• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۷۱۰۹
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۰
سیاسی » انتخابات

حشمتیان: رزومه من از داوطلبان ریاست جمهوری قوی‌تر است

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری گفت: رزومه من از خیلی از داوطلبان ریاست جمهوری ادوار گذشته و اکنون قوی‌تر است.

آقای قدرتعلی حشمتیان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با چه هدفی اعلام داوطلبی کرده اید؟ افزود: به عنوان نماینده جریان مستقلین و اعتدال گرایان که پس از جریان اصول گرایی و اصلاح طلبی، جریان سوم تعریف می‌شود؛ برای پرشور کردن تنور انتخابات در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و برای اقتدار نظام به میدان آمده ام.

دبیرکل حزب مستقل و اعتدال ایران گفت: حزب در جلسات متعدد بنده را به عنوان داوطلب اختصاصی خودشان در نظر گرفته اند و احزاب همراه که در جبهه مستقلین و اعتدال گرایان هستند به ۱۴ داوطلب رسیدند که در نهایت اولویت اول آن‌ها بنده است و احساس می‌کنم در این برهه زمانی می‌توانم برای ریشه کن کردن فساد موفق باشم و آن را به صفر برسانم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا برای ریشه کنی فساد برنامه هم دارید؟ ​افزود: برنامه مفصلی در ۲۵ بند دارم که در رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها منتشر شده است.

آقای حشتمیان گفت: آمده ام تا شعار استقلال، آزادی جمهوری اسلامی را عینیت ببخشم و معتقدم اکنون باید استقلال، آزادی جمهوری اسلامی همانند قانون اساسی اجرا شود؛ ما باید آزادی را در چارچوب قانون اساسی به ملت برگردانیم.

وی افزود: هدف دیگرم برای حضور در انتخابات؛ رفع معضل بیکاری و تک رقمی کردن آن است و مشکلات بیکاری و ازدواج جوانان و مباحث معیشتی بود که من را وادار کرد در این عرصه ورود کنم؛ چون خودم از صفر شروع و مراحل را طی کرده ام تا به اینجا رسیدم، حالا احساس می‌کنم بتوانم مثمر ثمر باشم.

رئیس جبهه مستقلین و اعتدال گرایان که خود را از همه داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری ادوار گذشته و کنونی به لحاظ رزومه کاری قوی‌تر می‌دانست گفت: در دوران دفاع مقدس و در دوره نمایندگی مجلس و در زمان ریاستم در خانه احزاب اقداماتی داشتم که نشان می‌دهد رزومه من از خیلی از آقایانی که اعلام داوطلبی کردند، ​ قوی‌تر است و اگر شورای نگهبان اجازه ورود به من دهد مسائل مهم تری دارم که خدمت ملت ایران عرض می‌کنم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در باره سوابق اجرایی خود گفت: ۱۵ سال مدیر کل روابط عمومی در نیروی انتظامی، سپاه، صدا و سیما و ستاد کل نیرو‌های مسلح بودم و به عنوان مدیرکل نمونه روابط عمومی کشور هم انتخاب شدم.

آقای حشمتیان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه کار اجرایی تان چه بوده است؟ گفت: در روابط عمومی امور روابط عمومی را در راستای مسائل اجرایی پیش می‌بردم و معاون سازمان صنایع دستی کشور هم بودم و در دوره نمایندگی مجلس نیز سعی می‌کردم اقدامات اجرایی برای مردم انجام دهم.

وی درباره شعار انتخاباتی اش افزود: من با شعار «آسایش دو گیتی؛ نه افراط نه تفریط» به میدان آمده ام.
این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی درباره مهم‌ترین اولویت اش در دولت گفت: دولت ما باید آنچه را که در قبل از انتخابات می‌گوید پس از انتخابات اجرا کند و اولویت من در دولت رفع مشکلات معیشتی و بیکاری است، چرا که مردم سوال می‌کنند چرا ۱۱ سال است مبلغ یارانه تغییر نمی‌کند و ارزش ۴۵ هزار تومان پول ۲ کیلو میوه است.

آقای حشمتیان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شما چقدر بنا دارید یارانه بدهید؟ افزود: اعلام نمی‌کنم و بر مبنای نیاز مردم در جامعه و بر مبنای بودجه کشور سعی می‌کنم مردم را راضی کنم؛ معتقدم قطعاً باید یارانه داده شود و قطع آن را به مصلحت نمی‌دانم، چرا که هم اکنون خیلی از روستاییان و محرومان با همین مبلغ یارانه زندگی می‌کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی درباره اولویت هایش در عرصه سیاست خارجی نیز گفت:​ به جز رژیم منحوس صهیونیستی؛ معتقدم باید با همه کشور‌ها گفتگو کرد و نمی‌توانیم بگوییم که دشمنان و دوستان ما دائمی هستند و باید با همه کشور‌ها تعامل داشته باشیم.
این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با برجام چه می‌کنید؟ افزود: باید برجام را ادامه دهیم، اما حتماً مسائل اقتصادی و سیاسی را توامان باید ببینیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای حشمتیان درباره نوع رابطه با عربستان هم گفت: با هیچ کشوری نمی‌توانیم دائماً متخاصم و یا دوست باشیم و عربستان کشور همسایه و مسلمان است و ارتباطاتی داریم و نمی‌توانیم دائم قطع رابطه کنیم؛ باید با حفظ شان دو کشور در جهت انسجام ملت ارتباط برقرار کنیم و من در این ارتباط به دنبال اوج و ترقی ملت ایران هستم.

وی افزود: اکنون عربستان از طریق ولیعهد چند بار برای مسئولان ما از طریق عراق پیام فرستاده است، آن‌ها علاقه مندند با ما ارتباط برقرار کنند و ما باید مذاکراتمان را بر اساس عزت، انسجام و حاکمیت ملی تقویت کنیم.

این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه قبول دارید که عربستان و رژیم صهیونیستی در دشمنی با ما هم دست هستند؟ گفت: ما قطعاً باید به مسئولان عربستان بقبولانیم که یا ما را انتخاب کنند و یا رژیم صهیونیستی؛ کشور‌های مسلمان باید در کنار هم باشند تا مسلمانان در دنیا عزتمند بمانند.

به نظر شورای نگهبان تمکین می‌کنم

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری گفت: به مصلحت شورای نگهبان است که مرا تأیید کند و اگر نکرد تمکین می‌کنم.

آقای قدرتعلی حشمتیان در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا خودتان را رجل سیاسی و مذهبی می‌دانید؟ افزود: بله می‌دانم؛ بنده در خانواده‌ای مذهبی بزرگ شدم و پدرم در خرداد ۱۳۴۲ در راه انقلاب جان داد و خودم هم انسانی مذهبی هستم؛ در شب تولد امام حسن مجتبی به دنیا آمدم و ۶۵ سال است افطاری امام حسن مجتبی را تعطیل نکردم و حتی در ایامی که با کرونا مواجه هستیم بسته‌های معیشتی به حاشیه شهر فرستادم چرا که من چهره‌ای مذهبی هستم.

وی گفت: من چهره‌ای سیاسی هم هستم؛ چرا که هم نماینده مجلس بودم و هم رئیس خانه احزاب و هم رئیس جبهه مستقلین و اعتدال گرایان و دبیرکل حزب مستقل و اعتدال ایران هستم و در بعد نظامی هم منتخب اول کانون بازنشستگان نیروی انتظامی و عضو هیئت مدیره این کانون هستم.

این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر این که اگر شورای نگهبان به هر دلیلی صلاحیت شما را احراز نکرد از قانون تمکین می‌کنید؟ افزود: مهم بحث قانون اساسی است و من دلیلی نمی‌بینم شورای نگهبان مرا رد صلاحیت کند؛ من سردار مملکت و شهید زنده دوران دفاع مقدس هستم و در دوران دفاع مقدس ۶۲ ماه و ۱۸ روز در منطقه بودم و با توجه به خدماتم در مجلس و احزاب و به عنوان سرباز ولایت هیچ دلیلی نمی‌بینم شورای نگهبان مرا تأیید نکند.

آقای حشمتیان گفت: در مقایسه با خیلی از داوطلبان، رزومه من قوی‌تر است و احساس می‌کنم شورای نگهبان نسبت به من تعامل داشته باشد و با من صحبت کند، چون تنها نماینده داوطلب قوم کرد و لر هستم و آن‌ها تعصب عجیبی به من دارند و به مصلحت شورای نگهبان است که مرا تأیید کند.

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا تعدد داوطلبان ریاست جمهوری موجب سرگردانی مردم نمی‌شود؟ افزود: چند شب پیش با یکی از بزرگان صحبت و مشورت کردم و فرمودند که به مصلحت است تعداد داوطلبان کم باشد و من گفتم اگر من نیایم بقیه هم نمی‌آیند؟ قطعاً می‌آیند و البته من هم معتقدم که باید تعداد داوطلبان کم باشد.

آقای حشمتیان گفت: از اول انقلاب تا کنون حدود هزار نفر مملکت را چسبیده اند و رها نمی‌کنند و به عنوان اصلاح طلب و اصولگرا مرتب مملکت را دست به دست می‌کنند و اجازه ورود به دیگران را نمی‌دهند و ما مستقلین کشور که در زمان دفاع مقدس در خط مقدم بودیم از اصلاح طلبان و اصولگرایان استدعا می‌کنیم اجازه دهند ما هم آزمایش خودمان را پس بدهیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا حاضرید به نفع دیگر داوطلبان انتخابات کنار بروید؟ افزود: تا جایی که بتوانم به نفع هیچ کس کنار نمی‌روم؛ چون برای گرم کردن تنور انتخابات باید بمانم و خیلی از مردم به من گفتند اگر تو بیایی ما می‌آییم و اگر تو نیایی اصلاً رأی نمی‌دهیم.

این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری گفت: مردم امروز از وضع جامعه خیلی ناراحتند و من بنای کنار رفتن به نفع هیچ کسی را ندارم، اما به همه داوطلبان احترام خواهم گذاشت.

آقای حشمتیان در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا خبر برخی رسانه‌ها مبنی بر انتخاب معاون اولتان صحت دارد؟ افزود: من با آقایان حسن غفوری فرد به عنوان پیشکسوت و رضا رحمانی به عنوان وزیر سابق صنعت، معدن و تجارت که مشاور عالی وی هم بودم صحبت کردم که به عنوان معاون اول باشد.

وی درباره کابینه اش هم گفت: حداقل در کابینه من وزرای آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید زن باشند و سعی می‌کنم در انتخاب اعضای کابینه از افراد معتدل سه جریان (اصولگرا، اصلاح طلب و مستقلین) انتخاب کنم.

این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در جمع بندی سخنانش افزود: ملت شریف ایران؛ تاکنون عده‌ای محدود زمام امور مملکت را در دست گرفته اند و اجازه ورود به دیگران را نمی‌دهند و به صورت اتوبوس اصولگرا اتوبوس اصلاح طلب می‌آیند و مستقلان و اعتدال گرایان را به رسمیت نمی‌شناسند در حالی که اکنون مجلس و خانه احزاب ما شامل سه فراکسیون اصولگرا، اصلاح طلب و مستقلین و اعتدال گرایان است.

آقای حشمتیان گفت: در مجلس پنجم که بودیم خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم و ایشان فرمودند که خیر دنیا و آخرت شما در این است که آزاد و مستقل باشید و از این فرمایش ایشان حدود ۳۰ سال می‌گذرد، اما اجازه نمی‌دهند ما ورود کنیم.

وی افزود: از اصولگرایان و اصلاح طلبان می‌خواهیم که به ما مستقلان اجازه دهند یک بار مملکت داری کنیم تا بدانند ما هم می‌توانیم سیاست داخلی و خارجی داشته باشیم و مردم داری کنیم و وحدت و اتحاد را در میان اقشار جامعه به وجود آوریم.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جزئیات برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم و دوره تابستان دانشگاه آزاد
معرفی برترین‌های لیگ جهانی والیبال از «روی تور» شبکه ورزش
ممنوعیت آتش‌زدن کاه و کلش در مزارع برنج بابل
ادامه مبارزه با آفات بیولوژیک در مجموعه تاریخی بسطام
برداشت سیب زمینی تابستانه شهرستان بهار
مشارکت نوعدوستانه در کلاردشت؛ اهدای ۱۸۰۰۰ سی‌سی خون به نیازمندان
ثبت نام طلاب در دانشکده علوم قرآنی تهران
مهلت ثبت‌نام آزمون زبان MSRT تمدید شد
روایت ناگفته‌ها از سردار شهید حاجی‌زاده در «ملازمان حرم»
پذیرایی از زائران اربعین در ۶۳ موکب آذربایجان‌غربی
برداشت بیش از ۱۲ هزار تن انبه در سیستان و بلوچستان
اعلام زمان قرعه کشی لیگ برتر فوتبال
آتش‌زدن کاه و کلش مزارع برنج ممنوع است
طراحی و ساخت دستگاه هم‌زمان‌سازی تحریک الکتریکی متناوب فراجمجمه‌ای
افتتاح اولین مرکز توانبخشی بیماران روانی مزمن در البرز
تاب‌آوری بنگاه‌های اقتصادی نیازمند توجه جدی و حمایت مستمر
زلزله شاهرود آسیبی به بنا‌های تاریخی وارد نکرد
پارچه‌های قاچاق در یزد توقیف شد
برگزاری مراسم چهلم شهدای حمله صهیونیستها، در سرخس
دریافت خدمات درمانی ۳۶ هزار مهاجر افغان حین خروج از کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)