• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۶۷۸۹
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی

نقش مؤثر سردار حجازی در شکل دهی صنایع موشکی حزب الله لبنان

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: سردار شهید حجازی در شکل دهی صنایع موشکی حزب الله لبنان نقشی تعیین کننده داشت.

نقش مؤثر سردار حجازی در شکل دهی صنایع موشکی حزب الله لبنانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار سرلشکر محمد باقری امروز در مراسم بزرگداشت سردار شهید محمد حجازی با اشاره به گوشه‌هایی از مجاهدت‌های این شهید در جبهه ضد صهیونیستی منطقه، گفت: سردار حجازی نقشی تعیین کننده در سازمان دهی و پشتیبانی جبهه مقاومت در منطقه داشت و دشمنان صهیونیست فقط از بخش اندکی از واقعیت‌های ایفای نقش سردار حجازی در این زمینه مطلع هستند.
وی گفت: واقعیت‌هایی که سردار حجازی در لبنان و سوریه شکل دهی کرد بسیار کوبنده‌تر از آن چیزی است که دشمنان ما از آن اطلاع دارند.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: اقدام سردار حجازی در ساماندهی و شکل دهی به صنایع موشکی جنبش حزب الله لبنان اقدامی بسیار اساسی بود که امروز در حال تولید قدرت برای اسلام در برابر کفار و صهیونیست هاست.
سرلشکر باقری گفت: پس از شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و هنگامی که سردار حجازی مشاهده کرد ممکن است پرچم مقابله با صهیونیست‌ها دچار مشکل شود، در یک سال و نیم گذشته این مسئولیت را بر عهده گرفت و به عنوان جانشین نیروی قدس سپاه خلاء حضور سردار سلیمانی را پر کرد.
وی افزود: در همین مدت اندک شاهد بودیم که با قدرت سازمان دهی و مقاومتی وی توفیقات ارزشمندی در نیروی قدس سپاه بدست آمد.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: سردار حجازی در حالی سمت جانشینی نیروی قدس سپاه را بر عهده گرفت که قبل از آن سابقه جانشینی فرماندهی کل سپاه را داشت.
سرلشکر باقری افزود: پذیرش سمت جانشینی در نیروی قدس برای کسی که قبلاً جانشین فرمانده کل سپاه بود خارج از ضوابط و ساز و کار‌های موجود است، اما این کار نشان اخلاص و وظیفه شناسی شهید حجازی بود.

محور مقاومت امروز مهمترین تهدید رژیم صهیونیستی است

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: رژیم صهیونیستی در برآورد‌های راهبردی خود تهدید حزب الله لبنان و مجاهدان فلسطینی را در دور تا دور سرزمینی که غصب کرده اند مهمترین تهدید خود می‌داند و این یک شوخی نیست بلکه یک واقعیت است.
سردار سرلشکر محمد باقری در ادامه افزود: این واقعیت دشمن صهیونیست را در سراشیبی سقوط و انحطاط قرار داده و به خواست خداوند، مسیری بازگشت ناپذیر است.
وی اضافه کرد: شعار از نیل تا فرات را صهیونیست‌ها همچنان بر سر در کنیست خود نوشته اند و این یعنی هرگز از این شعار کوتاه نیامده اند.
وی گفت: اما اگر می‌بینیم که امروز دشمنان غدار انقلاب و نظام اسلامی برای هرگونه اقدام نظامی بر ضد جمهوری اسلامی دچار تردید و بی عملی می‌شوند، بی جهت نیست و برخلاف آنچه به دروغ وانمود می‌کنند به خاطر ملاحظه جان چند نفر نیست بلکه ناشی از بازدارندگی فعالی است که در نتیجه مجاهدت‌های سرداران شهید سلیمانی، حجازی، همدانی و هزاران شهید به دست آمده است و دیگر امکان آزادی عمل برای دشمنان فراهم نیست.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: مجاهدت‌های سردارانی، چون حجازی است که امروز موجب وضع خفت بار صهیونیست‌ها شده است.
سرلشکر باقری افزود: آن‌ها همچنان شعار نیل تا فرات خود را با جدیت پیگیری کرده اند، اما امروز از جدی بودن تهدید‌های محور مقاومت سخن می‌گویند که این یک واقعیت است.
وی گفت: شهید سردار حجازی به همه جهان اسلام یاد داد که راه پیروزی و سربلندی جهان اسلام تلاش، مجاهدت و مداومت در ایستادگی است.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: این استقامت ادامه خواهد داشت و در صورت پایداری همه ما و راه روشنی که امام بزرگوار پیش پایمان گذاشتند؛ وعده الهی محقق خواهد شد.
سرلشکر باقری گفت: بر این تعهد خود تاکید می‌کنم که راه شهید سلیمانی و شهید حجازی را با قدرت تمام و تا جان در بدن داریم ادامه خواهیم داد.

 

عکس های مراسم بزرگداشت سردار سرلشکر پاسدار شهید سید محمّد حجازی را در اینجا ببینید

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم فوتبال امید یاران تبریز در آستانه صعود به لیگ برتر
افتتاح ۳۲۹ طرح برق رسانی در آذربایجان شرقی
تاکید امام جمعه تبریز بر نقش محوری روحانیت در تبلیغ دین
تبریک دبیرکل سازمان ملل به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح خط تولید ذوب ریسی نخ ازمواد پلی اتیلن در شهرک شکوهیه قم
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)