• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۰۱۱۸
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۷
سیاسی » مجلس

موافقت دولت با اصلاح مصوبه جایگزینی شناور‌های سنتی تجاری

هیات دولت با اصلاح مصوبه برنامه جایگزینی شناور‌های سنتی تجاری با ظرفیت کمتر از (۵۰۰) تُن موافقت کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت؛ در جلسه صبح روز چهارشنبه هیئت دولت که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین روحانی رئیس جمهور برگزار شد، اعضای دولت با اصلاح مصوبه مربوط به برنامه جایگزینی شناور‌های سنتی تجاری با ظرفیت کمتر از (۵۰۰) تُن (لنج تجاری) موافقت کردند.

براساس مصوبه هیئت وزیران، ۳۰ درصد از ۵۰ درصد سود بازرگانی وصولی از کالا‌های ملوانی ناشی از اجرای این تصویب نامه به عنوان اجرای طرح جایگزین و اسقاط شناور‌های سنتی چوبی به حساب مربوط نزد خزانه داری کل کشور واریز می‌شود تا از محل اعتبارات مصوب مربوط در اختیار سازمان بنادر و دریانوردی قرار گیرد.

همچنین ۲۰ درصد باقیمانده از ۵۰ درصد سود بازرگانی وصولی از کالای ملوانی ناشی از اجرای تصویب نامه مذکور به عنوان اجرای طرح جایگزین و اشتغال زایی ملوانانی که شغل خود را از دست داده اند و تأمین بیمه آن‌ها به حساب مربوط نزد خزانه داری کل کشور واریز می‌شود تا از محل اعتبارات مصوب مربوط در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گیرد.

تصویب آیین نامه اجرایی مجوز تهاتر مطالبات و بدهی‌های سازمان‌های ایدرو و ایمیدرو و وزارت نفت با دولت

هیئت وزیران به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور، آیین نامه اجرایی بند (هـ) تبصره (۷) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور موضوع تهاتر مطالبات سازمان‌های گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) و توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و همچنین وزارت نفت با بدهی آن‌ها به دولت از طریق شرکت دولتی را به تصویب رساند.
به موجب آیین نامه فوق، سهم هر یک از سازمان‌های توسعه‌ای برای استفاده از تهاتر موضوع این آیین نامه، یک سوم رقم مندرج در ردیف تملک دارایی‌های مالی مندرج در قانون، ۱۰ هزار میلیارد ریال می‌باشد. در صورت عدم استفاده از این سهم توسط هر یک از سازمان‌های توسعه‌ای تا پایان آذر ماه سال ۱۴۰۰، با تأیید سازمان، سهم آن‌ها توسط سایر سازمان‌های توسعه‌ای قابل مصرف است.

لایحه تصویب مقاوله نامه حق تشکل و مذاکره دسته جمعی

هیئت وزیران به پیشنهاد معاونت حقوقی رئیس جمهور، لایحه تصویب مقاوله نامه حق تشکل و مذاکره دسته جمعی، مشتمل بر یک مقدمه و ۱۶ ماده را تصویب و اجازه تسلیم اسناد آن را صادر کرد.
بر این اساس، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسئولیت اجرای این قانون را بر عهده دارد و مکلف است آیین نامه اجرایی آن را ظرف مدت شش ماه پس از تصویب این قانون، تهیه و برای تصویب به هیئت وزیران تقدیم نماید.
همچنین وزارتخانه مذکور موظف است پیش نویس لوایح مورد نیاز در اجرای این قانون را تهیه و برای تصویب به مراجع ذی ربط تقدیم نماید.

لایحه تصویب اصلاحات ضمائم کنوانسیون بین المللی جلوگیری از آلودگی دریا ناشی از کشتی‌ها

دولت با پیشنهاد وزارت راه وشهرسازی مبنی بر لایحه تصویب اصلاحات ضمائم کنوانسیون بین المللی جلوگیری از آلودگی دریا ناشی ازکشتی‌ها موافقت کرد.
بر این اساس، اصلاحات ضمایم کنوانسیون بین المللی جلوگیری از آلودگی دریا ناشی از کشتی‌ها ۱۹۷۳ موضوع قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به تشریفات (پروتکل) ۱۹۷۸ مربوط به کنوانسیون بین المللی جلوگیری از آلودگی دریا ناشی از کشتی‌ها ۱۹۷۳ و الحاقات و اصلاحات بعدی آن، (مارپل ۷۸/۱۹۷۳)، به تصویب رسید.

لایحه تصویب کنوانسیون سازمان ملل متحد درباره موافقتنامه‌های حل و فصل بین المللی ناشی از میانجیگری

هیئت وزیران به پیشنهاد وزارت دادگستری، لایحه تصویب کنوانسیون سازمان ملل متحد درباره موافقتنامه‌های حل و فصل بین المللی ناشی از میانجیگری را به تصویب رساند.
بر این اساس، کنوانسیون سازمان ملل متحد درباره موافقتنامه‌های حل و فصل بین المللی ناشی از میانجیگری مشتمل بر یک مقدمه و (۱۶) ماده، تصویب و اجازه مبادله اسناد آن داده می‌شود.
همچنین جمهوری اسلامی ایران طبق جزء (ب) بند (۱) ماده (۸)، کنوانسیون را تنها تا محدوده مورد توافق طرف‌های موافقتنامه حل و فصل به اعمال کنوانسیون، اجرا می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز طرح زمستانه پلیس در راه‌های استان
یلدای هزار خاطره درسیستان وبلوچستان
آغاز اجرای نوبت دوم مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی در استان
حضور ایران در دومین اجلاس جهانی طب سنتی سازمان جهانی بهداشت
برگزاری رزمایش توزیع ۱۶۵ بسته معیشتی یلدایی در زنجان
گام بلند دولت برای تحقق حقوق ناشنوایان
برگزاری همایش بسیج، توسعه وامنیت پایداردر سیستان وبلوچستان
بازگشایی ۵۲ راه روستایی در بخش رخ تربت حیدریه
دستگیری عامل تیراندازی کمتر از یک ساعت در شیراز
گوترش: خشونت در غزه متوقف و آتش‌بس کاملا اجرا شود
صعود سایپا به یک چهارم پایانی جام حذفی فوتبال
ماندگاری هوای سرد تا پایان هفته در فارس
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
شهادت دو مرزبان فرماندهی هنگ مرزی میرجاوه در سیستان وبلوچستان
سلامت کلیه‌ها را با رعایت چند نکته تضمین کنید
تجلیل از 21 سرباز نمونه خراسان جنوبی
انسداد ۵۳ حلقه چاه غیرمجاز در بوکان
امکان سپردن تأمین و ضمانت الکترونیکی به صورت بر خط و غیر حضوری
اعلام ویژه‌ برنامه‌های قرآنی و هفتگی حرم مطهر رضوی
اجرای طرح ویژه نظارت بر نرخ عرضه میوه شب یلدا در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
آبگیری سد‌های استان بوشهر در بارش‌های اخیر
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)