• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۸۳۳۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۱:۳۱
بین الملل » غرب آسیا
در نشست خبری آنکارا

اردوغان: آمریکا از سازمان های تروریستی حمایت می کند

رئیس جمهور ترکیه گفت، آمریکا بر خلاف ادعای همپیمانی با ترکیه از سازمان های تروریستی دشمن ما حمایت می کند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در نشست خبری پس از نشست کابینه این کشور در آنکارا گفت: آمریکا بر خلاف ادعای همپیمانی با ترکیه از سازمان های تروریستی دشمن ما حمایت می کند.

وی افزود: از آمریکا می خواهیم برای داشتن همکاری متقابل، در محاسبات خود تجدید نظر کند. امیدواریم صفحه جدید روابط بین آمریکا و ترکیه از طریق دیداری که قرار است ماه ژوئن آینده (بین رؤسای جمهور دو کشور) برگزار شود، ورق بخورد.
اردوغان گفت: موضع آمریکا درباره پرونده‌های عبدالله گولن و سامانه موشکی اس ۴۰۰ و اظهارات اخیر جو بایدن (درباره نسل کشی ارامنه) باعث سرد شدن روابط دو کشور شده است.

اردوغان گفت: اظهارات اخیر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا که در آن از اصطلاحات نادرست و بی اصل و اساس (درباره نسل کشی ارامنه) استفاده کرد، ما را ناراحت کرد. این موضع گیری در نتیجه اعمال فشار برخی گروه‌های افراطی ارمنی و محافل ضد ترکیه‌ای اتخاذ شد.

رئیس جمهور ترکیه گفت: ارمنستان بیش از ۳۰ سال مناطقی را در آذربایجان اشغال کرده بود و غرب هیچ واکنشی در قبال آن نداشت. غربی‌ها یهودیان را از اروپا و آمریکایی‌ها سرخپوستان را از کشورشان بیرون راندند و اکنون ترکیه را به نسل کشی ارامنه متهم می‌کنند.
 
اردوغان گفت: هیچ سند و مدرکی برای اثبات ادعا‌های ارامنه درباره نسل کشی وجود ندارد. از این پرونده بیشتر برای انگیزه‌های سیاسی استفاده می‌شود.
وی افزود: می‌توان کمیته‌ای با حضور داشنمندان و مورخان برای رد ادعا‌های ارامنه تشکیل داد. تا کنون هیچ واکنشی به پیشنهاد خود برای تشکیل کمیته مشترک بازخوانی تاریخ برای بررسی ادعا‌های ارامنه دریافت نکرده ایم. باند‌های ارمنی هزاران شهروند ترکیه‌ای را در دولت عثمانی قتل عام کردند. در آرشیو‌ها حدود یک میلیون سند برای اثبات این قتل عام وجود دارد و از بایدن و کشور‌های اروپایی دعوت می‌کنیم این اسناد را مطالع کنند.
وی ادامه داد: اکنون حدود ۱۰۰ هزار ارمنی در آرامش کامل در استانبول زندگی می‌کنند، ولی هیچ مسلمانی در ارمنستان زندگی نمی‌کند در حالی که ۱۰۰ سال پیش ۸۰ درصد ساکنان این کشور مسلمان بودند.
اردوغان تصریح کرد: هیچ حادثه‌ای در سال ۱۹۱۵ برای ارامنه اتفاق نیفتاده است که بتوان آن را فاجعه انسانی قلمداد کرد و تنها چیزی که اتفاق افتاده برخورد با سازمان‌هایی بوده است که در جریان جنگ جهانی علیه دولت عثمانی با دشمنان همکاری می‌کردند.
اردوغان تأکید کرد: اظهارات اخیر بایدن درباره ادعای نسل کشی ارامنه تلاش‌ها برای تحقق صلح بین آذربایجان و ارمنستان را نابود می‌کند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تلاش ترکیه برای ترمیم روابط با سعودی و مصر
در خبری دیگر در ارتباط با تحولات ترکیه، سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد، به حکم دادگاه سعودی درباره قتل جمال خاشقجی احترام می گذاریم.
سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد: ما در حال بررسی راه های ترمیم روابط با عربستان در چارچوب یک برنامه مثبت تر هستیم.
سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه همچنین از آغاز گفتگوهای دو جانبه ترکیه و مصر از هفته آینده خبر داد و اعلام کرد: روابط نزدیک با مصر به برقراری ثبات امنیتی در لیبی کمک می کند. عادی سازی روابط بین ترکیه و مصر به نفع دو کشور است. تماس هایی بین رؤسای دستگاه های اطلاعاتی و وزیران خارجه مصر و ترکیه در جریان است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سه پایه به دیگ میگه:تهت سیاهه!!!!.
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره سرداران، فرماندهان و ۱۴۳ شهید لردگان
دو ورزشکار سبزواری در فهرست هندبالیست‌های اعزامی به تونس
تجدید بیعت دانش آموزان قمی با آرمان های شهدا
پایان سومین دوره مسابقات مینی فوتبال جام اتحاد اشکور
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا
برگزاری مراسم تحلیف کارآموزان وکالت در قزوین
استقلال راهی اردن شد
شهید علم الهدی، نماد استکبار ستیزی و حماسه آفرینی در راه میهن
کیفیت هوای کرج خطرناک اعلام شد
اکران مستند «بیدخُد» در یزد
برگزاری راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در بیش از ۵۰ نقطه استان
تشییع پدر شهید صالحی مقدم در جونقان
شهر خبر ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تحقیر استکبار با همان قلمی که تسخیر را سرمشق زد
نیرو‌های مسلح نماد عزت، استقلال و محبوبیت مردمی
تامین زیرساخت‌ها برای طرح‌های بلوار پیامبر اعظم قم 
فرسایش و تخریب بنای تاریخی هتل آبعلی
برگزاری طرح لبیک ۳۱ رزم آوران در تیپ ۳۶۴ شهید نصیرزاده ارتش مهاباد
شهرکسازی غیرقانونی صهیونیست‌ها در مناطق پیرامونی نقب و الجلیل
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)