• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۳۵۱۸
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۷
خوزستان » اجتماعی

اختصاص اعتبار ۱۷ هزار میلیارد ریالی به توسعه روستاهای خوزستان+عکس

۱۷هزار میلیارد ریال اعتبار برای توسعه مناطق روستایی و محروم خوزستان در نظر گرفته شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ،استاندار خوزستان گفت : اختصاص ۱۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه مناطق روستایی و محروم استان، آغاز ساخت پروژه جاده اهواز - ایذه - لردگان در آینده نزدیک، هماهنگی برای ارسال مرغ به استان برای تنظیم بازار و ارائه طرح پیشنهادی ساماندهی مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت از دستاوردهای سفر به پایتخت برای خوزستان بود .
 
قاسم سلیمانی دشتکی در توضیح جزییات سفر کاری ۲ روزه خود به تهران افزود : در این سفر نشستی با معاون توسعه مناطق روستایی ریییس جمهوری برگزار شد که ۱۷ هزار میلیارد ریال اعتبار برای پروژه‌های راهسازی، آب شرب، بیمارستانی و سایر نیاز‌ها در نظر گرفته شد.
 
وی گفت : قرار است معاون توسعه مناطق روستایی ریییس جمهوری پس از ماه مبارک رمضان سفری به خوزستان داشته باشد تا در خصوص نحوه توزیع این اعتبارات تصمیم گیری شود.

سلیمانی دشتکی همچنین با توجه انتخابات پیش رو گفت : در راستای مسایل انتخابات و موضوعات اجتماعی و همچنین مطالبات اقشار مختلف با معاونان امنیتی، سیاسی و منابع انسانی وزارت کشور نشست‌هایی برگزار شد.

اختصاص یک هزار و ۷۰۰ تن مرغ به خوزستان

استاندار خوزستان همچنین با اشاره به نشست با قبادی معاون وزیر صمت و دبیر ستاد تنظیم بازار کشور افزود: در خصوص ذخایر کالا‌های اساسی به ویژه در زمینه کمبود مرغ مباحثی مطرح شد.

سلیمانی دشتکی با بیان اینکه شرایط بازار مرغ خوزستان خوب نیست و موجودی این کالا در کشتارگاه‌ها با میزان مصرف مردم هماهنگی ندارد گفت: با توجه به کمبود مرغ در خوزستان توافق شد در اسرع وقت حدود ۲۰۰ تن مرغ منجمد به استان حواله شود .
 
وی گفت :قرار است  پس از آن ۳۰۰ تن دیگر و در مرحله بعد ۲۰۰ تن دیگر به خوزستان ارسال شود. همچنین قرار شد از واردات هم هزار تن به خوزستان تخصیص دهند که در مجموع یکهزار و ۷۰۰ تن می‌شود.

وی ادامه داد: در این سفر با رییس سازمان هدفمندی یارانه‌ها نیز نشستی برگزار شد که اعتبار خوبی برای کمک به بخش‌های مختلف در نظر گرفته شد و برای شیوه جذب اعتبارات هماهنگی شد؛ پیش از عید نوروز هم اعتبارات خوبی برای حقوق آبداران گرفتیم و پیگیر سایر موارد هستیم که به نتیجه برسد.

سلیمانی دشتکی بیان کرد: در ادامه با معاون اول رییس جمهوری نشستی داشتم و مصوبات سفر وی به خوزستان را مرور کردیم؛ در این نشست بحث مسکن بندر امام خمینی (ره) و شیوه واگذاری زمین، موجودی انبار‌ها در گمرکات و بنادر نیز بررسی شد.

استاندار خوزستان ادامه داد: در این نشست با توجه به فصل برداشت و نیاز به وسایل حمل و نقل به طور همزمان هم برای ترخیص کالا‌های موجود در گمرکات و بنادر و هم برای بارگیری محصولات کشاورزی تبادل نظر شد؛ همچنین در خصوص ۲ نرخی بودن شکر صحبت شد و قرار شد احتمالا تا پایان ماه رمضان تک نرخی شود که از سرگردانی بازار جلوگیری شود.

استاندار خوزستان در خصوص روز دوم سفر خود افزود: دیدار خوبی با وزیر راه و شهرسازی داشتم و مروری بر کل پروژه‌های بخش راه استان داشتیم و یکایک پروژه‌ها روی نقشه بررسی شد و برای تسریع در اجرای پروژه‌ها تبادل نظر شد.

وی ادامه داد: در ادامه جلسه‌ای با معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیران سازمان برنامه و بودجه داشتیم و برای تامین منابع مالی پروژه‌ها توافقاتی صورت گرفت.

سلیمانی دشتکی افزود:در این نشست توافق شد سفر مشترکی با حضور ریییس سازمان برنامه و بودجه، کشور و وزیر راه برای بررسی مسایل خوزستان انجام شود و عملیات اجرایی پروژه ساخت جاده اهواز - ایذه - لردگان آغاز شود.

وی بیان کرد: جذب این اعتبار فرصت بسیار خوبی برای خوزستان است و می‌تواند حرکت موثری در جهت محرومیت زدایی باشد.

استاندار خوزستان ادامه داد: در این سفر همچنین نشستی با وزیر نفت در خصوص ساماندهی مسوولیت‌های اجتماعی داشتیم و پیشنهادی ارایه شد و قرار شد سازمان برنامه و بودجه و وزارت نفت در روز‌های آینده جمع‌بندی کنند و به دولت راهکار ارایه بدهند.
 
وی گفت: در مدت چهار سال آینده برای حل مشکلات آب شرب، فاضلاب و روان آب‌های سطحی و پیشگیری از سیل و راه تخصیص داده می‌شود.
 
بیشتر بخوانید : لزوم پیگیری حضوری مسئولان برای حل مشکلات خوزستان

استاندار خوزستان همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص انتشار نقل قول پیرامون ناپدید شدن محموله مرغ در مسیر بوشهر گفت: چنین چیزی را مطرح نکرده ام و بیان این نقل قول از سوی من نادرست است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کودک‌کُشی اسرائیل با عروسک‌های بمب‌گذاری‌شده
رشد ۲۰ درصدی زایمان بی‌درد در قم
برنامه‌ریزی برای تغییر ساعت فعالیت مدارس خوزستان در روز‌های آلوده
فعال بودن ۸۰ درصد ناوگان ملی حفاری در مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور
آزادی زندانیان زن بابل با مشارکت هیئت پینگ‌پنگ و خیران
گلایه کشاورزان کردستانی از نبود صنایع تبدیلی
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب لبنان با ۲ شهید
تونل دیل شریان حیاتی در مسیر توسعه جنوب کشور
موزه زمان، میزبان کودک گردشگر در جشن آب
دعوت دختر کهگیلویه و بویراحمدی به اردوی تیم ملی فوتبال
افزایش سهم کتابخانه‌ های تایباد از درآمد شهرداری‌ ها
دادستان بابلسر به دانشگاه پیام نور اخطار قضایی داد
پس از ۲۰ سال؛ تیم سپک تاکرا بانوان خوزستان در صحنه رقابت‌های کشوری
ضرورت رعایت نکات ایمنی در استفاده از وسایل گرمایشی
دولت تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالا‌های اساسی ندارد
بحران آب در سد ساوه
جوی پایدار در روزهای آینده برای قم
افتتاح مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در قشلاق قره تپه بخش اسلام آباد
اعمال محدودیت آبی در تهران
یزد پیشرو در اجرای طرح‌های مدیریت محله‌محور و مرکز نوآوری اجتماعی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)