• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۹۳۳۸
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۵
اجتماعی » جامعه و شهری

اختصاص ۲۶ پایگاه مدیریت بحران تهران به اجرای طرح واکسیناسیون کرونا

رئیس سازمان مدیریت بحران تهران از انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با ستاد کرونا و سازمان ورزش شهرداری برای تخصیص ۲۲ پایگاه مدیریت بحران تهران به اجرای طرح واکسیناسیون کرونا خبر داد.

اختصاص ۲۶ پایگاه مدیریت بحران تهران به اجرای طرح واکسیناسیون کرونابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛‌ به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران رضا کرمی محمدی گفت: همچنین با انعقاد تفاهم نامه‌ای با بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ۴ پایگاه دیگر برای اجرای مرحله سوم تست «واکسن برکت» بر روی ۱۰ هزار نفر از شهروندان داوطلب اختصاص یافت.
وی افزود: رویکرد ما در دو سال اخیر بر این اساس بوده است که پایگاه‌های مدیریت بحران حتی در شرایط عادی نیز باید در اختیار نیرو‌های امداد و نجات که همواره در صحنه کمک‌رسانی حاضر هستند، قرار گیرد.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود: در شرایط فعلی که کرونا به عنوان یک بحران عمیق و طولانی مدت، جان شهروندان را تهدید می‌کند، به دستور شهردار تهران و بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با ستاد کرونای کلانشهر تهران و سازمان ورزش شهرداری منعقد کرد، ۲۲ پایگاه مدیریت بحران در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار می‌گیرد تا فرایند واکسیناسیون گروه‌های هدف با سرعت بیشتری انجام شود.
او همچنین از انعقاد تفاهم نامه دیگری با بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) خبر داد و گفت: همچنین با هدف اجرای مرحله سوم تست واکسن برکت بر روی ۱۰ هزار نفر از شهروندان داوطلب تعداد ۴ پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران در اختیار بنیاد برکت قرار گرفته و در مجموع ۲۶ پایگاه مدیریت بحران شهر تهران به طرح واکسیناسیون گروه‌های هدف و تست واکسن برکت اختصاص یافته است.
کرمی محمدی با تاکید بر اینکه سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از روز‌های ابتدایی اعلام شیوع ویروس کرونا به عنوان سازمان اصلی در ارائه خدمات مورد نیاز به شهروندان حاضر شد، اظهار کرد: با فعال شدن ستاد ملی کرونا، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به عنوان یک سازمان متخصص در حوزه مدیریت بحران پایتخت در کنار ستاد کرونای کلانشهر تهران و ستاد ملی کرونا در تهران به فعالیت‌های خود ادامه داد.
کرمی محمدی افزود: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با تمام توان خود بستر مناسب برای افزایش توان عملیاتی نیرو‌های درمان و نیز کمک به توزیع مواد ضدعفونی کننده و ماسک در مناطق مختلف شهر تهران را فراهم کرده است.
او خاطرنشان کرد: از جمله این تلاش‌ها می‌توان به بستر سازی برای گسترش فضای استقرار نیرو‌های اورژانس در پایگاه‌های مدیریت بحران اشاره کرد؛ به گونه‌ای که در حال حاضر ۳۰ درصد از فضای که نیرو‌های اورژانس تهران در آن استقرار دارند از طریق پایگاه‌های مدیریت بحران شهر تهران تامین شده است. همچنین تعداد ۲ ساختمان، ۲ زمین همراه با کانکس و ساخت ۵ پد بالگرد نیز از دیگر امکاناتی بوده است که سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در اختیار اورژانس تهران قرار داده است.
رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود: سازمان همچنین در ساماندهی فعالیت نیرو‌های داوطلب مدیریت بحران موسوم به «دوام» برای اجرای طرح ترویجی و آمرانه پیشگیری از کرونا و نظارت بر سلامت در سطح مناطق ۲۲ گانه شهر تهران نقش کلیدی داشته است.
کرمی محمدی عنوان کرد: بر این اساس و با توجه به شرایط موجود، ۲۲ پایگاه از سوی سازمان مدیریت بحران شهر تهران در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار می‌گیرد و افراد گروه‌های هدف اعلام‌شده، می‌توانند از طریق مراجعه به سامانه سیب وزارت بهداشت نسبت به زمان دقیق واکسیناسیون خود مطلع شوند.
او گفت: با توجه به اینکه ازدحام جمعیت می‌تواند عاملی برای انتقال ویروس باشد، در اختیار قرار دادن پایگاه‌ها به امر واکسیناسیون می‌تواند از ازدحام افراد مراجعه‌کننده برای تزریق واکسن بکاهد و به امن شدن شرایط و محیط واکسیناسیون کمک شایان توجهی کند. همچنین این امر با تسهیل اجرای طرح واکسیناسیون گروه‌های هدف، روند رسیدن به مرحله واکسیناسیون عمومی را نیز سرعت می‌بخشد.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در پایان عنوان کرد: خوشحالیم که با تلاش متخصصان کشورمان در کنار واکسن‌های تولیدشده در سطح جهان برای مبارزه با این ویروس، «واکسن برکت» نیز تولید و به مرحله سوم تست رسیده است و سازمان ما با در اختیار قرار دادن ۴ پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران برای عملیاتی شدن مرحله سوم تست این واکسن تلاش می‌کند برای هر چه سریع‌تر به ثمر رسیدن این واکسن بومی در کنار متخصصان و کادر پزشکی کشور باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
بیش از ۴۷۰ هزار اتباع غیر مجاز در تهران خودجوش مراجعه کردند
پیش بینی بارش باران در نواحی شمالی سمنان
فشارهای مردمی مسئولان را برای حل مشکلات زیرساختی پردیس به میدان آورد
گلباران مزار شهدای فیروزکوه با حضور دانش‌آموزان آینده‌ساز
رقابت سهیلا منصوریان در نیمه نهایی ششمین دوره بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۵
حضور تمامی کشور‌های حوزه خزر در اجلاس استانداران قطعی شد
عمارت کلاه فرنگی کاربری فرهنگی خواهد داشت
درخشش بوکسورهای خردسال قمی در رقابت های کشوری
نشست تنش آبی و برق آذربایجان شرقی با حضور وزیر نیرو
آغاز عملیات ایمن‌سازی سه‌راهی حادثه‌خیز آیدانه در محور چالدران – خوی
معاون رئیس‌جمهور: لزوم تدوین طرح جامع گردشگری برای روستای تاریخی حسنلو
انتصاب سرپرست جدید مدیریت صدا اداره کل صداوسیمای کیش
خوی یک شهر تاریخی با ریشه‌های فرهنگی غنی است
پرواز هواپیمای بارورسازی ابر‌ها بر فراز حوضه آبریز دریاچه ارومیه 
طرح اصلاح دور برگردان‌های مسیر مسکن مهر کهک در بسته «به کسی برنخوره»
تجهیزات خدمات شهری ملکشاهی؛ به روزرسانی شد
آغاز دومین مرحله بهسازی مسیر گردشگری باغ فین کاشان
بسته خبر‌های کوتاه ۲۴ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
هوشمند سازی دوربین‌های ثبت تخلفات در زنجان
هوای اصفهان برمدار قرمز آلودگی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)