• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۲۷۵۲
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

ارسال بیش از ۱۱۰۰ اثر به جشنواره مطبوعات و رسانه آیات

چهارمین جشنواره ملی مطبوعات و رسانه آیات که از بهمن ‏پارسال آغاز به کار کرده بود، با دریافت بیش از هزار و ۱۰۰ اثر از شرکت ‏کنندگان به کار خود پایان داده و از امروز وارد مرحله داوری می ‏شود.

ارسال بیش از ۱۱۰۰ اثر به جشنواره مطبوعات و رسانه آیاتبه گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ و هنر گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی جشنواره ملی مطبوعات و رسانه آیات، آقای جواد نصیری، دبیر چهارمین جشنواره ملی مطبوعات و رسانه آیات، با بیان این مطلب گفت: از زمان اعلام فراخوان برای حضور علاقه‏‌مندان و به ویژه همکاران مطبوعاتی، خبرگزاری ‏ها و دیگر رسانه ‏ها در این جشنواره، و با تمدید مهلت ارسال آثار، در حال حاضر سامانه ورودی توسط گروه فنی بسته شده و صرفاً امکان ویرایش برخی نقص ‏ها با هماهنگی دبیرخانه وجود دارد.
وی افزود: با هماهنگی دقیقی که تلاش کردیم در دبیرخانه وجود داشته باشد، به صورت روزانه از طریق سامانه جشنواره با شرکت‏ کنندگان در تماس بودیم و نکات احتمالی از نقص‏‌ها و ارسال اشتباه آثار در بخش ‏های مختلف را تذکر می ‏دادیم که در مرحله داوری کمترین ایراد را داشته باشیم.
دبیر چهارمین جشنواره ملی مطبوعات و رسانه آیات تصریح کرد: در دوره تمدید زمان فراخوان جشنواره، از طریق تلفن و پیامک با تعدادی از شرکت ‏کنندگان که ثبت نام کردند، ولی اثر خود را ثبت نکرده بودند، تماس گرفتیم تا هرچه زودتر کار خود را در سامانه نهایی کنند.
آقای نصیری گفت: با این وصف و تلاشی که در دبیرخانه و استان میزبان یعنی اداره‏کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سمنان انجام گرفت، موفق شدیم رکورد دریافت آثار در جشنواره ملی مطبوعات و رسانه آیات را جابجا کنیم و بدین ترتیب دریافت این تعداد اثر در دوره‏های پیشین این جشنواره یک موفقیت بی‏نظیر محسوب می‏شود.
وی ضمن تشکر و قدردانی از همه سازمان‏ ها، رسانه‏‌ها و افرادی که در این حوزه به کمک جشنواره آمدند، افزود: بیش از هزار و صد اثر در ۱۲ رشته این جشنواره شامل ۶ رشته بخش اصلی و ۶ رشته بخش ویژه _ که برای اولین بار در این جشنواره برگزار شد _ دریافت شده است که به نظرم برای یک جشنواره کاملاً تخصصی با موضوع قرآن کریم، عدد بسیار خوبی ارزیابی می‏ شود.
دبیر چهارمین جشنواره ملی مطبوعات و رسانه آیات گفت: کار داوری آثار نیز در همین سامانه جشنواره انجام می ‏شود و تمام شرکت ‏کنندگان می ‏توانند از طریق رمز عبور خود هر لحظه نتایج داوری را دنبال کنند.
آقای نصیری درباره داوران جشنواره نیز تصریح کرد: داوران همگی از استادان به‏ نام حوزه مطبوعات و رسانه هستند و در هر رشته یک داور مجزا کار بررسی آثار را انجام می‏ دهد، همچنین در بخش ویژه جشنواره نیز (حوزه تولیدات چندرسانه ‏ای) داوران باتجربه ‏ای کار ارزیابی آثار را انجام خواهند داد.
وی ادامه داد: برای اینکه داوران محترم در زمان بررسی آثار، کار خود را با نظر آزاد و بدون فشار به انجام برسانند ما از اعلام اسامی آن‏ها خودداری کردیم و همینطور در سامانه نیز داوران هنگام بررسی آثار، نام صاحب اثر را نمی‏ بینند و فقط یک کد سیستمی برای آن‏ها نمایان می‏ شود.
دبیر چهارمین جشنواره ملی مطبوعات و رسانه آیات در پایان درباره مراسم اختتامیه جشنواره نیز گفت: با توجه به شرایط قرمز شیوع کرونا در اغلب نقاط کشور و ممنوعیت برگزاری هرگونه برنامه و مراسم، با نظر مدیرکل محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان تصمیم گرفتیم برنامه اختتامیه را در قالب یک فایل تصویری کوتاه شامل ارائه گزارش عملکرد جشنواره و معرفی نفرات برگزیده، تولید و در موعد مشخص که در همین ماه مبارک رمضان است، منتشر کنیم.
یادآور می ‏شود، فراخوان ویژه این جشنواره از روز ۱۴ بهمن، همزمان با برگزاری نشست خبری تشریح برنامه‏‌های جشنواره با حضور عبدالهادی فقهی‏ زاده، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرشید فلاح، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان و نیز مرتضی خدمتکار مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلان عمومی شد.
این جشنواره در دو بخش اصلی و ویژه برگزار می ‏شود که بخش اصلی شامل رشته ‏های سرمقاله و یادداشت، گزارش (خبری یا توصیفی)، مصاحبه، خبر، تیتر و عکس است و نیز در بخش ویژه با موضوع تولیدات چندرسانه ‏ای در موضوع قرآن کریم، رشته ‏های پویانمایی، موشن ‏گرافیک، پادکست، اینفوگرافیک، پوستر و نماهنگ را دربر می‏ گیرد.
علاقه‏‌مندان آثار تولیدی خود را از طریق نشانی سایت ayat.farhang.gov.ir برای دبیرخانه ارسال کردند.
همچنین جوایز در نظر گرفته برای نفرات اول هر رشته بخش اصلی شامل تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۴۰ میلیون ریال، نفرات دوم هر رشته بخش اصلی، لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۳۰ میلیون ریال، نفرات سوم هر رشته بخش اصلی، لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۲۰ میلیون ریال و نیز نفرات برتر بخش ویژه، تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۵۰ میلیون ریال است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دهم آذر ۱۴۰۴)
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در مناطقی از تبریز
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشنگتن برای فشار بر کاراکاس
ارائه خدمات توانبخشی و حمایتی به سالمندان و افراد دارای معلولیت آذربایجان شرقی
درخشش تیم خردسالان آذربایجان‌شرقی در مسابقات تکواندو
درخشش تیم دارت بانوان آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۰ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آذر ۱۴۰۴
کمک به اقتصاد خانواده با تولید سالانه ۳۱۵ تن قارچ
نظارت ۲۰۰ ناظر بر ساخت و ساز مسکن روستایی زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اعزام ۲۰۰ دانش آموز ازنایی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
آغاز لیگ برتر فوتسال کارگران کشور در تبریز
نشست هم افزایی با نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های لرستان
هوای تبریز ناسالم برای همه گروه‌ها
برگزاری هجدهمین دوره جشنواره حرکت در تبریز
سومین نمایشگاه بزرگ آثار هنر‌های تجسمی هنرمندان پیشکسوت به پایان رسید
درخشش کاراته‌کا‌های کیش در مسابقات شوتوکان شوتوکاپ خلیج فارس
فعالیت مرکز توانمندسازی معتادان بهبود یافته در خرم‌آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالف‌اند
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ آذر ۱۴۰۴
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۳ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)