• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۱۶۹۱
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۰
سیاسی » انتخابات

سبحانی: ۳۵ برنامه اولویت دار برای حل مشکلات اجرایی کشور دارم

داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، گفت: ۳۵ برنامه در عرصه‌های حقوق ملت، اقتصاد و امور خارجه برای حل مشکلات کشور تهیه کردم.

آقای حسن سبحانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ابراز امیدواری کرد: با اجرای این ۳۵ برنامه عینی و ملموس دارای اولویت، برخی از مشکلات اجرایی کنونی کشور حل شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با بیان اینکه ریشه بسیاری از مشکلات کشور، اقتصادی است گفت: در مسائل اقتصادی کشور اگر اصلاح سیاست‌های مالی و پولی اتفاق بیفتد می‌تواند در حل مشکلات اقتصادی تاثیر گذار باشد، اصلاح سیاست‌های مالی به بودجه بر می‌گردد و اصلاح پولی هم اجرای اقتصاد بدون ربا یعنی قانون بانکداری بدون رباست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای سبحانی افزود: بودجه را باید به دستگاه‌هایی داد که بر اساس قانون به وجود آمده اند نه اینکه هر جایی ادعا کرده می‌خواهم کاری انجام دهم بودجه از اعتبار عمومی در اختیار آن قرار گیرد.
این استاد اقتصاد دانشگاه تهران با بیان اینکه اصلاحات ساختاری بودجه هنوز اتفاق نیفتاده است گفت: به نظر من سازمان برنامه و بودجه کارشناسان خوبی دارد، اما این کارشناسان نشان ندادند که بودجه نویسی بلد هستند، لوایح بودجه که به مجلس می‌آید عموماً تبصره هاست لذا نه بودجه به مجلس می‌آید و نه مجلس بودجه را بررسی می‌کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: در بودجه نویسی، اصلاحات باید شروع شود ضمن اینکه کسی که می‌خواهد اصلاح ساختار بودجه انجام دهد باید بلد باشد چگونه بودجه بنویسد.
آقای سبحانی گفت: ریشه اصلی تورم به کاهش تولید و افزایش تقاضا بر می‌گردد ضمن اینکه برای غلبه بر این عامل باید افزایش تولید صورت گیرد که افزایش تولید به نقدیندگی و نقدینگی هم به قدرت بانک‌ها در خلق پول مرتبط است.
این استاد اقتصاد دانشگاه تهران افزود: وقتی بی مهابا اجازه فعالیت به این همه بانک داده و به بانک‌ها گفته شده که اعتبار بدهند، اعتبار بانکی هم به معنای خلق پول است و خلق پول هم به این معناست که بدون اینکه تولیدی انجام شود تقاضا ایجاد شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: یکی از عوامل موثر در راه اندازی تولید، تامین سرمایه از سوی بانک هاست یعنی بانک بهره پول نگیرد، اما صاحب پول را در سود سرمایه گذاری سهم کند البته قانون هم همین را می‌گوید، اما از سال ۶۲ تاکنون به این قانون عمل نمی‌شود.
آقای سبحانی با بیان اینکه بخش غیر مولد کشور، پول بادآورده و بی حساب و کتاب دارد افزود: راه حل اصلی این است که انگیزه بخش غیر مولد را از طریق اخذ مالیات‌های سنگین کم کرد تا سود دربخش تولید بیشتر شود.
این استاد اقتصاد دانشگاه تهران گفت: تعداد بانک‌هایی که در بخش‌های غیر مولد فعالند زیاد است در حالی که اصل بر این است بانک‌ها باید به فعالیت مولد کمک کنند که اگر امکانات بانکی به بخش مولد سوق داده شود به تدریج عرضه و به تبع آن اشتغال مربوط به عرضه نیز زیاد می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: روابط خارجی باید توسعه اقتصادی در درون کشور را نشانه گیری کند و این روابط به شیوه‌ای اداره شود که از ناحیه بیرون هم امکانات و تسهیلات برای رونق بخشی به تولید داخل ایجاد شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای سبحانی همچنین گفت: معتقدم برجام ممکن است گشایش نسبی ایجاد کند که زودتر روی پای خود بایستیم و تا حد توان باید از آن استفاده کنیم، اما اینکه فکر کنیم با برجام مسائل داخلی ما حل می‌شود اینگونه نیست یعنی برجام لازم است، اما کافی نیست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

این استاد اقتصاد دانشگاه تهران افزود: در سیاست خارجی معیاری به نام منافع ملی وجود دارد که امروز آن را می‌توان در امنیت اقتصادی جستجو کرد و امنیت اقتصادی یعنی اینکه سیاست‌هایی در داخل به کار گرفته شود که مردم از زندگی، کار و درآمد خود احساس رضایت داشته باشند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: وابسته به جناح و احزاب نبوده و نیستم و اگر چه به آن‌ها احترام می‌گذارم، اما مستقل به انتخابات ورود کردم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

داوطلب احتمالی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: منشاء فساد، ایجاد شکاف طبقاتی است که اصلاح آن به سال‌ها زمان و ساز و کاز (مکانیزم) نیاز دارد، وقتی به جامعه در مدت ۳۰ سال شوک تورمی به طور میانگین ۲۰ درصدی وارد می‌شود بیشتر مردم فقیر و قشر بسیار کمی خیلی ثروتمند می‌شوند که باید این رویه را اصلاح کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای سبحانی گفت: رئیس جمهور مسئول اجرای قانون اساسی در کشور است و وظایف مسئولیت هایش بسیار زیاد است، اما این رئیس جمهور است که می‌تواند متناسب با وظایف و تکالیف سنگین خود اختیارات را با خود همراه کند یعنی اگر رئیس جمهور بخواهد به تنهایی همه مشکلات کشور را حل کند شدنی نیست بلکه باید در تعامل با ارکان قدرت به حل مشکلات اقدام کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا خود را رجول سیاسی می‌دانید؟ گفت: هشت سال معاون وزیر ارشاد و ۱۲ سال هم نماینده مجلس بودم که فکر کنم این شرط را دارا باشم.
این استاد اقتصاد دانشگاه تهران، ابرتوقعات بسیار زیاد دامن زده شده در جامعه و مشکلات و گرفتاری‌های کنونی را مهم‌ترین چالش پیش روی رئیس جمهور آینده برشمرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
رسیدگی به تخلفات ۹ شرکت حمل‌ونقل در بخش کالای استان زنجان
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
بارش باران در مناطق مختلف هرمزگان
توانمندی در تولید سامانه‌های جراحی هوشمند
چطور بفهمیم کدام لینک آلوده است و کدام لینک را می‌شود باز کرد؟
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
فعالیت ۵۹ هزار بافنده در ۲۴۰ کارگاه های فرش بافی زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک گیلانی ، دانش‌آموز برگزیده کشوری
تجهیز پنج هزار چاه آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی
برگزاری انتخابات شورای سازمان های مردم نهاد لرستان
پویش یلدای مهربانی در گیلان
برگزاری جلسه بررسی و رفع مسائل و مشکلات حوزه آموزشی آذربایجان‌غربی
سفر معاون وزیر صمت به آذربایجان‌غربی
کشف محموله کالای قاچاق ۲۰ میلیارد ریالی در تبریز
برپایی نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی در موزه شهر ارومیه 
انتقاد مطهری از اخراج ناباورانه گل‌محمدی
بارش پراکنده باران و برف در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
برف و باران به فارس رسید
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)