• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۳۸۳۹
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی

پاسداران الگوی نسل جوان هستند

فرماندهان و مسئولان سپاه بایستی همواره برای پر رنگ کردن خصلت‌های زیبایی که دارند، تلاش کنند تا چونان دیروز و امروز، در فردا نیز، الگوی نسل جوان ایران و جهان باقی بمانند.

پاسداران الگوی نسل جوان هستندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام «علی شیرازی» مسئول نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه ثارالله (ع) در یادداشتی نوشته است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی زاده انقلاب است؛ این نهاد مقدس که در انقلاب اسلامی متولد شد، از امامِ انقلاب درس‌های بزرگی گرفت و پای منبر به مبانی و راه امام وارد شد و با تأسی به وجود مقدس حضرت سیدالشهدا (ع)، پاسدارانش را به جهاد و شهادت پیوند زد و تلاش کرد تا پیروانش مظهر انسان کامل و عبد خالص، مخلِص و مخلَص برای خدا باشند.
پاسداران نیز تلاش کردند تا همواره با حفظ ارتباط معنوی خود با نقطه مرکزی رهبری و ولایت و با رشد و ارتقاء معرفت دینی و گریز از دنیاطلبی، و تعمیق بصیرت و شناخت دشمنان، با گام‌هایی استوار در مقابل تمامی نیرنگ‌های دشمنان داخلی و خارجی و در رأس آن‌ها در برابر آمریکای جهان‌خوار و صهیونیسم غارتگر بایستند و به مقابله جدی با طرح‌های دشمنان انقلاب اسلامی بپردازند و از مبانی انقلاب و آرمان‌هایش و ارزش‌های دینی و انقلابی، خردمندانه، صمیمی و صادقانه دفاع کنند.
در ذات سپاه پاسداران و نیروهایش، حرکت و جوشش انقلابی و سریع و جهادی وجود دارد؛ این جوشش از آغاز شکل‌گیری سپاه شروع شده و تا به امروز نیز ادامه دارد. پاسداران انقلاب اسلامی همواره شوق به جهاد و شهادت و حضور در میدان‌های پرخطر و جنگ با دشمن و اهریمنان جهان را ادامه دادند و این شور و شوق ِمخلصانه و عارفانه را با عمل مجاهدانه و ایثارگرانه، پیوند زدند و مجاهدت تمام‌عیار را در جامعه ماندگار کرده‌اند.
فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز از آغاز تاکنون با مدیریتی جهادی و انقلابی، به سمت هدف‌ها و آرمان‌های انقلاب و کشور، پرشتاب پیش رفتند، موانع را در هم شکستند و دشمنان را وادار به عقب‌نشینی کردند.
شکست صدام و حزب بعث در عراق، شکست آمریکا در منطقه مانند شکست در افغانستان و عراق، شکست صهیونیست‌ها در لبنان و فلسطین، شکست تروریست‌ها در سوریه و عراق و نیز قدرت گرفتن حزب‌الله لبنان، انصارالله یمن، حشدالشعبی عراق، حیدریون، زینبیون و فاطمیون و دفاع وطنی، گواهان این عرصه و سند سربلندی سپاه پاسداران هستند.
دقیقاً به همین علت، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همواره برای جبهه استکبار، رژیم صهیونیستی و دشمنان اسلام و ایران، یک خطر جدی محسوب می‌شود و آنان از قدرت نظامی و معنوی و اقتدار سپاه پاسداران وحشت می‌کنند.
بندگان صالح خدا و نیکان همواره به حال پرسنل سپاه و فرماندهان غیور و شجاع آن غبطه می‌خورند؛ چون سپاه را در میدان کمک‌رسانی به مردم، پرتلاش، پر جوش و خروش، با تحرک و با نشاط و پای کار می‌بینند و همواره ناظر بر حضور سپاهی و سپاه پاسدارانی هستند که با به میدان آوردن همه توان و امکانات خود برای نجات بشریت، مستضعفان و مسلمانان جهان، گام‌های بلندی برداشته است.
همان بندگان صالح از پایوران این سپاه، خاطرات زیبایی دارند و بر این باورند که «سلیمانی» ها، «کاظمی» ها، «طهرانی‌مقدم» ها، «شوشتری» ها، «همدانی» ها، «همت» ها، «باکری» ها، «باقری» ها، «فضلی»‌ها و هزاران پاسدار مخلص این نهاد توانمند و بازوی قدرتمند نظام اسلامی، حاضرند با درک سختی‌ها و هجرت‌ها و با درک اسارت، جراحت و شهادت و با گذشتن از همه دنیای خود، راحتی و آسایش، آرامش، امنیت و عزت را برای مسلمان، مسیحی، یهودی، علوی، زیدی، شیعه و سنی به ارمغان آورند و دشمنان بشریت را سرکوب و منکوب کنند.
راز عزت و سربلندی سپاه و پاسدارانش در ایمان، تقوا، اخلاص، ایثار، تعبد، تعهد، ساده‌زیستی، ولایتمداری، شجاعت، جهاد، صبر، استقامت و در نهایت، در مرگ سرخ و شهادت است؛ رازی که بر دوست و دشمن سپاه و پاسداران، روشن و آشکار است و حتی دشمنان سپاه، پاسدار را به خاطر همین خصلت‌های زیبایش می‌ستایند؛ خصلت‌هایی که فرماندهان و مسئولان سپاه بایستی همواره برای پر رنگ کردن آن تلاش کنند تا چونان دیروز و امروز، در فردا نیز، الگوی نسل جوان ایران و جهان باقی بمانند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)