• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۶۹۵۱
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۵
ورزشی » توپ و تور

الکنو: به جز تیم ایران هیچ چیز برایم جالب نیست

ولادیمیر الکنو، آمدن به ایران و چهارمین حضورش در المپیک با تیم ملی والیبال کشورمان را برای خود افتخار می‌داند.

الکنو: به جز تیم ایران هیچ‌چیز برایم جالب نیستبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، ولادیمیر آلکنو سرمربی تیم ملی والیبال که از ۲۹ فروردین با حضور در ایران اردوی تیم ملی را زیر نظر گرفته است، گفت: آمدن به ایران و چهارمین حضورم در المپیک با تیم ملی والیبال این کشور، برایم افتخار است و هیچ‌چیز جز تیم ملی ایران برایم جالب نیست.
سرمربی تیم ملی والیبال ایران امکانات و میزان تاثیرگذاری شیوه تمرینی تیم ملی در اردو‌ها را این‌گونه ارزیابی کرد: تمام امکانات لازم برای تمرین موثر و خوب مهیاست. اما در جریان برگزاری لیگ ملت‌های والیبال در ایتالیاست که متوجه می‌شویم تمرین و اردوهایمان تا چه اندازه در جهت آمادگی برای حضوری موفق در المپیک توکیو، موثر بوده است.
آلکنو اخیرا ملاقاتی هم با محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون ایران داشت. او با اشاره به مباحث مطرح شده در این جلسه، گفت: در دیداری که با دکتر داورزنی داشتم، لیگ ملت‌ها (VNL) به عنوان تورنمنتی تدارکاتی برای آمادگی جهت حضور در المپیک در نظر گرفته شد.
وی افزود: در این دیدار به آقای داورزنی گفتم در VNL (لیگ ملت ها) می‌توانیم دو هدف داشته باشیم. نخست اینکه به عنوان یک تورنمنت تدارکاتی جهت آمادگی برای حضور در المپیک به آن نگاه کنیم و دیگر این‌که به دنبال نتیجه گرفتن در این رقابت‌ها باشیم.
سرمربی روس تیم ملی یادآور شد: اگر برای نتیجه گرفتن راهی لیگ ملت‌ها شویم، زمان کمی برای آماده‌سازی بازیکنان جوان داریم و به همین دلیل بازیکنان باتجربه تیم برای رقم زدن نتیجه، فشار زیادی را متحمل خواهند شد. این کار ریسک مصدومیت بازیکنان را بالا می‌برد، ولی در عوض به نتیجه خواهیم رسید.
آلکنو تصریح کرد: اگر قصد داریم از لیگ ملت‌ها به عنوان سکویی برای آمادگی در المپیک استفاده کنیم، باید در برخی از بازی‌ها چشممان را روی نتیجه ببندیم و بازیکنان جوان را به زمین بفرستیم. البته ما در این رقابت‌ها ترکیبی از بازیکنان جوان و باتجربه در زمین خواهیم داشت. در مجموع با هر هدفی که راهی ایتالیا شویم، قطعا برای استراحت و تفریح به لیگ ملت‌ها نخواهیم رفت.
وی در مورد میزان شناختش از بازیکنان ایران، گفت: در خصوص بازیکنان تیم ملی ایران باید بگویم چند بازیکن را از قبل می‌شناختم. شناخت کافی از لژیونر‌های ایرانی شاغل در اروپا دارم. دو تا سه بازیکن جوان را زیر نظر گرفته‌ام. هم در آینده و هم در حال حاضر به کمک آن‌ها در تیم ملی نیاز دارم و روی آن‌ها حساب می‌کنم. البته نیاز به زمان بیشتری دارم تا به شناخت کامل از بازیکنان تیم ملی ایران برسم.
سرمربی روس تیم ملی تصریح کرد: برایم مهم است که در جریان VNL به بازیکنان جوان فرصت خودنمایی بدهم و آن‌ها را در عرصه عمل محک بزنم. چون در نهایت همین بازیکنان جوان هستند که در آینده و بعد از رفتن من، می‌توانند به تیم ملی والیبال ایران کمک کنند.
آلکنو گفت: بازیکنان جوان با انگیزه بسیار بالایی تمرین می‌کنند و این اتفاق در گوشه ذهنم هست و اثر آن هیچ‌وقت پاک نخواهد شد، اما نباید فراموش کنیم که قوی‌ترین و آماده‌ترین بازیکنان به المپیک خواهند رفت.
تیم ملی والیبال ایران درحالی راهی لیگ ملت‌های والیبال خواهد شد که به دلیل شیوع کرونا، شیوه برگزاری این دوره از رقابت‌ها متفاوت خواهد بود.
وی در این خصوص گفت: با توجه به شیوع کرونا در جهان و برگزاری لیگ ملت‌ها به صورت فشرده، در جریان این رقابت‌ها در حباب (شرایط قرنطینه‌ای مشابه المپیک/ به دهکده بازی‌های المپیک محوطه حباب گفته می‌شود) خواهیم بودیم.
سرمربی روس تیم ملی اظهارداشت: در ایتالیا هر دو روز یک بار باید تست PCR بدهیم. محل اقامت تیم‌ها کاملا قرنطینه است و هیچ فردی حق خروج از آن را ندارد. اگر کسی از قرنطینه خارج شود، دیگر حق برگشت ندارد. اگر بازیکنی حتی به دلیل مصدومیت از محوطه حباب خارج شود، دیگر نمی‌تواند بازگردد. حتی شنیده‌ام تیم‌های حاضر در لیگ ملت‌ها حتی حق استفاده از سفارشات تلفنی و اینترنتی را هم ندارند البته باید شرایط قرنطینه رقابت‌ها را پذیرفت و به لحاظ ذهنی و روانی خود را آماده حضور در این رقابت‌ها کرد.
آلکنو برنامه‌های تیم ملی بعد از برگشت از VNL را این‌طور تشریح کرد: بعد از برگشت از لیگ ملت‌ها و با توجه به اینکه در جریان این رقابت‌ها مجبوریم در مدت زمان حدود یک ماه، زندگی فشرده‌ای در حباب داشته باشیم، باید به بازیکنانم فرصت چند روزه‌ای برای بازیابی توان بدهم.
وی افزود: بعد از لیگ ملت‌ها زمان بسیار کمی برای رسیدن به آمادگی نهایی تکنیکی و تاکتیکی بدون مصدومیت برای حضور در المپیک خواهیم داشت. چون از دست دادن هر بازیکن در این بازه زمانی کوتاه، به منزله وارد آمدن ضربه بسیار جدی به تیم ملی خواهد بود.
سرمربی تیم ملی والیبال در مورد نقش کرونا در تغییر روند مربیگری خود، اظهارداشت: در دوران شیوع کرونا پزشک تیم، نخستین فردی است که برقراری رابطه نزدیک با او برایم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. اگر بازیکنی مصدوم شد، همه برنامه‌های آمادگی‌اش چه از نظر تست‌ها و چه از نظر فرم آمادگی باید بین من و دکتر تیم ملی هماهنگ شود.
کم و کیف حضور لژیونر‌ها و زمان پیوستن‌شان به اردو‌های تیم ملی نکته حائز اهمیت دیگری است که آلکنو در تشریح آن، گفت: همه باید بدانند که لژیونر‌های تیم ملی والیبال ایران، شرایط سختی در لیگ‌های خارجی پشت سرگذاشته‌اند. به همین خاطر فرصت ۱۰ روزه‌ای برای ریکاوری به آن‌ها داده‌ام. البته ممکن است محمد موسوی یکی دو روز دیرتر به اردوی تیم ملی ملحق شود که البته مسئله خاصی نیست. چون همه لژیونر‌ها از آمادگی لازم برخوردار هستند. باید در نظر داشت که بازیکنان، انسان هستند نه آدم آهنی و ماشین.
وی درخصوص فاصله زمانی کوتاه بین لیگ ملت‌ها و المپیک توکیو هم، گفت: تقریبا دو هفته و چند روز برای حضور در المپیک بعد از لیگ ملت‌ها فرصت خواهیم داشت که هم فرصت کافی هست و هم نیست. به همین دلیل تمرکز اصلی خود را روی افزایش آمادگی فیزیکی بازیکنان خواهیم گذاشت. ضمن اینکه لیگ ملت‌ها هم تورنمنت تدارکاتی مناسبی است برای رسیدن به آمادگی بیشتر.
آلکنو همچنین در پاسخ به این‌که در جریان لیگ ملت‌ها بیشتر روی تیم ایران و آمادگی بازیکنان متمرکز است، یا رصد حریفان المپیکی، گفت: فقط می‌توانم بگویم در حال حاضر به جز تیم ملی والیبال ایران هیچ چیز دیگری برایم جالب نیست.
رقابت‌های لیگ ملت‌های والیبال از هفته ابتدایی خرداد آغاز می‌شود و به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت و تیم ملی والیبال ایران دوم خرداد تهران را به مقصد ایتالیا ترک خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)