• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۰۳۵۸
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۴
فارس » اجتماعی
مدیر جهاد کشاورزی شیراز:

افزایش ۱۰ درصدی اشتغال در بخش کشاورزی شیراز

با بررسی‌های انجام شده ۷۴۶ اشتغال جدید در سال گذشته در بخش کشاورزی شهرستان شیراز در سامانه رصد ثبت شده است.

افزایش ۱۰ درصدی اشتغال در بخش کشاورزی شیرازبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از افزایش نزدیک به ۱۰ درصدی اشتغال جدید در بخش کشاورزی این شهرستان در سال گذشته در مقایسه با سال قبل خود خبر داد و گفت: با بررسی‌های انجام شده ۷۴۶ اشتغال جدید در سال گذشته شناسایی و در سامانه رصد ثبت شده است.
ذبیح الله سیروسی با اشاره به اینکه اشتغال جدید به کشاورزی در این شهرستان در سال ۹۸ حدود ۶۸۰ مورد بوده است، تصریح کرد: پارسال ۲۲۷ مورد اشتغال دائم و ۵۱۹ مورد اشتغال موقت در هشت زیر بخش کشاورزی به ثبت رسیده است.
او با تاکید بر اینکه توسعه صنعت در بخش کشاورزی علاوه بر افزایش درآمد کشاورزان و تنظیم بازار و ثبات قیمت‌ها، باعث ایجاد اشتغال جدید و پایدار می‌شود، افزود: صنایع وابسته به کشاورزی در شهرستان شیراز رکورد دار ثبت ۱۱۴ شغل دائمی جدید در سال گذشته شد.
این مقام مسئول اظهار کرد: با توجه به نیاز زیر بخش باغبانی در به کارگیری نیروی انسانی برای انجام عملیات‌های باغی، این زیر بخش با ۲۶ اشتغال دائم و ۱۸۲ شغل موقت بیشترین میزان اشتغالزایی در شهرستان شیراز را در بازه زمانی سال گذشته ایجاد کرد.

سیروسی با اشاره به اینکه شهرستان شیراز با وجود واحد‌های دامپروری موفق و متعدد و با تولید سالیانه حدود به چهار هزار تن گوشت و ۹۳ هزار تن شیر از شهرستان برتر استان فارس در تولید محصولات دامی است، بیان کرد: این زیر بخش نیز با ۱۶ فرصت شغلی دائم و ۱۱۸ مورد فصلی سهم بسزایی در ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز ابراز کرد: ایجاد فرصت‌های شغلی جدید برای زنان روستایی و خانه دار از اهداف مد نظر جهاد کشاورزی است از این رو با تلاش‌های صورت گرفته در زیر بخش آموزش، ترویج و زنان روستایی ۴۳ فرصت شغلی دائمی شکل گرفت.
وی اضافه کرد: زیر بخش‌های زراعت، آب و خاک، مکانیزاسیون، شیلات و دامپزشکی از دیگر زیر بخش‌های اشتغالزا در شهرستان شیراز هستند که موجب ایجاد ۲۴۷ مورد اشتغال جدید شده است.
به عقیده سیروسی؛ با توجه به گسترش فناوری تولید در قالب بهبود مکانیزاسیون، ارتقای بهره وری نیروی کار، گسترش مهارت و سطوح تخصص در فعالیت‌های بخش کشاورزی، افزایش قابل توجه بازده تولید، گذار کشاورزی از تولید سنتی به پیشرفته و استفاده از فناوری‌های نوین، اشتغالزایی بخش کشاورزی متناسب با سهم فعالیت‌های این بخش در اقتصاد ملی است و نمی‌توان انتظار نامعقول و دستوری از اشتغال زایی بخش کشاورزی داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)