• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۶۴۳۲
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۸
سیاسی » دولت

روز قدس از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران است

رئیس جمهور با بیان اینکه با نامگذاری روز جهانی قدس توطئه بزرگ امریکا و صهیونیست‌ها شکسته شد، تصریح کرد: آن‌ها فکر می‌کردند قدس برای همیشه فراموش شده و اشغالگر در سرزمین‌های اشغالی تثبیت شده است.

روز قدس از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ آقای روحانی در ادامه سخنانش در جلسه هیأت دولت با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز جهانی قدس، این روز را یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی دانست که به ابتکار بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) نامگذاری شد.

وی گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و زمانی که رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی یورش برد و جنوب لبنان را نیز بمباران کرد در آن شرایط حضرت امام خمینی (ره) جمعه پایان ماه مبارک رمضان را روز قدس اعلام کردند و در همان سال راهپیمایی در ایران و برخی کشور‌های مسلمان برگزار شد و با گذشت زمان کشور‌های بیشتری به این ندا پاسخ مثبت دادند چه کشور‌های منطقه و چه کشور‌های اروپایی و امریکایی.

آقای روحانی اضافه کرد: این زلزله را امام ایجاد کرد و به آن‌ها فهماند که قدس پیروز است، ملت فلسطین به سرزمین خود بازخواهند گشت دیر یا زود و قدس و مسجدالاقصی عنوان قبله گاه اول مسلمانان در اختیار مسلمانانی که همه ادیان به این سرزمین احترام می‌گذارند و باید احترام بگذارند قرار خواهد گرفت و این سرزمین از دست اشغالگران نجات پیدا خواهد کرد.

رئیس جمهور از صهیونیست‌ها به عنوان دشمنان منطقه، امنیت و ملت فلسطین و دشمنان همسایگان و قاتلان و سفاکان و به عنوان کسانی که میلیون‌ها انسان را از خانه و کاشانه خود آواره کرده اند نام برد و افزود: در دهه‌های گذشته جانی‌ترین افراد در تاریخ صهیونیست‌ها هستند.

وی گفت: البته گروهی مثل داعش آمدند که آن‌ها هم مثل صهیونیست‌ها جلاد بودند، اما دوران آن‌ها کوتاه بود و به سر آمد، ولی صهیونیست‌ها بیش از هفتاد سال است که این سرزمین را اشغال کرده اند.

آقای روحانی با اشاره به این که صهیونیست‌ها همیشه علیه انقلاب اسلامی، ملت ایران، امام و رهبری و رزمندگان ما کینه خاصی داشته اند، افزود: خود آن‌ها وقتی انقلاب پیروز شد گفتند پیروزی انقلاب یک زلزله در منطقه بود و علیه انقلاب اسلامی و مردم ایران بسیار تلاش کردند تا انقلاب را سرنگون کنند.

رئیس جمهور با اشاره به این که ریشه تمام گرفتاری‌هایی که ملت ما شاهد هستند به صهیونیست‌ها برمی گردد، گفت: در سال ۱۳۹۳ موضوع برجام تمام بود و در حال توافق نهایی بودیم و توافق نهایی صورت گرفته بود، ولی صهیونیست‌ها و ارتجاع منطقه به اروپا آمدند و سر امریکا کلاه گذاشتند و به امریکایی‌ها گفتند چرا برای توافق نهایی عجله می‌کنید، چند ماه صبر کنید ما قیمت نفت را آنقدر پایین می‌بریم که هر چه شما بگویید ایران قبول کند.

آقای روحانی افزود: البته قیمت نفت ۱۰۴ دلار و ۱۱۲ دلار را تا ۲۵ دلار پایین آوردند و مشکلات فراوانی درست کردند و همه فشار‌ها را بر ما وارد آوردند.

رئیس جمهور گفت: البته در نهایی شدن برجام تأخیر افتاد چرا که قرار بود برجام سال ۱۳۹۳ نهایی شود و آن را تأخیر انداختند تا سال ۹۴ صورت گرفت، اما هیچ طرفی نبستند و زمانی که برجام موفق شد باز توطئه‌های بزرگی کردند برای این که توافق را به هم بزنند، باز هم موفق نشدند.

آقای روحانی افزود: برجام مستقر شد و اسرائیلی‌ها عصبانی و ناراحت شدند و هیچ کسی در دنیا ناراحت‌تر از صهیونیست‌ها در سال ۹۴ نبود.

رئیس جمهور گفت: تمام دوستان ما در سال ۹۴ به ما تبریک گفتند از عراق، سوریه، لبنان و همه کشور‌های دوست و همه عزیزان ما در منطقه مانند حزب الله به ما تبریک گفتند، اما صهیونیست‌ها عصبانی و ناراحت بودند که چرا امریکا این کار را کرد و از همان روز به دنبال توطئه رفتند و این توطئه را ادامه دادند.

وی افزود: این توطئه را از طریق انتخابات امریکا توانستند عملی کنند آن‌ها برای پیروزی ترامپ کار بزرگی کردند و می‌دانستند ترامپ آدم ناشی‌ای است و راحت می‌شود سرش کلاه گذاشت و سر او کلاه گذاشتند و او را مزدور خود کردند و برجام را به هم زدند و فکر کردند حالا که برجام را به هم زده اند دیگر تمام شد.

رئیس جمهور گفت: صهیونیست‌ها در سال ۵۷ از پیروزی انقلاب اسلامی ناراحت بودند و تحریم و جنگ اقتصادی علیه ایران درست کردند و این حرفی که ترامپ می‌گفت ایران بیش از سه ماه نمی‌تواند بماند این حرف صهیونیست‌ها بود، ترامپ که چیزی سرش نمی‌شد و سه ماه و چهار ماه را بلد نبود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهر و موم چهار واحد صنفی متخلف در کاشان
دیدار مردمی فرمانده انتظامی آذربایجان غربی
صداهای انفجار در جنوب ری ناشی از برگزاری رزمایش «الی بیت‌المقدس ۱۶» است
بازگشت «عشق کتاب» به رادیو سلامت
قطع آب ادارات پر مصرف در تهران
تمدیدمهلت ارسال مقالات همایش ملی استثنایی در هزاره سوم
مهلت یک‌ماهه برای ساماندهی جمعه‌بازار یاسوج
اختصاص ۲۸۰ تُن قیر رایگان به شهرداری‌های مهاباد، گوگ‌تپه و خلیفان
وضعیت ورودی گردشگری به کشور به شرایط عادی رسیده است
رخت سفید زمستان بر تن تکاب نشست
دست پربرکت آسمان بر مزارع کشاورزان خراسان شمالی
بارش برف و وضعیت تعطیلی مدارس زنجان
درمان نوین در «دکتر سلام» و پخش «نون خ ۵» با کیفیت ۴ K
فرایند صادرات و واردات کالا بین ایران و پاکستان
ساخت و سازهای غیرمجاز معضلی جدی در کهگیلویه و بویراحمد
تخصیص ۷۸ میلیارد تومان برای تقویت شهرداری‌های اردبیل
«نیلو و تی‌تی» به پویا رسید؛ «طوفان بی‌پایان» در راه آنتن شبکه سه
پروبیوتیک‌ها در مسیر کنترل قند خون پیش‌دیابتی‌ها
گرامیداشت روز کازرون با نمایشگاه صنایع دستی
ضابطین دادگستری حلقه مهم ارتباط میان مردم و دستگاه قضایی هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)