• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۳۶۲۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۹
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد،

سالمندان بالای ۸۰ سال، نگران جا ماندن از واکسیناسیون کرونا

مرحله دوم واکسیناسیون کرونا برای افراد بالای ۸۰ سال شروع شده و قرار است تا پایان این هفته همه این افراد واکسن بزنند، اما دریافت نکردن پیامک، تعداد زیادی از این سالمندان را نگران کرده است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هفتم اردیبهشت امسال از آغاز مرحله دوم واکسیناسیون کرونا برای سالمندان بالای ۸۰ سال خبر داد. از آن روز تاکنون عده‌ای از سالمندان بالای ۸۰ سال پیامک واکسن کرونا را دریافت کردند و به آنان اعلام شده که کی و کجا برای دریافت واکسن مراجعه کنند، اما نرسیدن پیامک به تعداد زیادی از این سالمندان، آنان را نگران کرده که مبادا از برنامه واکسیناسیون کرونا جا بمانند و از قلم بیفتند.

وزارت بهداشت، اعلام کرده اطلاعات همه سالمندان را در سامانه‌های بهداشتی دارد و با آنان تماس می‌گیرند یا پیامک می‌فرستند، اما عده زیادی از سالمندان هستند که تاکنون هیچ مراجعه‌ای به مراکز بهداشتی نداشته اند و مطمئن نیستند که اطلاعات آن‌ها در وزارت بهداشت موجود باشد یا با آنان تماس گرفته شود، حتی بسیاری از آن‌ها ممکن است تلفن موبایلی به نام خود نداشته باشند.

همزمان با این نگرانی‌ها پیام‌ها و مطالب زیادی در فضای مجازی منتشر شد که مردم و سالمندان برای دریافت واکسن کرونا در برخی سایت‌ها ثبت نام کنند یا به برخی مراکز مراجعه کنند. وزارت بهداشت تکذیب کرد، اما عده زیادی از مردم در این سایت‌ها و مراکز ثبت نام کردند یا مراجعه حضوری داشتند، در برخی از این مراکز حتی از افراد نام نویسی هم شده و البته پلیس فتا اعلام کرد که برخی از سایت‌های جعلی با سوءاستفاده از این موقعیت عده‌ای را فریب داده اند.

آقای دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزیر بهداشت نیز هشتم اردیبهشت در واکنش به این نگرانی‌ها اعلام کرد: فعلا هیچ نیازی به مراجعه سالمندان بالای ۸۰ سال برای تزریق واکسن کرونا نیست. همکاران شبکه بهداشت تا آخر هفته آینده با آنان تماس می‌گیرند و فراخوان می‌شوند. اگر تا پایان این هفته با سالمندان تماس گرفته نشد، می‌توانند با مراجعه به سایت salamat.gov.ir کد ملی خود را وارد و ثبت نام کنند.

با این وجود هنوز در سایت اعلام شده از سوی وزارت بهداشت بخشی برای ثبت نام سالمندان دیده نمی‌شود و این سایت فقط سه گزینه دارد که شامل سامانه خودارزیابی بیماری کرونا، سامانه ثبت نام اصناف و صنایع و سامانه ثبت نام مراکز ارائه دهنده مراکز خدمات دندانپزشکی است.

اعلام پایان واکسیناسیون کرونای افراد بالای ۸۰ سال در این هفته و نرسیدن پیامک فراخوان یا تماس مراکز بهداشتی به گروه زیادی از سالمندان، آنان را نگران کرده، اما آقای علیرضا رئیسی معاون بهداشتی وزیر بهداشت اعلام کرده است: سالمندان نگران نباشند کسی از قلم نخواهد افتاد و هفته آینده با راه اندازی این سایت و ثبت نام از جا افتادگان همه سالمندان بالای ۸۰ سال واکسن کرونا را دریافت خواهند کرد.

آنچه بر نگرانی این گروه از سالمندان افزوده، این است که معاون بهداشت وزیر بهداشت روز شنبه اعلام کرد که هفته آینده واکسیناسیون کرونا برای افراد ۷۵ تا ۸۰ سال شروع می‌شود، این در حالی است که هنوز عده زیادی از سالمندان بالای ۸۰ سال واکسن نزده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
اقای‌نمکی‌وزیربهداشت چه‌شد‌هي‌‌واکسن‌واکسن میکردید‌میگفتید‌واکسن‌کرونادر،راهست‌این‌قولهایی‌که‌به‌مردم‌میدادید‌چه‌شد‌مردم‌که‌دارن‌تلف‌میشنهمه‌ازدست‌رفتند‌‌
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق قم فردا و پس فردا در قم
الزام شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری
ثبت ۱۲ فقره سرقت سیم مخابراتی در پرونده سارق برخواری
معرفی سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد
کارگاه آموزشی ترویج بهره‌وری و الگوی کشت در دره‌شهر
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)