• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۴۴۴۷
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۷
کیش » اقتصادی

برنامه مداری، پاکدستی و اقتدار سه مولفه مهم مدیران مناطق آزاد

دبیر شورایعالی مناطق آزاد گفت: برنامه مداری، پاکدستی و اقتدار سه مولفه مهم مدیران مناطق آزاد است و هیچ مدیری نمی‌تواند بدون برنامه و با آزمون و خطا کار‌ها را پیش ببرد.

برنامه مداری، پاکدستی و اقتدار سه مولفه مهم مدیران مناطق آزادبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، حمید رضا مومنی در مراسم معارفه مديرعامل منطقه آزاد كيش با تقدیر از فعالان اقتصادی کیش، از آنها به عنوان رکن اصلی توسعه اقتصادی در این منطقه یاد کرد.
 
وي گفت: امروز تامین منابع مالی یکی از مسائل کلیدی برای همه مناطق به ویژه بخش خصوصی است و خوشبختانه منطقه آزاد کیش در این زمینه عملکرد خوبی داشته است.

مومني تصریح کرد: عملکرد منطقه آزاد کیش در زمینه استفاده از روش‌های نوین تامین منابع مالی می‌تواند الگوی کاربردی مناسبی برای سایرمناطق آزاد کشورباشد.

مشاور رییس جمهور اظهار با اشاره به برخی مشکلاتی سرمایه گذاران کشور در حوزه تامین منابع مالی، حرکت به سمت بازار سرمایه و بازار‌های مالی را راهکاری موثر برای حل این مشکلات عنوان کرد.

حميدرضا مومني با اشاره به اینکه تعهد پایه و اساس اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای است بر اهمیت مولفه «پاکدستی» تاکیدکرد و گفت: با مدیران و زیرمجموعه‌هایی که عملکرد شفافی ندارند همکاری نکنید. «سلامت و اقتدار» برای ما اهمیت دارد، مدیری که نتواند اقتدار داشته باشد نمی‌تواند عملکرد موفقی از خود نشان دهد.

مومنی با تاکید برضرورت توسعه زیر ساخت‌ها در مناطق آزاد کشور و اشاره به اقدامات سازمان منطقه آزاد کیش در زمینه تکمیل و توسعه زیرساخت‌ها ابراز امیدواری کرد با مدیریت جدید منطقه، موضوع آب و برق در جزیره به صورت جدی پیگیری و با برنامه ریزی دقیق برطرف شود.

تکریم ارباب رجوع و کاهش بروکراسی‌های اداری با هدف افزایش رضایتمندی سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی ازدیگرمواردی بود که مشاوررییس جمهور بر ان تاکید کرد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


حمید رضا مومنی به رویکرد جدید دبیرخانه شورایعالی اشاره کرد و افزود: اعتقاد داریم مناطق آزاد باید به ماهیت اصلی خود برگردند و ماموریت و وظایف خود را بر پایه قانون و مقررات مناطق به عنوان شخصیت حقوقی مستقل انجام دهند و مسئولیت آن را هم بپذیرند.

وی همچنین خواستار حمایت بیشتر از فعالیت بخش خصوصی درمناطق آزاد کشور شد و گفت: امیدواریم تدابیری اندیشیده شود که بخش خصوص با قدرت و قوت بیشتری در صحنه حضور پیدا کنند و ما نیز به عنوان دبیرخانه شورایعالی و سازمان‌های مناطق آزاد به جایگاه اصلی خودمان برگردیم و وظایفمان را به خوبی اجرا نماییم.

جعفر آهنگران، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نیز دراین مراسم به ضرورت اتمام طرح‌های نیمه تمام در منطقه اشاره کرد و گفت: تکمیل این طرح‌ها به عنوان مطالبه ساکنان کیش و اصحاب رسانه به جدیدیت پیگیری می‌شود.

وی افزود: با توجه به مشارکت فعالانه تمامی دوستان و همکاران وفعالان بخش خصوصی تلاش خواهیم کرد چشم انداز «کیش برای همه» با تسهیل شرایط سفر به کیش برای همه هموطنان محقق شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش اظهار داشت: خارج سازی شرکت هواپیمایی کیش از روندخصوصی سازی یکی از مهم‌ترین عوامل رونق صنعت گردشگری و افزایش رضایتمندی هموطنان است.

وی از اعلام آمادگی سرمایه گذاران کیش برای کمک به خارج شدن شرکت هواپیمایی کیش از روند خصوصی سازی خبرداد.

آهنگران همچنین به ساخت مسکن ملی در جزیره کیش اشاره کرد و گفت: ساخت مسکن ملی و ارزان قیمت در جزیره کیش و بندر آفتاب در دستور کارقرارگرفته است.

لزوم بازگشت سهام ۵۱ درصدی سهام آب و برق به سازمان منطقه آزاد کیش، تسریع در ساخت و بهره برداری از پایانه جدید فرودگاه کیش، عدم واگذاری شرکت هواپیمایی کیش به سازمان خصوصی سازی، تعمیم تجارب موفق سازمان منطقه آزاد کیش در استفاده از ابزار‌های مالی به بخش خصوصی با تشکیل شورای تامین مابع و سرمایه گذاری در سازمان منطقه آزاد کیش، توجه بیشتر به طرح‌های نیمه تمام، رسیدگی به پرونده‌های به جا مانده از قبل و توسعه و لایروبی بنادراز دیگرمواردی بودکه جعفرآهنگران برآن تاکید کرد.

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: با توجه به گشایشی که برای کشور ما در جهان رخ داده لازم است تا به زیرساخت‌ها توجه بیشتری شود و پاسخگوی متقاضیانی باشیم که از این پس برای سرمایه گذاری و فعالیت‌های اقتصادی ویا گردشگری به سوی جزیره کیش جلب می‌شوند.

وی به تشکیل چهار کمیته بر اساس سیاست‌های اجرایی در سازمان منطقه آزاد کیش اشاره کرد و گفت: منابع انسانی، یادگیری و رشد را باید مورد توجه قرار داده و با اصلاح فرآیندها، ساده سازی و استانداردسازی فعالیت‌ها، عملکردسازمان را ارتقاء دهیم.

جعفر آهنگران با تاکید بر ضرورت تکریم ارباب رجوع، به تشکیل کارگروه رفع موانع در سازمان منطقه آزاد کیش اشاره کرد و گفت: با استفاده از رهنمود‌های مقام معظم رهبری در جهت مانع زدایی، کارگروه رفع موانع با همکاری نزدیک انجمن‌های صنفی و سرمایه گذاران جزیره کیش تشکیل شده است.

وی همچنین تصریح کرد: نظام تصمیم گیری در سازمان منطقه آزاد کیش باهدف پر رنگ ترشدن نقش بخش خصوصی در تصمیم سازی‌ها بهینه سازی می‌شود.

آهنگران تبدیل شرکت توسعه سرمایه گذاری کیش به سهامی عام را یکی از اساسی‌ترین فعالیت‌های این سازمان خواند و گفت: قرار گرفتن سهام این شرکت در بورس راه گشای بسیاری از مسائل بوده و آینده فعالیت‌ها را تضمین خواهد کرد و امید داریم این امر را تا قبل از پایان دولت یازدهم به سرانجام نهایی برسد.

معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزادکیش نيز با اشاره به نقدینگی ۲ تا ۳ هزارمیلیارد تومانی سازمان منطقه آزاد کیش و آمادگی برای اجرای طرح‌های عمرانی درمنطقه گفت: تلاش گسترده سازمان برای تامین منابع مالی به روش‌های نوین و سرمایه گذاری درطرح‌های مختلف تاکنون ۸۵۰۰ میلیارد تومان ارزش افزوده برای سازمان به همراه داشته است که این دستاورد ارزشمندی در مسیر توسعه کیش است.

ناصر آخوندی افزود: ایجاد مرکز مالی آف شور، اجرای طرح جامع توسعه هندورابی و تاسیس هلدینگ مالی چند رشته‌ای برای اتصال به بازار سرمایه از جمله برنامه‌های محوری سازمان منطقه آزادکیش در ۵ سال آینده است

وی افزود: چنانچه با انعقاد قرارداد‌های بین المللی منطبق با منافع ملی زمینه ایجاد یک مرکز مالی آفشور درمنطقه فراهم شود مقدمات لازم ایجاد شده تا با تاسیس و راه اندازی بورس بین الملل شاهد تحول بزرگی در عرصه مبادلات تجاری و معاملات ارزی درجزیره کیش باشیم.

شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت کیش نیز با اشاره به اینکه عدالت محوری مهم‌ترین مشخصه کارگزاران درنظام اسلامی است، تعییر مدیریت‌های متعدد رایکی ازمشکلات اصلی درمنطقه آزاد کیش برشمرد و تاکید کرد: روند رشد و توسعه جزیره کیش نباید تحت تاثیراین تغییرات متوقف شود.

وی با ابراز خرسندی ازآشنایی مدیر عامل جدیدسازمان منطقه آزاد کیش به شرایط منطقه گفت: بی تردید رونق وآبادانی این جزیره زیبا هدف مهم و مشترکی است که همه ما درکنارهم برای تحقق آن تلاش خواهیم کرد.

در این مراسم حمیدرضا مومنی مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد با تجلیل از زحمات غلامحسین مظفری حکم جعفر آهنگران را به عنوان رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به وی اهدا کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
برگزاری همایش ملی حکمرانی جمعیت در تمدن نوین اسلامی در گرگان
آغاز بهره برداری و ساخت ۴۶ طرح افتصادی و عمرانی در شهرستان لنده
دعوت سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی از مردم برای حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲بهمن
برگزاری رویداد کارسوق فیزیک در یزد
عمیات والفجر ۸ یک شاهکار اطلاعاتی و عملیاتی
بهره برداری ۴۲۵ طرح در هرمزگان بمناسبت دهه فجر
برپایی جشن بزرگ انقلاب در حسینیه سنندج
گلبانگ صدای تکبیر و فریاد الله‌اکبر مردم در استان مرکزی
رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ردیف دانشمندان پراستناد جهان
۲۲ بهمن ۱۳۵۷؛ بزرگترین انقلاب قرن به پیروزی رسید
بمباران رسانه ای شیطان برنسل جوان برای عوض کردن جای جلاد و مظلوم
رد پای قاچاق در بارلوازم آشپزخانه در بندرانزلی
مهاباد، دیار استواری؛ فرزندان شهر در آستانه جشن بزرگ ۲۲ بهمن
افتتاح ۹ طرح با ۸۰۰ میلیاردتومان هزینه در فریمان
لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های مسن در دادسراهای اهواز تا پایان امسال
گزارش پیشرفت کشاورزی در مهاباد در چهار دهه، از وابستگی تا خودکفایی مقطعی
مرحله اول طرح آبرسانی به شهر های دهدشت، چرام، سوق و لنده با ۸۰ درصد پیشرفت کاری
پایان مسابقات کیوکوشین کاراته در شاهرود
تودیع و معارفه فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
رونمایی از ۱۹ دارو و مواد اولیه دارویی برای اولین بار کشور
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)