• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۸۸۴۱
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۵
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
معاون وزیر بهداشت :

دورکاری خطرات روانی در محیط کار را افزایش می‌دهد

شیوه‌های کاری جدید از قبیل استفاده گسترده از دورکاری، فرصت‌های زیادی را برای کارگران فراهم کرده است، اما از طرفی خطرات بالقوه ایمنی و بهداشت حرفه‌ای، به ویژه خطرات روانی- اجتماعی و خشونت را نیز در محیط کار به همراه داشته است.

بدورکاری خطرات روانی در محیط کار را افزایش می‌دهده گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا، دکتر علیرضا رئیسی امروز در پیامی به مناسبت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای (۲۸ آوریل و مقارن با هشتم اردیبهشت)، افزود: همه گیری بیماری کووید-۱۹ دولت ها، کارفرمایان، کارگران و عموم مردم را با چالش‌های بی سابقه‌ای در رابطه با ویروس مواجه کرده است و تأثیرات بسیاری را در دنیای کار به همراه داشته است.
وی نوشت: روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای با استفاده از درس آموخته‌ها و تجربیات دنیای کار، بر روی استراتژی‌های تقویت سیستم‌های ملی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای (OSH) با هدف افزایش تاب آوری سیستم‌های ایمنی و بهداشت حرفه‌ای در برابر بحران‌هایی پیش رو در حال و آینده تمرکز خواهد داشت.
دکتر رئیسی تاکید کرد: بیماری همه گیر کووید-۱۹ از زمان شیوع در اوایل سال ۲۰۲۰، به عنوان یک بحران جهانی در همه جا تأثیرات عمیقی داشته است. این بیماری همه گیر، تقریبا همه جنبه‌های دنیای کار را تحت تأثیر قرار داده است، از خطر انتقال ویروس در محیط‌های کاری تا خطرات مربوط به ایمنی و بهداشت حرفه‌ای (OSH) که منجر به شکل گیری اقدامات مهمی برای کاهش انتشار این ویروس شده است.
معاون وزیر بهداشت افزود: شیوه‌های کاری جدید از قبیل استفاده گسترده از دورکاری، فرصت‌های زیادی را برای کارگران فراهم کرده است، اما از طرفی خطرات بالقوه ایمنی و بهداشت حرفه‌ای (OSH)، به ویژه خطرات روانی- اجتماعی و خشونت را نیز در محیط کار به همراه داشته است.
وی نوشت: روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای سال ۲۰۲۱ بر روی بکارگیری عناصر سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه‌ای که در ساختار کنواسیون ایمنی و بهداشت حرفه‌ای ۲۰۰۶ (شماره ۱۸۷) آمده است، تمرکز دارد. گزارش روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای، اهمیت تقویت سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه‌ای (OSH) شامل خدمات بهداشت حرفه‌ای هم در سطح ملی و هم در سطح شرکت‌ها را اثبات کرد.
وی ادامه داد: سازمان بین المللی کار از این فرصت برای ارتقای سطح آگاهی و افزایش تبادل نظر در خصوص اهمیت سرمایه گذاری بر روی تاب آوری سیستم ایمنی و بهداشت حرفه‌ای با استفاده از نمونه‌های منطقه‌ای و کشوری در کاهش و جلوگیری از گسترش کووید-۱۹ در محل کار، استفاده خواهد کرد.
دکتر رئیسی همچنین در نامه‌ای خطاب به معاونان بهداشتی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خواستار انجام اقداماتی برای استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در سیستم‌های ایمنی و بهداشت حرفه‌ای برای پیشگیری و کنترل بیماری کووید ۱۹ شد.
وی در این نامه نوشت: از آنجایی که همه گیری بیماری جهانی کووید-۱۹ همه دولت ها، کارفرمایان، کارگران، سازمان‌ها و تشکل‌های مرتبط با آن‌ها را با چالش بزرگی روبرو کرده است و به یک بحران جهانی تبدیل شده است، سازمان بین المللی کار (ILO) نیز بر روی تقویت سیستم‌های ملی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای به منظور افزایش تاب آوری آن‌ها در برابر بحران‌های پیش رو در زمان حال و آینده، متمرکز شده و شعار «پیش بینی، آمادگی و پاسخگویی به بحران‌ها - هم اکنون برای افزایش تاب آوری در نظام‌های ایمنی و بهداشت حرفه‌ای سرمایه گذاری کنیم» را اعلام کرده است.
وی تاکید کرد: انتظار می‌رود با جلب مشارکت و هماهنگی همه ذینفعان، ترتیبی اتخاذ شود و به صورت شایسته با انجام اقداماتی نظیر برگزاری جلسات ویدئو کنفرانس، تهیه کلیپ، بنر، بیلبورد و ... نسبت به گرامیداشت این روز در راستای استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در سیستم‌های ایمنی و بهداشت حرفه‌ای برای پیشگیری و کنترل بیماری کووید-۱۹، اقدام کنید.
همچنین تأکید می‌شود با توجه به خطر شیوع بیماری کرونا، در این روز هیچ گونه تجمع و همایشی برگزار نشود و از چاپ و نشر پفلت یا نشریات کاغذی نیز جداً خودداری شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
باشگاه ملی قاف، میزبان دو نوجوان از چهارمحال و بختیاری
تجلیل از برگزیدگان ستاد اقامه نماز در سمنان
سیصد و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران
هفته 14 لیگ برتر فوتبال ایران؛ عبور تراکتور از سد پیکان در تبریز
نخستین دوره کارآموزی قضائی جذب ویژه روحانیت
نمایشگاه کتاب؛ سرسبد اتفاقات فرهنگی استان است
نهایی شدن مدل اجرایی تثبیت ریزگرد‌ها در منطقه سیستان
شیلات ایران؛ از خودکفایی تا ارزآوری جهانی
ستکا؛ سامانه‌ای برای شفافیت و رصد کامل تولید و توزیع کالا‌های اساسی
حیات فاطمی نقشه راه زندگی تمدن‌ساز اسلامی است
رونمایی از ۳۰۰ اثرجدید پژوهشی در قم
آغاز جابجایی ریل راه آهن از تپه هفت هزار ساله دامغان
رونمایی از تجهیزات فرایندی بومی یک شرکت دانش‌بنیان در ایران‌ساخت
کشف هشت تن هیزم جنگلی در اردبیل
رویداد ملی استارتاپی گردشگری خلاق
اعلام امادگی استاندار کرمان برای حمایت از توسعه ورزش ووشو
برگزاری رویداد شب علم در زابل
سارق ۱۵ میلیارد طلای مسروقه در زرقان دستگیر شد
جنگ امروز، جنگ روایت‌ها و اعتقادات آخرالزمانی است
ثبت چهارمین برد شهرداری ارومیه در ورامین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)