• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۴۹۲۲
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۲
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

چگونگی برگزاری امتحانات پایانی دانش‌آموزان

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امتحانات آخر سال به دو صورت حضوری و غیرحضوری برگزار می‌شود گفت: بر اساس هماهنگی‌ها امتحانات از ۲۷ اردیبهشت آغاز و تا قبل از ۲۸ خرداد تمام می‌شود.

چگونگی برگزاری امتحانات پایانی دانش‌آموزانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ آقای محسن حاجی میرزایی در برنامه گفت‌وگوی وزیر با خانواده بزرگ آموزش و پرورش که از کانال گفتگو با شما در شبکه شاد پخش شد اظهار کرد: بیش از ۱۲ میلیون و ۷۰۰ هزار پیام از معلمان، دانش‌آموزان و خانواده‌ها به دست ما رسیده است و ۶ میلیون کاربر این پیام را ارسال کرده اند.
وی مهمترین دغدغه در پیام‌های رسیده را امتحانات آخر سال عنوان کرد و افزود: بیش از ۳۰ درصد سوالات و ابهامات مربوط به این موضوع است. بر اساس هماهنگی‌ها امتحانات را بعد از عید فطر و از ۲۷ اردیهشت آغاز می‌کنیم. تلاش داریم امتحانات حداکثر تا قبل از ۲۸ خرداد که زمان برگزاری انتخابات است تمام شده باشد.

امتحانات هم حضوری است هم غیرحضوری

حاجی میرزایی با اعلام اینکه ۲۷ اردیبهشت زمان پایان آموزش‌ها برای دوره متوسطه و آخر اردیبهشت زمان پایان آموزش برای ابتدایی‌ها است، بیان کرد: امتحانات به ۲ صورت حضوری و غیرحضوری است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه اصرار داریم امتحانات پایه نهم و دوازدهم حضوری برگزار شوند گفت: این سوال مطرح شده است که چرا در چنین شرایطی بر روی امتحانات حضوری تکیه می‌شود؟ ما به طور قطع بدون هماهنگی با ستاد ملی کرونا و رعایت ملاحظات، و پروتکل‌های بهداشتی کاری انجام نخواهیم داد.
وی افزود: اگر در زمان اعلام شده از سوی ستاد کرونا اجازه برگزاری امتحانات حضوری داده نشود، ممکن است امتحانات به تاخیر بیفتد همچنین برای سایر پایه‌ها اگر اجازه برگزاری امتحان حضوری وجود نداشت، ارزشیابی‌ها غیرحضوری خواهد بود و اختیار را به شورای مدرسه داده ایم.

فقط امتحانات دو پایه حضوری است

وی با اشاره به اینکه امتحانات این دو پایه امتحانات تاثیرگذار و در آینده شغلی و تحصیلی دانش‌آموزان اثرگذار است تاکید کرد: اگر امتحانات این پایه‌ها غیرحضوری باشد احتمال تضعیف حقوق افراد وجود دارد لذا باید امتحانات مطمئنی داشته باشیم تا حق هیچ دانش‌آموزی تضعیف نشود.
حاجی میرزایی همچنین اضافه کرد: اگر در زمان اعلام شده از سوی ستاد کرونا اجازه برگزاری امتحانات حضوری داده نشود، ممکن است امتحانات به تاخیر بیفتد همچنین برای سایر پایه‌ها اگر اجازه برگزاری امتحان حضوری وجود نداشت، ارزشیابی‌ها غیرحضوری خواهد بود و اختیار را به شورای مدرسه داده ایم.
وزیر آموزش و پرورش؛ معلم را مهم‌ترین عامل ارزشیابی دانست و عنوان کرد: هنوز بیش از ۳ هفته به پایان سال تحصیلی باقی مانده است امیدوارم به سمت آرامش بیشتر در بحث کرونا پیش برویم و شرایط شهر‌های ما به وضعیت مناسب تری برسد.
وی به موضوع حذفیات امتحانات اشاره‌ای داشت و گفت: حذفیات کتب درسی را برای تمام پایه‌های تحصیلی در شرایط وضعیت قرمز، نارنجی و آبی در ابتدای سال تحصیلی مشخص کردیم و حذفیات روی سایت مرکز سنجش وزارتخانه و سازمان پژوهش قرار دارد.

امیدواری برای برگزاری کلاس‌های درس به صورت حضوری در سال تحصیلی جدیدچگونگی برگزاری امتحانات پایانی دانش‌آموزان

حاجی میرزایی با تاکید براینکه کار در شبکه شاد کاملا رایگان است درباره دغدغه‌های برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری بیان کرد اکنون شرایط کشور دشوار است و ما به هفته‌های آخر سال رسیدیم به نظر نمی‌رسد مجالی برای برگزاری کلاس حضوری وجود داشته باشد. علاقه‌مند بودیم دوره حضوری کوتاهی برای جبران برگزار کنیم، اما شرایط، شرایط مناسبی نیست و پیش بینی نمی‌کنیم امسال کلاس حضوری داشته باشیم، اما امیدواریم سال آینده کلاس‌ها حضوری باشد.
وی در ادامه درباره استخدام در آموزش و پرورش عنوان کرد: درباره مشمولان قانون تعیین تکلیف که باید تبدیل وضعیت می‌شدند اقدامات لازم صورت گرفته است و تاکنون بیش از دو سوم مشمولان در گروه‌های چهارگانه معلمان حق التدریس، خرید خدمات، نهضتی و مربیان پیش دبستانی تعیین وضعیت شده اند و یک سوم باقی مانده تا پایان بهار ۱۴۰۰ تعیین وضعیت خواهند شد.

از چه طریقی در آموزش و پرورش استخدام شویم؟

وزیر آموزش و پرورش مسیر‌های استخدام در آموزش و پرورش را برشمرد و افزود: یک روش استخدام، شرکت در کنکور سراسری و انتخاب دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است و افراد از روزی که پذیرفته شوند استخدام می‌شوند؛ مسیر دوم ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان است که از بین فارغ التحصیلان سایر دانشگاه‌ها به اندازه نیازی که داریم با برگزاری آزمون استخدامی نیرو جذب می‌کنیم؛ برای افرادی که با آموزش و پرورش همکاری داشته اند این آمادگی را داریم که سن شرکت در آزمون را به میزان سال‌هایی که با همکاری داشته اند افزایش دهیم تا بتوانند از امکان استخدام برخوردار شوند.
به گفته حاجی میرزایی حق التدریس همکاران آخرسال گذشته تسویه شده است و ۱۵ روز شهریور تا آخر اسفند محاسبه و پرداخت شده است.
وی تاکید کرد مکرر اعلام کردیم در مدارس دولتی دریافت پول وجه قانونی ندارد و امری داوطلبانه است، لذا مدرسه حق ندارد اولیا را مجبور به پرداخت وجه کند و اگر این کار را انجام دهد تخلف است.
وزیر آموزش و پرورش از لایحه رتبه بندی گفت که قول داده بودیم این لایحه تا قبل از پایان سال تحویل مجلس شود که این امر محقق شد اکنون در مراحل بررسی و تصمیم گیری در مجلس است و وقتی در مجلس تصویب شود اجرا خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)