• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۱۳۳۵
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۶
همدان » علمی و فرهنگی
همدان مروج قصه‌گویی؛

دعوت به شرکت در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی همدان

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان از آغاز بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با شعار «آینده ساختنی» خبر داد.

دعوت به شرکت در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان، معصومه ابراهیمی‌هژیر گفت: محور‌های موضوعی این جشنواره بزرگ شامل «امید‌ها و آرزوها»، «شادی‌ها و غم‌ها»، «ایثار و ازخودگذشتگی» است که خود ایثار شامل عناوین جهاد و مقاومت در عرصه‌های مختلف زندگی از انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم، شهدای هسته‌ای تا مدافعان علم و دانش است.

وی با بیان اینکه تمام رده‌های سنی از کودک و نوجوان گرفته تا افراد بزرگسال، پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند، گفت: جشنواره شامل بخش‌های ملی، بین‌الملل، قصه‌گوی برتر، بخش ۹۰ ثانیه‌ای و بخش پادکست بوده و مرحله پایانی جشنواره قصه‌گویی هم‌زمان با شب یلدا برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان با تشریح هر یک از بخش‌های جشنواره گفت: در بخش ملی رقابت صحنه‌ای قصه‌گویان دختر و پسر در رده سنی ۱۲ تا ۱۸، مردان و زنان بالای ۱۸ سال و پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها از سراسر کشور که به صورت مجزا در سه بخش قصه‌هایی برای کودکان، قصه‌هایی برای نوجوانان و قصه‌هایی برای بزرگسالان متقاضی حضور در جشنواره هستند.

  • وی تأکید کرد: این بخش در سال جاری به دلیل شیوع کرونا در مرحله اول و دوم به شکل مجازی است و در صورت رفع محدودیت‌ها در بخش نهایی به صورت صحنه‌ای اجرا خواهد شد.

ابراهیمی‌هژیر در تشریح انواع قصه‌گویی، آن‌ها را شامل قصه‌گویی به سبک کلاسیک برگرفته از متون کهن ایرانی با وفاداری به متن قصه، قصه‌گویی مدرن با استفاده از ابزار‌های مختلف مانند وسایل صوتی و تصویری، افکت‌های دیجیتالی، پاورپوینت، قصه‌گویی سنتی و آئینی برگرفته از سنت و آیین‌های ایرانی، قالب نقالی با استفاده از حرکات و اشارات، پرده‌خوانی و شمایل‌گرایی بیان کرد.

وی با اشاره به قصه‌گویی در بخش پادکست گفت: پادکست یک مسابقه جدید در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی است که از طریق آن علاوه بر انتقال فرهنگ و مفاهیم والای انسانی از طریق این هنر در بستر رسانه‌های نوین فضای جدیدی برای جذب بیشتر مخاطب فراهم شود.

دبیر جشنواره قصه‌گویی استان همدان با بیان بخش‌های مسابقه پادکست تصریح کرد: بخش‌های آن شامل پادکست قصه‌گویی تک نفره و گروهی، پادکست درباره قصه‌گویی (مستند قصه گویی) و پادکست قصه‌های بومی و فولکلور (پادکست پژوهشی) است.

  • وی قصه‌گویی بخش بین‌الملل را مختص به اجرای زنده مجازی و رقابت قصه‌گویان ایرانی و خارجی مطرح کرد و افزود: در بخش قصه‌گویی ۹۰ ثانیه‌ای افراد علاقمند از طریق روایت قصه در قالب یک فیلم ۹۰ ثانیه‌ای با توجه به محور‌های مسابقه نکات پندآموز را حکایت می‌کنند که باید قابل فهم، هدف‌دار و شیوا باشد.

ابراهیمی‌هژیر گفت: بخش قصه‌گوی برتر برای نخستین بار برگزار می‌شود و بخشی است که ویژه قصه‌گویان حرفه‌ای با سوابق درخشان در حوزه هنر بوده و در آن تنها افرادی می‌توانند شرکت کنند که بر اساس جدول امتیازات مشخص شده امتیاز لازم را در حوزه‌های مختلف به دست بیاورند که اطلاعات تکمیلی آن در وبگاه آمده است.

وی مهلت ارسال آثار را از ۲۵ فروردین تا ۱۵ خرداد سال جاری عنوان کرد و گفت: افراد علاقمند می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر، ثبت‌نام و ارسال آثار به وبگاه www.kanoonfest.ir مراجعه کنند.

دبیر جشنواره قصه‌گویی استان همدان تصریح کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هم‌زمان با اعلام فراخوان، برای پرورش و هدایت مربیان فرهنگی، هنری و ادبی کانون، پویش «من قصه‌گو هستم» را از روز ۲۲ فروردین برگزار کرده است.

وی تأکید کرد: این پویش با اجرای متفاوت، پویا و تخصصی برای هدایت مربیان کانون برگزار شده تا مربیان با کسب تجربه از اجرا‌های یکدیگر، بتوانند با حضور فعال و موفق در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی آثار ماندگاری را به اجرا درآورند.

ابراهیمی‌هژیر مدت این پویش را ۳۰ روز اعلام کرد و افزود: به علت شیوع بیماری کرونا این پویش برای تمام مربیان همدان در فضای اسکای‌روم برگزار می‌شود.

  • وی برنامه‌های قابل اجرا در این پویش را اشتراک‌گذاری و تحلیل قصه‌گویی‌های برتر کشوری، بررسی قصه‌های پیشنهادی و اجرای زنده قصه‌گویی توسط حاضران عنوان کرد و گفت: این پویش با حضور ۶۳ نفر از مربیان سراسر استان در حال برگزاری است و تا ۲۲ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)