• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۰۵۶۰
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۰
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

رکورد جدید بستری بیماران کرونایی در پایتخت

رئیس ستاد ستاد مقابله با کرونای استان تهران گفت: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد هزار و ۸۲۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های پایتخت بستری شدند.

آقای دکتر علیرضا زالی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اعلام این خبر افزود: در مجموع تعداد ۸ هزار و ۲۳۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان تهران بستری هستند که از این تعداد ۲ هزار و دو بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده اند.
وی اضافه کرد: در ۲۴ ساعت گذشته هزار و ۸۲۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌ها بستری شده اند که ۲۲۰ نفر به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شده اند.
آقای دکتر زالی بیان کرد: این تعداد بستری جدید و ترخیص نشان دهنده این است که همچنان بیمارستان‌های در معرض مراجعه جدید زیادی است.
رئیس ستاد ستاد مقابله با کرونای استان تهران با اشاره به اینکه شرایط نسبت به هفته قبل بدتر شده و در برخی شاخص‌ها افزایش داشته ایم گفت: به طور مطلق می‌توانیم اعلام کنیم که ما هنوز در استان تهران به نقطه قله خیز چهارم نرسیده ایم و همچنان در شاخص سعودی بیماران هستیم.
آقای دکتر علیرضا زالی با اشاره به اینکه مراجعین مراکز درمانی افزایش ومراجعین مراکز بهداشتی کاهش داشته است بیان کرد: این دو دلیل دارد‏‌‏، اول اینکه بیماران بدحال‌تر شده باشند در مراجعین سرپایی بیمارستان را نقطه پذیرش انتخاب کرده اند، نکته دوم اینکه با فعال شدن مطب‌ها در بخش خصوصی ممکن است کسانی که قبلا به مراکز بهداشتی مراجعه می‌کردند درحال حاضر به مطب‌ها مراجعه می‌کنند.
وی افزود: همانطور که در هفته قبل اعلام کردیم تا زمانی که مراجعه سرپایی کم نشود، امکان کاهش مراجعه بستری بیمارستان‌ها و بخش فوتی را نخواهیم داشت.
دکتر زالی اضافه کرد: با توجه به شرایطی که در تهران با آن روبرو هستیم، متاسفانه در این هفته با افزایش آمار شاخص‌های آماری روبرو بودیم به طوریکه امروز ۱۵ هزار و ۸۰۰ مراجعه سرپایی داشته ایم.
رئیس ستاد ستاد مقابله با کرونای استان تهران در خصوص نظارت بر اجرای محدودیت‌های کرونایی پایتخت گفت: نظارت‌ها مستمر ادامه دارد، اما باتوجه به حجم کار گسترده، تجمع و و حجم بالای مناطق تحت پوشش به شکلی است که در کنار نظارت‌ها همکاری خود شهروندان نیز مهم و قابل توجه است.
آقای دکتر علیرضا زالی با اشاره به اینکه در انتظار کمیته‌های تخصصی برای تصمیم گیری ادامه محدودیت‌های هستیم افزود:، چون بر اساس شاخص‌ها تهران شهر قرمز است، اعمال محدودیت‌های شهر‌های قرمز استمرار خواهد داشت و اعمال هرگونه بیشتر محدودیت و بزرگتر از محدودیت‌های قبلی در اختیار ستاد ملی است.
وی در پایان به آمار ۲۴ ساعت گذشته استفاده شهروندان از ناوگان حمل و نقل عمومی نیز اشاره و عنوان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته حدود ۶۵۲ هزار نفر از مترو و ۲۵۰ هزار نفر از اتوبوس استفاده کرده اند و علی رغم لغو طرح ترافیک برای کاهش فشار بر ناوگان حمل و نقل عمومی این اتفاق رخ نداد و از مردم خواهش داریم که از هرگونه تردد غیر ضروری در شهر دوری کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
شکارچیان متخلف در دام قانون
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)