• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۹۳۳۴
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۰
سیاسی » دولت

فریاد و سخن همه مسئولان باید رسیدگی به مسائل مردم باشد

معاون اول رییس جمهور خطاب به همه نهاد‌های حکومتی، سران قوا، نهاد‌های مدنی و دلسوزان کشور تأکید کرد: باید فریاد و صدای ما فریاد و صدای رسیدگی به مسایل مردم و حرف و سخن دلسوزی برای مردم باشد.

فریاد و سخن همه مسئولان باید رسیدگی به مسائل مردم باشبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای اسحاق جهانگیری روز سه شنبه در آیین افتتاح مراکز اورژانس کشور با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران در منطقه پرالتهاب خاورمیانه قرار گرفته است که در هر نقطه از آن دود و صدای گلوله بلند می‌شود، خاطرنشان کرد: در کشوری آرام و امن قرار داریم که گاهی موج‌های مختلفی بلند می‌شود تا آرامش کشور را بر هم بزند. 
وی افزود: مردم با توجه به مشکلات و گرفتاری ناشی از تحریم‌های اقتصادی آمریکا و شیوع بیماری کرونا به طور طبیعی این انتظار را از نخبگان، دلسوزان و صاحبنظران دارند که به حل مسایل کشور کمک نمایند.
معاون اول رییس جمهور تأکید کرد: می‌توانیم با همدلی، هماهنگی و مهربانی از موج‌های مختلف عبور کنیم و نباید اجازه دهیم بحران‌هایی که دشمنان ملت طراحی می‌کنند کشور را وارد بحران‌های جدید نماید.
آقای جهانگیری ادامه داد: دلسوزان ملت به فکر ایران و حل مشکلات مردم باشند. می‌توان با اتکا به ظرفیت بالای موجود در کشور اجازه ندهیم که دشمنان، مردم کشور ما را مأیوس کنند و می‌توانیم مشکلات را در داخل حل نماییم.
معاون اول رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از کادر درمان کشور و تمام کسانی که در بخش سلامت به مردم به ویژه در دوران شیوع بیماری کرونا خدمت رسانی می‌کنند، تأکید کرد: کادر پزشکی و بخش اورژانس در ۱۴ ماه شیوع بیماری کرونا کاری ماندگار در تاریخ ایران انجام داد و هیچ گاه مردم ایران این ایام سخت را فراموش نمی‌کنند.
اقای جهانگیری افزود: بخش‌هایی از کشور که در مقابله با ویروس کرونا و حفاظت و حراست از سلامت مردم ایستادگی کردند و در رأس آن‌ها کادر درمانی کشور که سلامت خود را به خطر انداختند از سرمایه‌های کشور هستند که در این مسیر جان خود را اهدا کردند و به مقام شهادت نایل شدند.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به گزارش کولیوند رییس سازمان اورژانس کشور درباره دستاورد‌ها و اقدامات سازمان اورژانس در دولت تدبیر و امید تأکید کرد: این گزارش افتخار آمیز به معنای تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز سلامت کشور بود.
اقای جهانگیری با اشاره به اینکه ایران نیز همانند اغلب کشور‌ها در شرایط مخاطره آمیز طبیعی قرار دارد گفت: در دولت دوازدهم علاوه بر زلزله کرمانشاه که در سطح یک اتفاق جهانی بود و درسال ۹۸ سیل خانمان سوز با دربرگیری ۲۵ استان کشور و همچنین شیوع بیماری کرونا در ۱۳ ماه گذشته، جمهوری اسلامی ایران با مخاطره جنگ اقتصادی آمریکا روبرو شد که تمام شئونات زندگی مردم ایران را در بر گرفت و امسال نیز طبق گزارش‌ها یکی از سال‌های خشکسالی در کشور است که امیدواریم با کمک خدوند بتوانیم از این مخاطرات عبور کنیم.
معاون اول رییس جمهور تأکید کرد: جامعه درگیر این مخاطرات انتظار دارد که نهاد‌های مناسب برای پاسخگویی از لحاظ فکری و اخلاقی وجود داشته باشد تا حداکثر خدمت رسانی به مردم در کشور انجام شود.
اقای جهانگیری با بیان اینکه در تمامی حوادث طبیعی اورژانس اولین نهاد و دستگاهی است که حضور تعیین کننده برای کاهش آلام مردم دارد ادامه داد: باید وضع عملکرد و خدمت رسانی اورژانس در سطح قابل قبول باشد.
معاون اول رییس جمهور همچنین به گزارشی در زمینه وضعیت اورژانس کشور در ۲۰ سال گذشته اشاره و تأکید کرد: در دولت تدبیر و امید اقدامات بسیار زیادی در زمینه اورژانس هوایی، ریلی و زمینی و همچنین تهیه تجهیزات مورد نیاز این سازمان انجام شده است.
اقای جهانگیری با اشاره به احساس مسئولیت اخلاقی تک تک کارکنان اورژانس در سراسر کشور افزود: فرد مصدوم در لحظه اول نیازمند حمایت روحی و معنوی است و دلسوزتر از از فرزند، پدر و همسر، کادر اورژانس در کنار فرد مصدوم حضور دارد و با تمام احساس و ظرفیت آماده کمک به بیماران است.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه باید جامعه به سمتی برود که در برخورد با این مخاطرات از تاب آوری و تحمل بالایی برخوردار شود و همدلی و همراهی مردم زیاد گردد، تأکید کرد: این سرمایه بزرگ کشور است که در حادثه سیل و زلزله همه مردم ایران نسبت به هم دلسوز هستند و از استانی همانند سیستان و بلوچستان که با شرایط فقر درگیر است کامیون اجناس مورد نیاز زلزله زدگان کرمانشاه را فراهم نمودند و به غرب کشور منتقل کردند و این فرهنگ سرمایه بزرگی در اختیار کشور است واین روحیه ما را در انجام وظایف کمک می‌نماید.
اقای جهانگیری با اشاره به اینکه در زمان شیوع بیماری کرونا دلسوزان مردم در اورژانس در مقطعی در کنار بیماران گرفتار کرونا حاضر می‌شدند که همه اعضای خانواده آن‌ها از آن فرد فاصله می‌گرفتند ادامه داد: باید قدر این نهاد و مرکزی همانند اورژانس را بدانیم و ارزش کار آنان زمانی مشخص می‌شود که نزدیکترین فرد خانواده از یک مبتلا به کرونا فاصله می‌گیرد، اما انسان‌هایی همانند فرشته نجات بر سر بالین بیمار حاضر می‌شوند.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به اقدامات دولت تدبیر و امید در زمینه سلامت و درمان کشور ادامه داد: توسعه مراکز اورژانس در اقصی نقاط کشور و تجهیز مراکز از هفت به ۴۸ و به زودی به پنجاه مرکز و همچنین راه اندازی اورژانس‌های دریایی و ریلی و خرید آمبولانس بسیار ارزشمند است.
دکتر جهانگیری ادامه داد: بازسازی آمبولانس‌ها نمونه کار ملی در مقطعی است که به آن به شدت نیازمند بودیم و در دوران تحریم اقتصادی و تنگنا‌های ریالی و ارزی می‌توان با تکیه بر سرمایه انسانی کشور از امکانات موجود حداکثر بهره برداری را کرد.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به اقدامات وزارت بهداشت در تکمیل زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی کشور و ارائه خدمات در نقاط دور افتاده و مرزی کشور همانند میرجاوه تصریح کرد: باید در نظر داشت اگر امکانات کنونی که در دولت تدبیر و امید در کشور به وجود آمد، وجود نداشت و دچار ویروس کرونا می‌شدیم به چه شرایط سختی دچار می‌شدیم.
دکتر جهانگیری ادامه داد: با توجه به پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی و همچنین صد در صدی برخی بیمارستان‌ها می‌توان در دو ماه آینده ۱۲ هزار تخت بیمارستانی به ظرفیت کشور اضافه کرد.
معاون اول رییس جمهور همچنین به شیوع موج چهارم کرونا اشاره کرد و افزود: در حال حاضر بار اصلی بر دوش بیمارستان‌ها و کادر درمان است که می‌توان با توجه به نیروی انسانی زبده و پرستاران دلسوز در کنترل این بیماری در کشور گام‌های موثر و بهتری برداریم.
پیش از سخنان دکتر جهانگیری شش مرکز و پایگاه اورژانس در مشهد، همدان، ملایر، بابل، کنگاور، اراک و اصفهان با دستور معاون اول رییس جمهور و به صورت ویدئوکنفرانس به بهره برداری رسید.
در ادامه این مراسم نیز از چند جلد کتاب علمی در زمینه اورژانس پیش بیمارستانی و آموزش همگانی برای ۱۵ گروه هدف با حضور دکتر جهانگیری رونمایی شد.
ادامه دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)