• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۲۱۱۴
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۱
اجتماعی » جامعه و شهری

فعالیت بیش از ۱۲۰۰ پایگاه سلامت اجتماعی محلات و ۴ هزار و ۲۰۰ مرکز مثبت زندگی

مدیرکل دفتر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از فعالیت بیش از ۱۲۰۰ پایگاه سلامت اجتماعی محلات و ۴ هزار و ۲۰۰ مرکز مثبت زندگی خبر داد.

فعالیت بیش از ۱۲۰۰ پایگاه سلامت اجتماعی محلات و ۴ هزار و ۲۰۰ مرکز مثبت زندگیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما خانم دکتر آرزو ذکایی‌فر گفت: سازمان بهزیستی بیش از دو دهه است که مداخلات خود را در محلات آغاز کرده و اکنون در بیش از ۱۲۰۰ پایگاه سلامت اجتماعی محلات و ۴ هزار و ۲۰۰ مرکز مثبت زندگی در محلات با حضور نیرو‌های مددکار و روانشناس مداخلات خود را در حوزه شناسایی و اقدامات انجام می‌دهد.
مدیرکل دفتر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، مشارکت اجتماعی نوجوانان برای افزایش سرمایه اجتماعی آنها، آموزش مهارت‌های زندگی در خانواده، حمایت از کودکان را دیگر برنامه‌های مداخله‌ای سازمان در محلات برشمرد.
وی ادامه داد: اثر بخشی و ارزشیابی فعالیت‌ها در این سال‌ها نشان می‌دهد که در آن محلاتی که مداخله کرده ایم نتایج خوبی هم به دست آمده است.
خانم ذکایی فر در بخش دیگری از سخنان خود در مقایسه وضعیت آماری آسیب‌های اجتماعی کشور با دیگر کشور‌ها بیان کرد: اگر آسیب‌های اجتماعی را از حیث رابطه، تنوع و شیوع مقایسه کنیم، کشور ایران در وضعیت بحرانی قرار ندارد، ولی به لحاظ وضعیت دینی و فرهنگی ما، حتی افزایش چند مورد در طول سال هم برای ما حایز اهمیت است.
ذکایی‌فر ادامه داد: آسیب‌های اجتماعی در کشور‌ها متفاوت است مثلا در کشور ما طلاق یک آسیب اجتماعی محسوب می‌شود، ولی در کشور‌های دیگر این امر پذیرفته شده و در دسته آسیب‌های اجتماعی قرار نمی‌گیرد.
وی گفت: تغییرات آسیب‌های اجتماعی به شدت رو به افزایش است و تنوع و گروه‌های سنی آن نیز مرتب در حال تغییر است و باید مداخلات هم متوازن با این تغییرات انجام شود و موثر و به موقع باشد.
مدیرکل دفتر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: ۷ میلیون نفر از خدمات پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی سازمان بهزیستی استفاد می‌کنند.
خانم دکتر آرزو ذکایی‌فر اظهار کرد: خدمات سازمان به سه گروه ویژه «زنان سرپرست خانوار»، «کودکان بی سرپرست» و «معاونت توانبخشی» به عنوان جامعه اصلی هدف ارائه می‌شود.
وی با اشاره به ۵۲ وظیفه و کارکرد تعریف شده برای سازمان بهزیستی ادامه داد: مهمترین وظیفه و ماموریت سازمان بهزیستی حمایت و توانمند سازی و بخشی هم پیگیری برنامه‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در زمینه‌های ویژه، چون طلاق، اعتیاد، کودک آزاری و ... است.
وی نقش مردم را در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی مهم دانست و افزود: بخش عمده خدمات پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مبتنی بر تقویت نقش مردم در محلات است یعنی در هر محله گروه‌هایی تشکیل می‌شود و تسهیل گرانی موضوع‌ها را راهبری می‌کنند.
دکتر ذکایی‌فر ادامه داد: بخشی از برنامه‌های سازمان در جهت کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی محله محور و اجتماع محور است که با کمک سازمان‌های مردم نهاد، بسیاری از طرح‌ها در محلات با هدف مشارکت، ارتباطات و ظرفیت سازی محلات و به منظور تقویت نقش مردم اجرا شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
بازگشایی مرز کیله شین در دستور کار دولت
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آبان در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)