• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۹۶۴۵
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۰
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

طرح «نوآ» به نیمه راه رسید

طرح «نوآ» به نیمه راه رسیده و در چرخه شتابدهی بسیار فشرده و کپسولی قرار دارد تا تیم‌های راه یافته به دوره‌های منتورینگ تخصصی و عمومی بتوانند به استاندارد‌های لازم برای دستیابی به یک استارت‌آپ موفق برسند.

طرح «نوآ» به نیمه راه رسیدبه گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، طرح «نوآ» که از اسفند ۹۹ با مشارکت پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی و ۱۸ مرکز نوآوری مستقر در این دانشگاه کار خود را آغاز کرده به نیمه راه خود رسیده و در چرخه شتابدهی بسیار فشرده و کپسولی قرار دارد تا تیم‌های راه یافته به دوره‌های منتورینگ تخصصی و عمومی بتوانند به استاندارد‌های لازم برای دستیابی به یک استارت‌آپ موفق برسند.

به گفته آقای دکتر علی اصغر سعدآبادی عضو هیأت علمی و رییس مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی جلسات منتورینگ نوآ با ۷۸ تیم در دو سطح تخصصی و کسب و کار درحال برگزاری است که تاکنون ۵ دانشکده کامپیوتر، علوم زیستی، اقتصاد، پژوهشکده علوم شناختی و پژوهشکده علوم و فناوری‌های پزشکی با ۱۷ تیم در ۳۹ جلسه، منتورینگ خود را به پایان رسانده اند.

وی افزود: تعداد ۷۱ جلسه منتورینگ تخصصی برای تیم‌ها تعیین شده است که از این تعداد ۵۷ جلسه برگزار شده است، همچنین تعداد ۷۶ جلسه منتورینگ کسب و کار برای تیم‌ها برنامه ریزی شده است که تاکنون ۴۶ جلسه آن با ۷ منتور حوزه کسب و کار برگزار شده و مابقی جلسات در حال برگزاری است.

آقای سعدآبادی با اشاره به اینکه ۱۰۳ جلسه از ۱۴۷ جلسه منتورینگ برنامه یزی شده در دوره نوآ برگزار شده است ادامه داد: بعد از اتمام دوره منتورینگ در چهارروز جلسات pretest نوآ از تاریخ ۲۶ تا ۲۹ اردیبهشت برای سنجش طرح‌ها و رد یا قبول آن‌ها برای ورود به demoday نوآ با حضور مسئولان و روسای مراکز نوآوری در تاریخ و ساعت‌های مقرر شده هر دانشکده/پژوهشکده بصورت مجازی برگزار خواهد شد، تیم‌هایی که طرحشان رد شوند از این دوره حذف خواهند شد و تیم‌هایی که طرحشان پذیرفته شود به Demoday راه پیدا کرده و برای ارائه به سرمایه گذار و جذب سرمایه آماده خواهند شد.

وی اظهار کرد: در نهایت تیم‌هایی که بتوانند این دوره را بگذرانند و شاخص‌های لازم را کسب کنند در فاز نهایی رویداد و در جلسه داوری که با حضور شخصیت‌های برجستۀ زیست بوم نوآوری کشور در روز سوم خرداد ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد، شرکت کرده و در صورت برگزیده شدن از حمایت‌های طرح نوآ بهره‌مند خواهند شد.

رییس مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی در پایان اعلام کرد: به تیم برتر طرح نوآ مبلغ یک میلیارد ریال تسهیلات پرداخت خواهد شد.

طرح «نوآ» با تأکید بر ایجاد انگیزه، نشاط، هم افزایی، آموزش و مشاوره نوآوران و کارآفرینان در جهت خلق شرکت‌های دانش بنیان و خلاق در مراکز نوآوری دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های دانشگاه شهید بهشتی با تأکید بر اقتصاد دانش بنیان و خلاق و پذیرش تیم‌های نوآور دانشجویی و تیم‌های فناور با تکیه بر این مهم است. در این راستا ایده‌های ارائه شده طی سه مرحله بررسی می‌شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برف و باران در لرستان
روایت مکتوب از ۱۴ نبرد سرنوشت‌ساز لشکر ۷ ولیعصر در دفاع مقدس
نقش شوراهای اسلامی در آبادانی شهر سوری رومشکان
نوسازی ۱۰ درصد آلودگی هوا را کاهش می‌دهد
پرتاب ماهواره‌های ایرانی پایا، ظفر ۲ ونسخه ارتقایافته کوثر فردا به فضا
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان از ساعتی دیگر
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت درگذشت فرماندار مراغه
دعوت شرکت گاز چهارمحال و بختیاری برای پیوستن مشترکین به پویش «دو درجه کمتر»
تعطیلی برخی از مدارس شهرستان‌های ارومیه و اشنویه
تدوین سند بهره‌وری استان کرمان تا پایان بهمن ماه
کشف هزار قطعه طیور زنده بدون مجوز دامپزشکی در بندر انزلی
تعطیلی تمام مدارس شهرستان سردشت فردا یکشنبه
صعود زمستانه به قله کوه سرخ فلارد
کارگاه آموزشی امر به معروف و نهی از منکر در دورود
نخستین اردوی انتخابی تیم ملی سپک‌تاکرا آقایان ایران به میزبانی گیلان
توزیع هزار میلیارد تومان مالیات برارزش افزوده در چهارمحال و بختیاری
سومین کارگروه اضطرار شرایط گرد و غبار در گیلان
جبهه مقاومت روزبه‌روز قوی‌تر می‌شود
اتابک: در حال بازنگری قانون اسقاط خودرو‌های فرسوده هستیم
تساوی چوکا تالش در برابر اتحاد طرقبه شاندیز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مشاهده گوی آتشین در آسمان ژاپن!
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم
شفاف‌سازی در توزیع نهاده ها، اولویت جهاد کشاورزی
همه باید از ایران دفاع کنیم
انتظار برای پرتاب تاریخی سه ماهواره ایرانی
پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی
ترنم باران در مناطق مختلف فارس
پزشکیان: برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم
تولید بیش از ۹۵ درصد نیاز دارویی کشور در داخل
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان
 ۳ ابزار جدید طلایی بانک مرکزی از هفته جاری عملیاتی می‌شود
فردا ۳ ماهواره ایرانی به فضا پرتاب می‌شود
از تهران تا بلگراد؛ ایران در جمع ۱۳۰ کشور حاضر در اکسپو ۲۰۲۷
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۶ دی ۱۴۰۴
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود  (۵ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۴ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۲ نظر)
انفجار تروریستی در مسجدی واقع در حمص سوریه  (۲ نظر)
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه  (۱ نظر)
رزمایش تخصصی امداد و نجات پدافند هوایی ارتش برگزار شد  (۱ نظر)
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
️شیرین یزدان‌بخش درگذشت  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
سه ماهواره ایرانی آماده پرتاب به فضاست  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)