• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۴۹۸۷
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۹
کرمانشاه » اقتصادی
دادستان کرمانشاه عنوان کرد:

ضرورت بسته شدن راه هرگونه قاچاق گندم در استان کرمانشاه

دادستان کرمانشاه با تاکید بر اهمیت حفظ امنیت غذایی کشور گفت: در این زمینه ضروریست راه هر گونه قاچاق گندم در استان کرمانشاه بسته شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، شهرام کرمی دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه با بیان اینکه شیوع و همه گیریضرورت بسته شدن راه هرگونه قاچاق گندم در استان کرمانشاه بیماری کرونا منجربه کاهش نیرو در بخش کشاورزی و همچنین تغییرات در سیاست‌های صادراتی بسیاری از کشور‌های جهان شده، اظهار داشت: این موضوع در کوتاه مدت برنامه ریزی و هشدار بسیاری از کشور‌های منطقه را در زمینه امنیت غذایی بدنبال داشته است.

وی افزود: در این راستا، ازهم اکنون کشور‌های وارد کننده برای افزایش سطح ذخایر مواد غذایی خود در تلاش هستند و کشور‌های بزرگ صادر کننده نیز برای محدودسازی صادرات خود اقدام می‌کنند که این مسئله افزایش کم سابقه قیمت محصولات غذایی اصلی مانند گندم و برنج را در برخی از کشور‌ها به همراه داشته که با توجه به وضعیت کنونی قیمت ارز منجر به ارزش چند برابری قیمت گندم در کشور‌های همسایه شده است.

دادستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: براین اساس طبق گزارش‌های واصله، علیرغم اهمیت گندم در نظام اقتصادی کشور و به ویژه در شرایط فعلی برخی از افراد تحت عنوان "سلف خری" درتلاش هستند تا با استفاده از شرایط کنونی نسبت به انباشت و قاچاق محصولات استراتژیک از جمله گندم به کشور‌های همسایه و کسب سود هرچه بیشتر اقدام کنند.

کرمی تصریح کرد: این اقدام نه تنها موجب تشویش اذهان عمومی می‌شود بلکه در شرایط فعلی موجب اخلال در نظام اقتصادی و در نتیجه گران شدن نا متعارف قیمت نان به عنوان قوت غالب مردم خواهد شد.

وی با بیان اینکه طبق گزارش‌های واصله برخی افراد سودجود از هم اکنون اماکنی را جهت انبار گندم در نظر گرفته اند، گفت: این افراد ضمن ارتباط مستقیم با کشاورزان و گه گاه تبلیغات در فضای مجازی عنوان می‌کنند که گندم را به صورت نقدی و با قیمتی بالاتر از نرخ مصوب دولتی خریداری می‌کنند.

دادستان کرمانشاه در ادامه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم جلوگیری از قاچاق محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: همچنین رئیس قوه قضائیه نیز همواره تاکید دارد که دادستان‌های مناطق مرزی و بنادر با همکاری دستگاه‌های امنیتی و انتظامی باید با یک هماهنگی جدی، پیگیری مجدانه و اقدام بدون تسامح به گونه‌ای فعال‌تر در مبارزه با قاچاق عمل کنند تا مردم تفاوت این مبارزه و نتایج آن را به خوبی احساس کنند.

کرمی گفت: بنابراین در ادامه اقدامات صورت گرفته در سال گذشته در سطح استان مقرر است به منظور پیشگیری از اخلال در نظام اقتصادی در جهت صیانت از حقوق عمومی و تامین آرامش ذهنی و روانی شهروندان در امر مبارزه با قاچاق گندم اقداماتی در دستور کار دستگاه‌های ذیربط قرار گیرد.

وی اعلام کرد: بنابراین به همه دادستان‌های عمومی و انقلاب شهرستان‌های تابعه به ویژه شهرستان‌های مرزی تاکید می‌کنیم، ضمن طرح موضوع در شورای تامین شهرستان و همچنین نظارت جدی بر دستگاه‌های متولی در راستای صیانت از حقوق عمومی تمهیدات لازم را به منظور مقابله با انبار و قاچاق گندم و یا آرد در حوزه قضایی مربوطه در نظر بگیرند.

دادستان کرمانشاه اظهار داشت: همچنین فرماندهی مرزبانی استان با همکاری اداره کل اطلاعات و اطلاعات سپاه ضمن تقویت اشراف اطلاعاتی بر منطقه و حوزه استحفاظی به طور جد برای مقابله با قاچاق کالا‌های اساسی به ویژه گندم اقدام و به تشدید مبارزه با قاچاق در مرز‌های کشور بپردازند و همچنین در این راستا لازم است مراقبت‌های بیشتری از مبادی ورودی و خروجی استان صورت گیرد.

وی یادآورشد: استانداری با نظارت بر شرکت غله و خدمات بازرگانی تمهیداتی در نظر بگیرد که گندم در سریع‌ترین زمان ممکن از مردم خریداری شده و پرداخت وجه نیز نیز در اسرع وقت صورت گیرد.

کرمی گفت: همچنین لازم است پلیس فتا نسبت به شناسایی افرادی که از طریق فضای مجازی نسبت به خرید غلات مانند گندم، جو، برنج و ... به صورت عمده مبادرت می‌کنند اقدام و ضمن اخذ تعهد کتبی به آنان هشدار داده شود که در صورت خرید و انبار کردن گندم، تمامی محصولات دپو شده توقیف و به سیلو‌های دولتی انتقال داده می‌شود.

دادستان کرمانشاه با تاکید براینکه یکی از روش‌های بسیار محتمل قاچاق گندم تحویل به کارخانجات آرد است تا پس از تبدیل آن به آرد از کشور خارج شود، گفت: استانداری باید با استفاده از سامانه خرید و فروش آرد به صنوف، خبازی‌ها و آزادپز‌ها تمهیداتی در نظر گیرد که فروش گندم به کارخانه‌ها متناسب با آردی که آن‌ها به نانوایی‌ها تحویل می‌دهند، انجام گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزیر جهادکشاورزی: یکسان‌سازی نرخ ارز، گامی در مسیر شفافیت و رونق اقتصادی
دعوت مردم انقلابی خراسان شمالی به حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن
بررسی روند پیشرفت زیرساخت‌های انتظامی در جنوب کرمان
صدور کد رهگیری ۳.۷ میلیون معامله در سامانه خودنویس
بهره‌برداری از طرح توسعه میدان گازی توس با فرمان رئیس‌جمهوری
تبدیل بیش از ۷۰ درصد اراضی پادگان ۰۶ پایتخت به پارک عمومی
مجموعه آثار« میرزاحسن رشدیه» گامی در جهت تعلیم و تربیت
صنایع یزد تا ۱۴۰۶ موظف به تأمین آب از منابع غیرمتعارف شدند
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است
جدال حساس نساجی و شهرداری نوشهر در شهرآورد مازندرانی ها
برگزاری جشنواره غذا در دبیرستان معصومیه شهر بایگ
ورود معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور
آغاز عملیات اجرایی تکمیل رینگ حاشیه‌ای شهر یزد
ساخت ۶۴ مدرسه طبق الگوی مدرسه دارالفنون در هر استان
«نیم نگاه»، در رادیو سلامت
هوای سالم مشهد در بیستمین روز بهمن
بهره برداری از ۱۲۰ طرح اقتصادی و عمرانی در الیگودرز
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
جای خالی یک پسر
برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)