• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۸۰۹۷
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۹
سیاسی » مجلس

موازنه قدرت در فلسطین و منطقه؛ به نفع مقاومت

رییس مجلس گفت: امروز موازنه قدرت در فلسطین و منطقه به نفع مقاومت است که می‌تواند ملت فلسطین را به گام نهایی و آرمانی خود بیش از هر زمان دیگری نزدیک سازد.

موازنه قدرت در فلسطین و منطقه؛ به نفع مقاومتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت؛ آقای محمدباقر قالیباف در پیامی ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس، تصریح کرد: عمیقاً معتقدم مقاومت و وحدت میان گروه‌های فلسطینی تنها گزینه‌های مردم فلسطین در مبارزه با رژیم کودک‌کش و غاصب صهیونیستی است و صهیونیست‌ها به هیچ وجه حقوق بشر و طرح‌های دموکراتیک را درک و مراعات نمی‌کنند. 
رییس مجلس شورای اسلامی در این پیام با بیان اینکه همه ما وظیفه داریم که ملت فلسطین را در این جهاد مقدس یاری رسانیم افزوده است: امروز موازنه قدرت در فلسطین و منطقه به نفع مقاومت است که می‌تواند ملت فلسطین را به گام نهایی و آرمانی خود بیش از هر زمان دیگری نزدیک سازد. تحقق این آرمان، وظیفه همه فلسطینیان و تمامی گروه‌ها و نهاد‌های سیاسی و مقاومتی و مردمی فلسطین و امت اسلامی است. 
 
متن پیام رئیس مجلس شورای اسلامی به این شرح است:
 
با درود به روح پرفتوح امام راحل عظیم الشأن حضرت امام خمینی (رضوانا... تعالی علیه) که هوشمندانه با نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس، رسالتی جهانی را برای آزادی سرزمین‌های اشغالیِ فلسطین و مسجدالاقصی، از لوث وجود رژیم جعلی صهیونیستی تبیین نمودند؛ این روز را گرامی میداریم و از خداوند متعال مسالت می‌نماییم که به مجاهدین فلسطین و مقاومت برای ریشه‌کن کردن این غدهی سرطانی از منطقه، ثباتِ قدم و پیروزی عاجل عطا فرماید.
 
نگاهی به دست آورد‌های برگزاری سالانه روز جهانی قدس نشان می‌دهد که ابتکار عمل امام راحلِ عظیم الشأن و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری نه تنها قضیه فلسطین را پویا و بالنده نموده، بلکه علیرغم توطئه‌های مکرر آمریکا و صهیونیست‌ها در حذف نام فلسطین از منطقه، همچنان مسئله مقاومت، اشغال فلسطین و آوارگی ۷ میلیون فلسطینی را در صدر موضوعات بین المللی قرار داده است. در این راستا برگزاری تظاهرات بازگشت فلسطینی ها، فراخوان و پیام مهمی مبنی بر عزم ملت فلسطین برای بازگشت به سرزمین مادری می‌باشد که تداوم آن به اهداف مقاومت و نزدیکتر شدن به آزادی مسجدالاقصی قبله اول مسلمین بیش از پیش کمک کرده است.
 
از نگاه نظام سلطه، هیچ کشوری در منطقه نباید از نظر قدرت ِاقتصادی و نظامی و حتی علمی و صنعتی بر رژیم صهیونیستی برتری داشته باشد. 
ماهیت و فلسفه وجودی رژیم صهیونیستی، از ابتدای تاسیسِ آن، توسط نظام سلطه، تا به امروز مبتنی بر تضعیف جهان اسلام و ممانعت از وحدت و انسجام امت اسلامی بوده است. این فلسفه شوم، همچنان به قوت خود باقی است و از نگاه نظام سلطه، هیچ کشوری در منطقه نباید از نظر قدرت ِاقتصادی و نظامی و حتی علمی و صنعتی بر رژیم صهیونیستی برتری داشته باشد. 
 
به باور ما هر حرکتی که جهان اسلام را از اولویت اصلی آن یعنی حمایت از فلسطین و آزادی قدس شریف منحرف سازد، بدون شک در مسیر خدمت به رژیم صهیونیستی و دیگر دشمنان جهان اسلام و قدس عزیز قرار دارد. 
 
به رغم تلاش و اعمال فشار برای عادی سازی روابط میان رژیم صهیونیستی، با تعداد اندکی از حاکمان عربی و اسلامی، اما امت اسلامی، همه ملت‌های منطقه و بسیاری از دولت‌ها، از آرمان آزادی فلسطین و قدس شریف و تشکیل دولت مستقل فلسطینی از بحر تا نهر منحرف نخواهند شد.
 
بی تردید فلسطین متعلق به فلسطینیان است و باید با ارادهی آنان اداره شود. جمهوری اسلامی ایران طرح دموکراتیک همه پرسی را بعنوان راهکارِ سیاسی در سازمان ملل به ثبت رسانده است. طرح همه پرسی از همه‌ی ادیان و اقوام فلسطینی، راه حلی است که می‌تواند بر چالش‌های امروز و فردای فلسطین فائق آید. این طرح نشان می‌دهد که ادعای یهودی ستیزی که نظام سلطه و صهیونیست‌ها آن را تکرار میکنند، بکلی بی اساس است. در این طرح، فلسطینیانِ اصیل، اعم از یهودی و مسیحی و مسلمان، در یک همه پرسی شرکت و سرنوشت خود را تعیین میکنند. آنچه قطعاً در آینده منطقه جایی ندارد نظام جعلی صهیونیستی است.
 
عمیقاً معتقدم مقاومت و وحدت میان گروه‌های فلسطینی تنها گزینه‌های مردم فلسطین در مبارزه با رژیم کودک‌کش و غاصب صهیونیستی است و صهیونیست‌ها به هیچ وجه حقوق بشر و طرح‌های دموکراتیک را درک و مراعات نمی‌کنند. همه ما وظیفه داریم که ملت فلسطین را در این جهاد مقدس یاری رسانیم. امروز موازنه قدرت در فلسطین و منطقه به نفع مقاومت است که می‌تواند ملت فلسطین را به گام نهایی و آرمانی خود بیش از هر زمان دیگری نزدیک سازد. تحقق این آرمان، وظیفه همه فلسطینیان و تمامی گروه‌ها و نهاد‌های سیاسی و مقاومتی و مردمی فلسطین و امت اسلامی است. 
 
وجود این روحیه جهادی و مقاومتی، رمز بسیار مهم و کلید موفقیتِ پیروزی‌های آینده ملت فلسطین و مقاومت خواهد بود و دشمن صهیونیستی با اطلاع از اهمیتِ این رویکرد، تمام تلاش خود را صرف کشتار زنان و کودکان فلسطینی، توسعه شهرکسازی، آوارگی بیشتر فلسطینی‌ها از خانه و کاشانه خود و تخریب آثار اسلامی در قدس شریف نموده تا هویت اسلامی و فلسطینی قدس و سرزمین‌های اشغالی را محو کند. 
 
هدف تعیین شده در روز جهانی قدس، تشکیل دولت واحد فلسطین در سراسر سرزمین مادری و به پایتختی قدس است.
اینجانب آمادگی کامل مجلس شورای اسلامی را برای همراهی و همکاری با مجالس کشور‌های اسلامی و جهان در مسیر نیل به هدف تعیین شده در روز جهانی قدس که همان تشکیل دولت واحد فلسطین در سراسر سرزمین مادری و به پایتختی قدس است اعلام و بر مواردی تأکید می‌نمایم:
 
اول- بی تردید وضعیت امروز سرزمین‌های اشغالی ایجاب میکند که همه کشور‌ها و سازمان‌های بین المللی در جهت تحقق حقوق مشروع ملت فلسطین به وظیفه و مسئولیت خود عمل کنند. این رسالت جهانی زمانی اهمیت پیدا می‌کند که ما در پرونده ننگین و نکبت بار رژیم صهیونیستی در طول ۷۳ سال اشغال سرزمین فلسطین، غیر از جنایت و ترور، تداوم محاصره غزه، کودک کُشی، اسارت، تخریب منازل، سرکوب آزادیها، پایمال کردن ابتدایی‌ترین حقوق بشر، نژادپرستی، ادامه الحاق اراضی فلسطین، شهرکسازی، تبعیض در واکسیناسیون پاندومی کرونا و ممانعت از تزریق واکسن کرونا به زندانی‌ها، نقطه مثبتی نمی‌ینیم. 
 
دوم - جمهوری اسلامی ایران افتخار دارد که به عنوان یک کشور حامیِ فلسطین و با هدف تأمین حداکثری امنیت ملی و امنیت منطقه غرب آسیا، ضمن حمایت از گفتمان مقاومت، همزمان، راه حل سیاسی و دموکراتیک، برگزاری همه پرسی در سرزمین‌های اشغالی با مشارکت همه ساکنین اصیل را برای تعیین سرنوشت، در سازمان ملل به ثبت رسانده است و پیگیر اجرای این راه حل میباشد. انتظار داریم که این ابتکار عمل مشروع توسط سازمان همکاری‌های اسلامی، اتحادیه‌های بین المجالس اسلامی، آسیایی و جهانی و جنبش عدم تعهد نیز مورد حمایت قرار گیرد. 
 
از پارلمان‌های اسلامی میخواهم با تشکیل کمیته‌های ویژه فلسطین، اقدامات خود را به منظور حرکت منسجم در حمایت از حقوق ملت فلسطین باز تعریف نمایند.
سوم - با توجه به شرایط منطقه و جهان، از پارلمان‌های اسلامی میخواهم بار دیگر با تشکیل کمیته‌های ویژه فلسطین، اقدامات تأثیرگذار خود را به منظور حرکت منسجم و یکپارچه در حمایت از حقوق ملت فلسطین باز تعریف نمایند.
 
چهارم – دولت‌ها و پارلمان‌ها می‌توانند با جدیت، ضمن رصد و پیگیری جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی و مستندسازی از جرایم ارتکابی سیستماتیک و مکرر رژیم صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین، پیگیری حقوقی و جنایی این جنایات در محاکم بینالمللی را در اولویت قرار دهند. 
 
پنجم – ضروریست اجرای مصوبات کمیته تحریم سازمان همکاری اسلامی علیه رژیم صهیونیستی مورد توجه مشترک پارلمان‌های کشور‌های اسلامی قرار گرفته و نمایندگان محترم در این زمینه قانونگذاری‌های ملی صورت گرفته را عملیاتی سازند. 
 
ششم – انتظار می‌رود، پارلمان‌های کشور‌های اسلامی، دولت خویش را مکلف سازند، با تشکیل یک کمیته تحقیق بین المللی، جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی را در محاکم رسمی محاکمه نمایند. مجلس شورای اسلامی آمادگی دارد در این خصوص رایزنی‌های لازم را با پارلمان‌های اسلامی به صورت فعال به عمل آورند.
 
از خداوند متعال مسالت داریم که به ملت فلسطین و مقاومت توفیق دهد تا بتوانند با ادامه مسیر جهادی، رسالت آزادی قبله اول مسلمین را هر چه زودتر محقق سازند و همه ادیان الهی بتوانند در منطقه عاری از وجود صهیونیست‌های اشغالگر، آزادانه در مسجدالاقصی به درگاه خداوند راز و نیاز نمایند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دوره آموزشی آیین دادرسی کار در ایوانکی
رشد ۴۵ درصدی ارزش بازار اوراق بهادار در ایران
آغاز خدمات‌رسانی شبانه‌روزی اتوبوسرانی پایانه آزادی به پردیس مسافری شرق
بازرسی از ۴۱ هزار واحد صنفی در خوزستان
سلامت قلب مردان با ۵۳۰ دقیقه ورزش
گسترش همکاری‌ با عربستان در حوزه حسابرسی و نظارت مالی
شناسایی ۱۱۲ مرکز استخراج غیرمجاز رمزارز در سال جاری
انجام ۴۸ سورتی پرواز توسط اورژانس هوایی خوزستان
راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در ۶۱ نقطه گیلان
هدیه‌ای از طرف شهدا
پخش دو پویا نمایی جذاب از قاب سیما
آموزش بیش از هفت هزار نفر از کشاورزان آذربایجان‌غربی در زمینه مدیریت مصرف آب
تشکیل شبکه دانشمندان جوان فرهنگستان علوم
بیماری پوکی استخوان را بیشتر بشناسیم
لزوم تسریع در صدور کیفرخواست ها و کاهش اطاله دادرسی در دادسرای دزفول
توجه به پدافند غیرعامل یک اصل مهم و اساسی است
کشف ترکیب شیمیایی منحصر‌به‌فرد در گلبرگ رز‌های وحشی
«آن دوازده نفر» به روی صحنه می‌رود
طنز و شیرین با برنامه رادیویی آبنبات زنجی
ترافیک پرحجم در جاده‌های اصلی خراسان رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
ثابت کردید برای رسیدن به قله‌ها، مانعی وجود ندارد
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)