیایی و استراتژیک دارای امکاناتی، چون فرودگاه و رفت و آمد‌های ویژه است که با بسیاری از شهرستان‌های دیگر استان متفاوت است، از مسئولان نظارت بیشتر و پایش دقیق‌تر می‌خواهیم.
محدودیت‌های کرونایی در آبادان و خرمشهر متناسب با وضعیت قرمز و بحرانی کنونی اعمال نمی‌شود.
وی یاد آور شد: مناطق ذوالفقاری و کوی بهار در آبادان از جمله نقاطی است که به نسب سایر مناطق بیشترین آلودگی کرونایی را دارد، میزان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در اماکن عمومی حدود ۴۰ تا ۵۰درصد گزارش شده که روند کاهشی و نامناسبی دارد.
 
معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان هم در این نشست با یادآوری طرح شهید سلیمانی در خوزستان گفت: این طرح از بیستم آبان ۱۳۹۹ با هدف رهگیری و رصد افراد کرونایی اجرا و از بیستم اسفند ۱۳۹۹ تشدید شد، پس از اجرای این طرح شاهد کاهش ۴۰درصدی افراد درگیر با کرونا، کاهش ۵۰درصدی بستری‌ها و افزایش ۹۰ درصدی انواع کمک رسانی به آسیب دیدگان کرونایی بودیم.
عبدالرضا حاجتی تاکید کرد: متاسفانه برخی مسئولان در منطقه آزاد اروند در اجرای محدودیت‌ها و امدادرسانی گروه و سازمان‌های درگیر با کنترل کرونا بسیار ضعیف عمل می‌کنند که سبب از بین رفتن زحمات افراد در طرح شهید سلیمانی می‌شود.
فرهنگ سازی و قانون مداری در زمینه مقابله با کرونا و اجرای محدودیت‌ها همچنان باید اولویت اصلی مسئولان باشد.
 
حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی پور امام جمعه آبادان هم در این نشست استانی از تلاش و فرهنگ‌سازی رسانه ها به ویژه صداوسیما از ابتدای آغاز کرونا تا کنون قدردانی کرد.
 
 
مسئولان پس از این نشست به بازارها و خیابان های آبادان رفتند تا با حضور معاون امنیتی انتظامی استاندار خوزستان اوضاع را از نزدیک مورد بررسی قرار دهند.
 
دستور نظارت ویژه بر اجرای محدودیت‌ها صادر شد دستور نظارت ویژه بر اجرای محدودیت‌ها صادر شد دستور نظارت ویژه بر اجرای محدودیت‌ها صادر شد دستور نظارت ویژه بر اجرای محدودیت‌ها صادر شد دستور نظارت ویژه بر اجرای محدودیت‌ها صادر شد دستور نظارت ویژه بر اجرای محدودیت‌ها صادر شد دستور نظارت ویژه بر اجرای محدودیت‌ها صادر شد
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهر و موم چهار واحد صنفی متخلف در کاشان
دیدار مردمی فرمانده انتظامی آذربایجان غربی
صداهای انفجار در جنوب ری ناشی از برگزاری رزمایش «الی بیت‌المقدس ۱۶» است
بازگشت «عشق کتاب» به رادیو سلامت
قطع آب ادارات پر مصرف در تهران
تمدیدمهلت ارسال مقالات همایش ملی استثنایی در هزاره سوم
مهلت یک‌ماهه برای ساماندهی جمعه‌بازار یاسوج
اختصاص ۲۸۰ تُن قیر رایگان به شهرداری‌های مهاباد، گوگ‌تپه و خلیفان
وضعیت ورودی گردشگری به کشور به شرایط عادی رسیده است
رخت سفید زمستان بر تن تکاب نشست
دست پربرکت آسمان بر مزارع کشاورزان خراسان شمالی
بارش برف و وضعیت تعطیلی مدارس زنجان
درمان نوین در «دکتر سلام» و پخش «نون خ ۵» با کیفیت ۴ K
فرایند صادرات و واردات کالا بین ایران و پاکستان
ساخت و سازهای غیرمجاز معضلی جدی در کهگیلویه و بویراحمد
تخصیص ۷۸ میلیارد تومان برای تقویت شهرداری‌های اردبیل
«نیلو و تی‌تی» به پویا رسید؛ «طوفان بی‌پایان» در راه آنتن شبکه سه
پروبیوتیک‌ها در مسیر کنترل قند خون پیش‌دیابتی‌ها
گرامیداشت روز کازرون با نمایشگاه صنایع دستی
ضابطین دادگستری حلقه مهم ارتباط میان مردم و دستگاه قضایی هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)