• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۲۹۷۲
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۰
اجتماعی » تعاون و اشتغال

مهارت باید جامعه محور باشد

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور: در مردادماه خبر خوش ما دستیابی به مراکز و دپارتمان‌های جدید است و توسعه اختیارات به بخش‌های غیر دولتی در دستور کار است و مهارت باید جامعه محوری باشد.

مهارت باید جامعه محور باشدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای علی اوسط هاشمی در آیین رونمایی از طرح ایجاد ۱۴۰۰مرکز مهارت آموزی جوارکارگاهی و بین کارگاهی، ۱۰۰۰ استاندارد آموزش مهارت در مرحله دوم و آغاز به کار ۱۴۰ مرکز مهارت آموزی جوار کارگاهی و بین کارگاهی در سراسر کشور با گرامیداشت روز کار و کارگر افزود: بدون تردید صیانت از مقام کارگر در گروی روی آوردن به مهارت آموزی است.
وی با بیان اینکه در موج چهارم فناوری، شأن انسانیت می‌طلبد که تغییرات جدی در حوزه کاری شکل دهیم، گفت: مربیان سازمان فنی و حرفه‌ای در جستجو منزلتی، چون معلم هستند و نباید این تبعیض و تفاوت وجود داشته باشد.
آقای هاشمی با بیان اینکه لایحه‌ای را تنظیم کردیم که وزیر تعاون آن را به دولت محترم تقدیم کند که هم ترازی مربیان فنی و حرفه‌ای و دیگر معلمان در دستور کار قرار گیرد.
هاشمی افزود: امروز بیش از ۴۵ درصد ورودی سالانه ما به مراکز آموزشی و آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای را فارغ التحصیلان دانشگاهی شکل می‌دهند.
معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه امروز دانشگاه آزاد اسلامی به این نتیجه رسیده است که به مهارت آموزی روی آورد، گفت: آموزش و پرورش باید ۵۰ درصد و وزارت علوم باید ۳۰ درصد ظرفیت خود را در اختیار توسعه مهارت قرار دهد.
اوسط هاشمی افزود: تغییر در سرفصل‌های آموزشی و پذیرش دانشجویان در کارگاه‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای از اقداماتی است که قرار است در دانشگاه آزاد اسلامی لحاظ شود.
وی گفت: ما بر آنیم که هر دانش آموزی که فارغ التحصیل می‌شود، مهارت نیز داشته باشد تا موقعیت موثر شغلی برای او فراهم شود.
رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور گفت: سیاست ما به سمت جامعه محوری مهارت سوق داده می‌شود و در طول چهل سال گذشته عمده‌ترین محوریت سازمان، آموزش بوده است.
رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای با بیان اینکه سیاست ما به سمت جامعه محوری مهارت سوق داده می‌شود، گفت: در چهل سال گذشته عمده‌ترین محوریت سازمان آموزش بوده است.
هاشمی بیان کرد: امروز مراکز جوارکارگاهی به ۲۴۶ مرکز رسیده است و تا پایان مهر ۹۸، این تعداد ۹۰ واحد بوده است و از مهر ۹۸ به بعد این عدد به ۲۴۶ مرکز ارتقا یافته است.
وی با بیان اینکه برخی از اقدامات احیای مراکزی است که تعطیل شده بود، گفت: تاسیس ۱۰۵ مرکز جدید نیز حاصل مدیریت جمعی ۲۰ ماهه ماست.
هاشمی با بیان اینکه حکومت‌ها به سمت دیجیتالی شدن پیش می‌روند و کارگاه‌های ما از عهده پاسخ به نیاز امروز بر نمی‌آیند افزود: تمام کارگاه‌های کشوری می‌توانند جزو کارگاه‌های کارآموزی باشند و تمامی استادکاران می‌توانند جزو مربیان و استادکاران ما باشند.
وی با بیان اینکه اقبال واحد‌های صنعتی ما را به آن داشت که ۱۱۰ درصد رشد نسبت به چهل سال گذشته رقم بزنیم، افزود: هزار و ۴۰۰ مرکز جوار کارگاه را برای سال جاری پیش بینی کردیم که برای آن گام‌های موثری برداشته شده است
هاشمی گفت: ۵ هزار و۴۰۰ استاندارد در ۴۰ سال صرفا بر روی موضوع شغل تدوین شده بود و بازنگری و روآوری به استانداردی که زیرساخت مهارت را به نحوی شکل دهد که ما را در کنار جوانان جویای کار قرار دهد، در اولویت است.
معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه امروز استاندارد ما بر ارزیابی شغلی، شایستگی و حرفه می‌اندیشد و با شرکا و ذی نفعان این امر شکل می‌گیرد، بیان کرد: مراکز سنجش مهارت به معنی تضمین کیفیت آموزش است و به ایرانیان اطمینان می‌دهد با در دست داشتن گواهی نامه می‌تواند در جایگاه خود باشند.
رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای با بیان اینکه مربی باید با نگاه جدید و تجهیزات جدید در موقعیت خود باشد و تغییرات نیازمند بازنگری است، گفت: ما از عرضه محوی در مهارت عبور کردیم و امروز نگاه ما به نیاز بازار و تقاضاهاست.
اوسط هاشمی با بیان اینکه در گذشته ۳۱ درصد فعالیت‌ها در سازمان فنی و حرفه‌ای در راستای تقاضا بود و امروز نزدیک ۶۰ درصد آموزش‌ها حاصل تقاضاهاست، گفت: بدون دستیابی به مهارت گفتگو و توسعه ارتباط نمی‌توانیم جریان شویم و باید برای این جریان به گروه‌های مرجع وصل شویم و قابلیت‌های ملی و منطقه‌ای باید در اولویت قرار گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها در قزوین 
۱۱ مصدوم در پی تصادف در خودرو
جان باختن دختر بچه قاینی بر اثر برخورد صاعقه
مهمانی لاله‌ها در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
تزریق ۷.۸ همت از دارویار بیمه‌ها و داروخانه‌ها
مزایای انتخابات تناسبی و تقویت نقش احزاب
بهره برداری ۹ طرح در بندر خمیر
یک ویدیو از ماهیت خاندان منحوس پهلوی در مورد شکار در گرگان
بزرگداشت یاد و نام شهدای گرانقدر در گلستان
پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی در پی درگذشت استاندار اسبق فارس
شمسایی: تنها به فینال فکر می‌کنیم؛ حق نداریم اشتباهات را تکرار کنیم
تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در پردیس
انهدام شبکه قاچاق سوخت در فارس
هفته بیستم لیگ برتر فوتبال، پیروزی استقلال مقابل شمس‌آذر در نیمه نخست
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی در آذربایجان شرقی
آغاز نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در ۲ سینمای چهارمحال و بختیاری
کلنگ ساخت بیمارستان مهستان به زمین زده شد
برد بانوان فوتسالیست گلبرگ مقابل نماینده خوزستان
اجرای طرح سلام محله در گرمسار و مهدیشهر
شیرخشک های نستله دهها کودک را در انگلیس مسموم کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)