• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۴۰۴۰
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۱
سیاسی » انتخابات

محمد صادقی: انتشار تصادفی فایل صوتی ظریف بعید است

نامزد احتمالی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: بعید می‌دانم که فایل صوتی ظریف تصادفی وارد رسانه‌ها شده باشد، با این کار هم ظریف را سوزاندند و هم منافع ملی ما را به خطر انداختند.

محمد صادقی: انتشار تصادفی فایل صوتی ظریف بعید استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای شاهین محمد صادقی در نشست خبری افزود: قطعا مطالبی که در آن فایل منتشر شده فوق محرمانه بود و روابط ما را با کشور‌های مختلف بهم زد و منافع و مصالح ملی ما را به خطر انداخت.

وی گفت: من بعید می‌دانم که این فایل تصادفی وارد رسانه‌ها شده باشد، چراکه با این کار هم ظریف را سوزاندند و هم منافع ملی ما را به خطر انداختند که بعد از انتشار این فایل صوتی رییس جمهور تنها یک نفر را برکنار کرد.

نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری درباره عملکرد سیاست خارجی دولت روحانی نیز افزود: عملکرد روحانی در سیاست خارجی موفق نبوده است، در بحث برجام که من آن موقع نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بودم به برجام رای ندادم، اما برجام امروز یک قرارداد منعقد شده است که هر دو طرف باید به تعهداتشان عمل کنند.

محمدصادقی افزود: یک تعهد ما داریم که به تعهدات خود عمل کردیم، اما طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکرده است، ما منتظر عمل آن‌ها به تعهدات خودشان هستیم، اگر عمل نکردند بحثی نخواهیم داشت و نبایستی به طرف مقابل اعتماد کرد.
وی گفت: در بحث سیاست خارجی، ظرفیت سیاست خارجی ما بالاست و به ما اجازه می‌دهد که هرجا منافع ما اجازه دهد وارد مذاکره شویم، تلاش ما این است که بین کشور‌های اسلامی هم آوایی ایجاد کنیم و درباره کشور‌های همسایه هم همین اولویت را داریم ما باور داریم که دنیا ۲۰۰ کشور دارد نه صرفا یک کشور.

محمد صادقی با بیان اینکه نباید ذلیلانه مذاکره کنیم افزود: ما هرگز در مذاکره را نبستیم و اکنون نیز بر اساس سه اصل عزت حکمت و مصلحت مذاکره خواهیم کرد.

وی درباره برنامه خود برای تامین امنیت پایدار نیز گفت: امنیت پایدار منطقه‌ای را در همکاری امنیتی و نظامی سیاسی کشور‌های منطقه می‌دانیم و مانع این می‌شویم که دیگران بخواهند برای ما امنیت تامین کنند.

داوطلب احتمالی انتخابات ریاست جمهوری افزود: قدرت دفاعی ما هم بازدارندگی در اوج است و اصلا محدودیتی برای خود قائل نمی‌شویم و منتظر اجازه و اذن دیگری هم نخواهیم بود، موشک ما ضامن امنیت همسایگان است و هیچ وقت امنیت همسایگان و کشور‌های اسلامی را به خطر نخواهیم انداخت، ولی قدرت خود را رها نمی‌گذاریم.

وی گفت: امروز می‌توانیم از توان جوانان استفاده و در مرز‌های دانش حرکت کنیم. اصل ما این است و هر جا لازم باشد از توان کشور‌های دیگر و صنعت آن‌ها استفاده خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
مشاور رسانه‌ای حماس: در حال بررسی پیشنهاد‌ها برای دستیابی به توافق در غزه هستیم
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)