• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۱۰۶۲
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۶
سیاسی » انتخابات

در حال بررسی کارنامه و برنامه نامزدان ریاست جمهوری هستیم

سخنگوی شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب گفت: کمیته ریاست جمهوری شورا هم اکنون در حال بررسی کارنامه و برنامه نامزدان ریاست جمهوری است و قطعا کارنامه برای ما مهمتر از برنامه است.

آقای امیر ابراهیم رسولی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در پاسخ به سوالی درباره آخرین اقدامات شورای ائتلاف در خصوص نامزدان انتخابات ریاست جمهوری افزود: کمیته ریاست جمهوری شورای ائتلاف مدت‌ها کار خود را آغاز کرده است، اما بنای کار رسانه‌ای ندارد.

وی گفت: ما فعلا ثبت نام نامزدان را پیش رو داریم و ابتدا باید ببینیم رایزنی‌ها منجر به ثبت نام می‌شود یا نه؛ چون برخی اوقات افرادی هستند که خود را در رسانه‌ها عرضه می‌کنند و ممکن است اهداف و نیات مختلفی داشته باشند پس ابتدا باید ببینیم چه کسی ثبت نام می‌کند.

آقای رسولی با اشاره به این که کمیته ریاست جمهوری این شورا هم اکنون در حال بررسی کارنامه و برنامه نامزدان انتخابات ریاست جمهوری است گفت: کارنامه فردی که می‌خواهد سکان این قوه مهم کشور را به عهده بگیرد و آن هم در شرایط امروز بسیار مهم است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی براین که آیا منظور شما از کارنامه همان سوابق است؟ افزود: کارنامه دقیق‌تر از سوابق و قابل ارزیابی و اندازه گیری است و ما در مرحله بعد براساس کارنامه از نامزدان برنامه می‌خواهیم و بررسی می‌کنیم که چقدر برنامه شان عملیاتی و چقدر شعاری و فقط برای جلب نظر و رای است و یا چقدر می‌خواهد در فضای مجازی مانور دهد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سخنگوی شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب در پاسخ به سوالی مبنی بر این که تاکنون از چند نامزد برنامه خواسته اید؟ گفت: هنوز با تک تک نامزد‌ها به صورت جداگانه نشستی برگزار نکرده ایم و فعلا در مرحله بررسی کارنامه هستیم و در مرحله بعد، پس از این که ثبت نام‌ها انجام شد ورود می‌کنیم.

آقای رسولی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که چرا شما مانند شورای وحدت که فهرستی از چندین سوال را برای نامزدان فرستاده است، اقدام نکرده اید؟ افزود: سلیقه دوستان این بوده است، اما ما فکر می‌کنیم نباید کار بیهوده کنیم چرا که باید ابتدا ثبت نام کنند و قطعا نامزدان ریاست جمهوری چهره‌های ناشناخته‌ای نیستند و بالاخره کارنامه‌ای دارند، امروز نیامده اند که بگوییم بیایند صحبت کنند.
وی گفت: ما فعلا کارنامه آن‌ها را بررسی می‌کنیم و ثبت نام که انجام شد دعوت می‌کنیم تا در کمیته ریاست جمهوری بررسی دقیقی انجام شود و بعد به تدریج به این سمت می‌رویم که کدام گزینه اول می‌تواند مورد وفاق جریان نیرو‌های انقلاب باشد و ثانیا ما باید منتظر مرجعی همچون شورای نگهبان هم باشیم و شورای ائتلاف بدون لحاظ کردن نظر شورای نگهبان کار خود را جلو می‌برد، ولی ما مجبوریم رایزنی‌های خودمان را هم انجام دهیم.
سخنگوی شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب در پاسخ به سوالی مبنی بر این که چقدر به دنبال اجماع با شورای وحدت و جبهه پایداری هستید؟ گفت: فکر می‌کنیم گزینه‌هایی در انتخابات خواهند آمد که اجماع درباره آن‌ها وجود داشته باشد، اما ممکن است این اجماع، حداکثری یا حداقلی باشد و تلاش ما این است که اجماع اتفاق بیافتد و حداکثری و حداقلی بودن آن به آن گزینه ربط دارد و نباید عجله کنیم چرا که هنوز فرصت نگذشته است و افراد مشخص هستند.

وی افزود: البته ما با توجه به شیوع بیماری کرونا در حوزه تبلیغات هم شرایط خاصی داریم که قابل توجه است و قطعا با توجه به این موضوع، رسانه ملی نقش بسیار پررنگی دارد به همین خاطر خیلی نگرانی از این جهت نداریم که زمان را از دست بدهیم.

آقای رسولی گفت: با توجه به شرایط وخیم اقتصادی و نارضایتی اقشار مختلف مردم در مباحث معیشتی باید گزینه‌ای را انتخاب کنیم که در شرایط موجود بتواند تحول و تغییری ایجاد کند و کارآمدی اش را نشان دهد به همین علت ما برای معرفی گزینه عجله نمی‌کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه محصولات کشاورزی و دستاورد‌های زنان روستایی در نورین ابهر
گرامیداشت دهه مبارک مبارک در زورخانه جهان پهلوان تختی بیجار
پیروزی انقلاب حاصل اتکا بر قدرت مردم بود
سربلندی جمهوری اسلامی در گرو تربیت نسلی آگاه و متدین است
مخزن غدیر افتتاح شد
بهره برداری و کلنگ زنی ۵۶ طرح عمرانی و اقتصادی در بهمئی
بهره‌برداری از ۶ هزار طرح وزارت نیرو در دهه فجر
فریاد غیرت نوجوانان مازندرانی
ثبت ۴۱ اثر در رویداد بازارپردازی فرهنگی هفت خوان
قهوه، نوشیدنی مناسب برای افزایش تمرکز و عملکرد ورزشکاران
آمادگی گسترده مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برف‌روبی بیش از ۴هزار کیلومتر باند از محور‌های زنجان
فرزندان شهدا، پشتوانه‌ای مستحکم برای ساختن آینده
افتتاح چند طرح گردشگری با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آذربایجان‌غربی
کشف انبار روغن‌های احتکاری در کرمان
نجات جان اتباع افغانستانی در مرز تایباد
نیاز بیش از ۴ میلیون نفر به سرپناه در افغانستان
پایان تنش آبی در پنج روستای کوهپایه
کارگاه رایگان فرزندپروری در اراک
دوومیدانی قهرمانی آسیا، احمدی و عجمی از کسب نشان بازماندند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)