• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۶۸۵۵
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۹
بوشهر » اجتماعی

تخلیه محموله‌های تجاری در بنادر بوشهر منوط به تست کرونای خدمه

استاندار بوشهر مرز دریایی را تنها راه ورود ویروس کرونای هندی به استان دانست و گفت: تخلیه محموله لنج‌های تجاری منوط به آزمایش کرونای خدمه است.

تخلیه محموله‌های تجاری در بنادر بوشهر منوط به تست کرونای خدمهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، عبدالکریم گراوند در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان، سهل‌انگاری در رعایت اصول بهداشتی را سبب افزایش بیماران، بستری‌ها و فوتی‌ها دانست و افزود: با توجه به شناسایی ویروس جهش یافته دیگری با عنوان ویروس کرونای هندی، باید راهکار‌های لازم برای پیشگیری از ورود این ویروس به استان به کار گرفته شود.
 
وی با تاکید بر افزایش آمادگی نظام سلامت برای مقابله با ویروس جدید بیان کرد: در کشور‌های حاشیه خلیج فارس نیرو‌های هندی بسیاری فعالیت که به کشور خود رفت و آمد می‌کنند و از این نظر باید خدمه شناور‌های تجاری استان مراقبت ویژه کنند تا به این ویروس مبتلا نشوند.
 
رئیس ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر با بیان اینکه ابتلا به بیماری کرونای هندی نیاز به قرنطینه کامل دارد، مرز دریایی را تنها راه ورود این ویروس به استان دانست و تاکید کرد: برای جلوگیری از انتقال این ویروس، تخلیه محموله لنج‌های تجاری در بنادر منوط به آزمایش کرونای خدمه شناور‌ها است.
 
وی با بیان اینکه در ۱۴ ماه گذشته کسبه و اصناف بیشترین صدمه و خسارت را از کرونا دیده‌اند، بیان کرد: هفته آینده برای حمایت از کسب و کار‌ها و برنامه‌های اقتصادی، طرح‌های مهمی در هیات دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب می‌شود.
 
گراوند، تنها راه مقابله با ویروس کرونا را رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی دانست و با تاکید بر پرهیز از دورهمی‌ها و حضور در تجمع‌ها گفت: بر خانه باغ‌های موجود در گورک‌های تنگستان نظارت شود و در صورت برپایی دورهمی و تجمع، بدون وقفه مهروموم و با خاطیان برخورد قضائی شود.
 
وی با اشاره به اهمیت تهویه هوا با توجه به آغاز فصل گرما و روشن شدن کولر‌های گازی، بیان کرد: در هر بخشی از جامعه اگر احساس شود اصول بهداشتی برای مقابله با کرونا رعایت نمی‌شود بدون وقفه باید برخورد صورت گیرد.
 
استاندار بوشهر با اشاره به اینکه اکنون وضعیت بستری بیماران در بخش کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر ثابت است، تاکید کرد: باید زنجیره انتقال ویروس کرونا شکسته شود تا شاهد افزایش مبتلایان، بستری‌ها و فوتی‌ها نباشیم.
 
وی رعایت حضور یک سوم کارکنان در ادارات استان بوشهر را ضروری دانست و افزود: اگر اداره‌ای این مصوبه را رعایت نکند تعطیل  می‌شود.
 
گراوند با تاکید بر کنترل تردد خودرو‌ها در جاده‌های استان بوشهر گفت: ورود کارکنان اداره‌ها در شهرستان‌های ۱۰ گانه استان بوشهر که در خارج از مرکز شهرستان سکونت دارند، به اداره خود ممنوع است و باید کنترل لازم صورت گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واژگونی مرگبار پژو ۴۰۵ در دامغان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
برف و باران در استان تهران
اعلام نتایج اعتراضات آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴ وزارت آموزش و پرورش
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ
رژیم صهیونی بیش از ۱۵۲۰ نوبت آتش بس در غزه را نقض کرده است
روسیه: امیدواریم آمریکا در قبال ایران عقلانیت نشان دهد
آمریکا شریک اصلی نسل‌کشی در غزه است
زلنسکی: ۵۵ هزار نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
افتتاح خانه موسیقی تهران
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)