• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۸۱۴۷
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۹
بین الملل » آمریکا
با وجود کاهش مسافرت‌های هوایی

افزایش خشونت مسافران در پروازهای آمریکا

با وجود کاهش مسافرت‌های هوایی، خشونت مسافران در پرواز‌ها در آمریکا افزایش یافته است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از تلویزیون سی ان ان، در حالی که سفر هوایی کاهش یافته است، خشونت مربوط به مسافران افزایش یافته است. قبل از عالم گیری کرونا، هر چند روز یک حادثه روی می‌داد، اما بعد از اجباری شدن ماسک، هر روز چند خشونت روی می‌دهد. این مسافران سرکش و متمرد از مقررات علیه سیاست بدون مدارای هوانوردی فدرال دست به خشونت می‌زنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

پیت مونتین خبرنگار این شبکه در گزارشی از فرودگاه ریگان گفت: اداره هوانوردی فدرال از چهار جریمه جدید علیه مسافران متمرد از قانون خبر داده است. این مجازات شامل جریمه ۳۵ هزار دلاری و حتی حبس است. این در حالی است که مسافران مشکل ساز همچنان رو به افزایش هستند.
خبرنگار سی ان ان گزارش داد: این مسئله جدیدی است که سفر هوایی در دوره عالم گیری کرونا با آن مواجه شده است. مسافران هوایی کنترل خود را از دست می‌دهند. اداره هوانوردی فدرال فقط در سه ماه گذشته ۱۳۰۰ گزارش درباره مسافران سرکش متمرد از قانون دریافت کرده است. سی ان ان گزارش اداره هوانوردی فدرال را درباره چهار مورد جدید دیده است که مسافران متهم به آزار و اذیت، چنگ زدن و کتک زدن مهمانداران هواپیما شدند. در یک گزارش گفته شده است یک مسافر شرکت هواپیمایی جت بلو آمریکا، همه چیز از مواد غذایی تا شیشه‌های الکل را پرتاب کرده است و موجب شد پرواز به مبدا بازگردد. او الان با جریمه ۳۲ هزار دلاری روبرو است.
یک زن کالیفرنیایی بعد از انتشار تصویر ویدئویی از پریدنش از پیشخوان گیشه بلیط در میامی عذرخواهی کرده است. اداره هوانوردی فدرال گفته است گزارش‌ها درباره مسافران سرکش متمرد از قانون هر چند روز گزارش می‌شد، اما الان چند بار در هر روز اتفاق می‌افتد.
استیو دیکسون مدیر اداره هوانوردی فدرال گفته است بخشی از اجرای سیاست مدارای صفر به این خاطر بوده است که مسافران برای شرکت در شورش کنگره (حمله به کنگره آمریکا) پرواز می‌کردند.
خبرنگار سی ان ان گزارش داد: اداره هوانوردی فدرال می‌گوید حتی درحال تحقیق درباره یک سناتور آلاسکا است که شرکت هواپیمایی آلاسکا مانع از پرواز او شده است، زیرا او از ماسک زدن امتناع کرده است. این در حالی است که این سناتور ادعا می‌کند معافیت ویژه دارد. در یک مورد جدید دیگر، اداره هوانوردی فدرال یک مسافر هوایی را به خاطر زدن مهماندار هواپیما با کیفش ۱۶ هزار دلار جریمه کرده است.
رئیس انجمن بزرگ مهمانداران هواپیمایی می‌گوید حمایت دولت فدرال ضروری است.
سارا نلسون گفت: این حمایت معنای زیادی دارد و پیام روشنی به مسافران می‌دهد که این‌ها مقررات است و اگر از آن تبعیت نکنید باید با پیامد‌های آن روبرو شوید.
خبرنگار سی ان ان گفت: این افزایش خشونت با میزان مسافرت‌های هوایی تناسبی ندارد. از این ۱۳۰۰ گزارش، اداره هوانوردی فدرال در حال بررسی جریمه برای سیزده مورد است و این سازمان اذعان دارد همچنان باید کاری در این زمینه انجام شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آسمان چهارمحال و بختیاری صاف تا کمی ابری
۲۴ ساعته شدن فعالیت مرز بین‌المللی باشماق
ارائه خدمات پزشکی و درمانی رایگان به مردم مناطق کم برخوردار شمال سیستان و بلوچستان
برنامه های «پایان‌نامه» و «تهران ۲۰» از قاب سیما
دانشگاه‌ها محور توسعه استان هستند
دو پارکینگ طبقاتی در شهر یزد ساخته می‌شود
اعلام جزییات برگزاری راسم ۱۳ آبان در اصفهان
لزوم ساخت نیروگاه هسته‌ای
آتش سوزی در جنگل های صخره ای چالوس 
اهدای ۵ سری جهیزیه به زوج‌های تحت پوشش بهزیستی کوهسرخ
رونمایی از ناوگان جدید حمل‌ونقل و آغاز ساخت زمین‌های چمن مصنوعی در محمدیه 
کاهش نسبی و تدریجی دما در روز‌های آینده
فراخوان رویداد سدرا در چهارمحال و بختیاری
جمع آوری ۳۵۸ نفر متکدی در مهرماه امسال از سطح مشهد
حمایت از زنان کارآفرین با برپایی نمایشگاه توانمندی
برنامه‌های هفته پدافند غیرعامل در کردستان
اعلام برنامه‌های انجمن فرهنگی هنری زنان ناشر
انتشار فراخوان جایزه مصطفی (ص)
ضبط ۶۰۰ لیتر سوخت قاچاق در ماکو
دیدار صمیمانه دبیر هیئت دولت و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
موفقیت متخصصان کشور در تولید داربست نخاعی
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)